antstyl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω την πιστοποίηση Comptia A+ αρχικά και αργότερα σιγά σιγά να προχωρήσω και για CISCO CCNA. Ξέρω ότι πολλοί θα πείτε ότι η Comptia A+ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εγώ δεν το κάνω μόνο για το χαρτί ή για να βρώ δουλειά φυσικά αλλά και κυρίως για προσωπικό όφελος. Απλά δεν έχω σκοπό να κάνω τα σεμινάρια και μαθήματα αλλά θέλω να διαβάσω μόνος μου. Φυσικά βασικές θεωρητκές γνώσεις (το βασικές είναι υποκειμενικό για τον καθένα βέβαια) υπάρχουν και επίσης το ίδιο καλές και συναρμολόγηση υπολογιστών. Θα ήθελα λοιπόν αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με το τι βιβλίο να πάρω και άν υπάρχει κάποια test για να δω πως θα είναι στο τέλος. Υ.Γ. Έψαξα στο forum πολύ πριν ανοίξω νέο θέμα αλλά τα θέματα που βρήκα ήταν παλιά και δεν με βοήθησαν.
petrostr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πήγαινε στον Παπασωτηρίου, θα βρείς ένα σωρό βιβλία!!!
siropio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γειά σου φίλε μου και εγώ σε λίγο καιρό θα δώσω το Comptia A+(είμαι σχεδόν στα τελιώματα) και ύστερα το CCNA (είμαι προς το τέλος της ύλης). Διαβάζω μόνος μου και εγώ αλλά με διάφορα βοηθήματα που προέκυψαν ύστερα από ψάξιμο.[1] Κατέβασε τη σειρά videos των cbtnuggets.com (http://www.cbtnuggets.com/it-training-videos/comptia). Με λίγο ψάξιμο στα torrents μπορείς να τη βρείς εύκομα στείμε μου pm αν θες πηγή. Πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα κάνει το διαβασμά σου ιδιαίτερα ευχάριστο.[2] Πάρε ένα παλιό PC αν έχεις κάπου καταχωνιασμένο και παίξε πάνω του καθώς θα προχωράς με τη μελέτη της ύλης. [3] Βρες/αγορασε τις ερωτήσεις από pass4sure.com με αυτές θα είσαι έτοιμος για να περάσεις αν έχεις διαβάσει σωστά. 1
siropio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γειά σου φίλε μου και εγώ σε λίγο καιρό θα δώσω το Comptia A+(είμαι σχεδόν στα τελιώματα) και ύστερα το CCNA (είμαι προς το τέλος της ύλης). Διαβάζω μόνος μου και εγώ αλλά με διάφορα βοηθήματα που προέκυψαν ύστερα από ψάξιμο. [1] Κατέβασε τη σειρά videos των cbtnuggets.com (http://www.cbtnuggets.com/it-training-videos/comptia). Με λίγο ψάξιμο στα torrents μπορείς να τη βρείς εύκομα στείμε μου pm αν θες πηγή. Πραγματικά θα σε βοηθήσει και θα κάνει το διαβασμά σου ιδιαίτερα ευχάριστο. [2] Πάρε ένα παλιό PC αν έχεις κάπου καταχωνιασμένο και παίξε πάνω του καθώς θα προχωράς με τη μελέτη της ύλης. [3] Βρες/αγορασε τις ερωτήσεις από pass4sure.com με αυτές θα είσαι έτοιμος για να περάσεις αν έχεις διαβάσει σωστά. Επίσης εξαιρετικό-ευχάριστο βιβλίο και πρόσφατο μάλιστα είναι το "CompTIA A+ Training Kit (Exam 220-801 and Exam 220-802)". Μαζί με τα videos του cbtnuggets είσαι καλλυμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα