Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω το Macbook pro 13.3 2.26GHz 2009 montelo και μου εχει σπασει οθονη. Πηγα στο moultirama μου ειπαν 600 ευρω... μηπως ξερει καποιος καμια πιο φθηνη λυση ??

Δημοσ.

Εμενα στην επίσημη αντιπροσωπεία οταν μου χε παθει κατι το καπακι κ εκανε σπασιματα μου το αλλαξαν μες την εγγυηση και το χαρτι που μου στειλανε ελεγε πως κοστισε 450Ε (για Macbook 13" Mid-2010)

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι;

Εάν είναι το A1278 βγαίνει στην παραγωγή με την ακόλουθη οθόνη:

Lg Philips LP133WX2 13.3 LCD Screen

Συμβατές είναι επίσης οι ακόλουθες:

Lg Philips LP133WX3 13.3 LCD Screen

Lg Philips LTN133AT15 13.3 LCD Screen

Lg Philips LTN133AT09 13.3 LCD Screen

Εάν μπορέσεις να απομακρύνεις το Screen Glass χωρίς να το σπάσεις, μπορείς να δεις στο πίσω μέρος της οθόνης το μοντέλο της, και εάν πιάνουν τα χέρια σου να την αντικαταστήσεις εσύ με σχεδόν το 1/3 από το κόστος που ανέφερες.

Δημοσ.

Ναι γινεται αυτο που λες αλλα θελει να αποκοληθει το γυαλι και να ξανακοληθει καλα με θερμοπιστολο...+ τις απειρες βιδες και με προσεκτικο dissasembly με την προσοχη ενος χειρουργου..αν δεις το επισημο Service Manual της Apple θα καταλαβεις τι εννοω και γιατι ειναι τοσο δυσκολο.. οποτε δε νομιζω να το κανει ο φιλος.

Να φανταστεις απ το Service εμενα ειχαν αλλαξει ολο το καπακι μαζι με την οθονη γι αυτο το λογο.. ποιος θα κατσει να ασχοληθει τοοοσο πολυ? Ελάχιστα άτομα με μπολικη εμπειρια μπορουν να το κανουν αυτο.

Δημοσ.

Ο bobirakis ζήτησε οικονομική λύση, και αυτή ανέφερα.

Σαφώς και γνωρίζω την διαδικασία (δεν χρειάζεται να κοιτάξω στο manual) γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτός και ο λόγος που ανέφερα το "εάν πιάνουν τα χέρια σου".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο προτιμότερος τρόπος για να βρεις το model number της οθόνης του laptop σου είναι αυτός που αναφέρθηκε.

Διαφορετικά, μπορείς να τους αναφέρεις το μοντέλου του φορητού σου, ώστε εάν έχουν λίστες συμβατότητας να σε συμβουλέψουν για αντικαταστάτες μοντέλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τους ανεφερα το μοντελο του mac μου αλλα τπτ αυτοι ζητανε το Α?? το μοντελο της οθονης... εγω δεν μπορεσα να το ανοιξω το mac... καμια ιδεα?? δεν εχω να πληρωσω 400-600 ευρω...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω το Macbook pro 13.3 2.26GHz 2009 montelo και μου εχει σπασει οθονη. Πηγα στο moultirama μου ειπαν 600 ευρω... μηπως ξερει καποιος καμια πιο φθηνη λυση ??

Γιατί δε ρωτάς και στην αντιπροσωπία να δεις μήπως σου κοστίσει λιγότερα?

Και μόνος σου να το κάνεις λιγοτερα απο 200-250ευρο,δεν νομίζω να σου βγει!

Δημοσ.

Και μόνος σου να το κάνεις λιγοτερα απο 200-250ευρο,δεν νομίζω να σου βγει!

Θέλει όμως άπειρη προσοχή!!!!

Δημοσ.

Παει ψηλα και απο την αντιπροσωπια... βρηκα στο laptopkings καλη τιμη αλλα θελουν το μοντελο της οθονης Α??? και δεν μπορω να το ανοιξω μπροστα να το δω... καμια λυση ?? λετε να το παω σε κανενα πλαισιο θα μου πουν ποιο μοντελο ειναι ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...