anthoulaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους! το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης ενω δουλευει κανονικα (τουλαχιστον αυτο δειχνει) τον κλεινω και την επομενη μερα που τον ανοιγω κανει ενα κρρ-κρρ..τρομερος θορυβος, σα μοτερ. αυτο το παρουσιασε πριν 1 χρονο περιπου και τοτε ενας φιλος που το ανεφερα, ανοιξε το κουτι κι ειδε πως ειχαν προβλημα τα 2 ανεμιστηρακια (τροφοδοτικου και το αλλο το μονο του). ανοιξε και το κουτι του τροφοδοτικου και εβαλε ασετον χωρις λαδι σε μια τρυπιτσα που χει πανω απ τα πτερυγια, ετσι εκανε και στο αλλο. του επεξεργαστη ηταν οκ. αυτη η πατεντα το διατηρησε για περιπου 1-2μηνες. μετα ξανα-μανα το ιδιο μανικι και τοτε εβαλε παραφινη (νομιζω..). και κρατησε μεχρι και προχτες οπου οταν τον απενεργοποιησα ηταν ολα οκ, και στην επομενη εκκινηση αυτος ο θορυβος..το κλεισα, ανοιξα το κουτι..ξεσκονισμα, σκουπα ηλεκτρικη, συμπιεσμενος αερας αυτος που βαζουμε στα λαστιχα και μετα απο ολα αυτα δουλευε οκ μεχρι καποια στιγμη μετα απο ωρες να κανει παλι αυτον τον θορυβο. χτες παλι αυτος ο θορυβος απ την αρχη κιολας. κι ετσι δεν τον κρατησα ανοιχτο καθολου. σημερα κατα το ξεκινημα τιποτα... να δω ποτε θα μου ξαναρθει! εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω?? ρωτησα 3 τεχνικους (ή τεσπα που ασχολουνται με υπολογιστες), ο ενας ειναι αυτος που αγορασα το μηχανημα και ο καθενας μου λεγε τα δικα του.. ειτε οτι δε βαζουμε σκουπα, ειτε οτι δεν εχει νοημα, ειτε οτι δε βαζουμε λυπαντικα στα ανεμιστηρακια, ειτε οτι δεν εχει νοημα αν το κανω... γι αυτο και γραφω εδω μηπως καποιος με διαφωτισει λιγο παραπανω. ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις