lazaros7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αυτή την ψύκτρα Link Αρκετό καιρό πριν έκανε έναν εκνευριστικό θόρυβο ο οποίος όμως σταμάτησε και γι'αυτό δεν είχα ασχοληθεί. Σήμερα λοιπόν άρχισε πάλι. Μετα από προσεκτική ματιά είδα ότι έχει ραγίσει ο άξονας στο ανεμιστηράκι. Αν πάρω λοιπόν ένα οποιοδήποτε ανεμιστηράκι 92mm Link είναι εύκολο να το αλλάξω μόνος μου και μάλιστα χωρίς να βγάλω εντελώς την ψύκτρα από τη θέση της; Προσπαθώ να αποφύγω να το πάω στο πλαίσιο γιατί θα μου πάρουν ολόκληρο μεροκάματο για να το αλλάξουν
Greatape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να είμαι σίγουρος οπως βλέπω από το manual θα πρέπει να βεγι ολόκληρη η ψύκτρα για να βγάλεις το ανεμιστηράκι αν είναι βιδωμενο. Εκτος αν έχει τέτοια http://intranet.coolermaster.nl/mktfiles/1154526776TX.jpg
billst21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ναι πανεύκολο... κοίτα εδώ θα δείς κάτι λαστιχάκια που είναι στις τρύπες του ανεμιστήρα, με ένα μικρό κατσαβιδάκι θα τα σπώξεις και βγαίνουν άνετα,με λίγη προσοχή θα βέλεις το καινούργιο fan.
lazaros7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή απλά τα σπρώχνεις και πετάγονται έξω; Και το καινουριο πως κουμπώνει; απλά τα σπρώχνω πάλι μέσα; Αυτά τα λαστιχάκια δηλαδή είναι πάνω στο κυρίως σώμα της ψύκτρας και όχι στο ανεμιστηράκι;
lazaros7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δεν είναι με λαστιχάκια. Είναι βιδωμένο. Αλλά οκ βρήκα τελικά πως βγαίνει και είναι εύκολο. Η ψύκτρα έχει ένα πλαστικό κάλυμα το οποίο την τυλίγει Link Ο ανεμιστήρας είναι βιδωμένος πάνω σε αυτό το πλαστικό. Το οποίο το τραβάς και βγαίνει εύκολα. Τώρα μένει να βρω ένα οικονομικό και αθόρυβο ανεμιστηράκι Αυτό Link παρόλο που είναι πολύ φτηνό έχει καλά επίπεδα θορύβου, αλλά δεν γράφει πουθενα για την ροή αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα