Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα να ρίξουν την τιμή της 660. Έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις με την HD7850 και στοιχίζει 50 Ευρώ παραπάνω. Σε αυτήν την κατηγορία τιμής τόση διαφορά είναι θάνατος.

Δημοσ.

Καλύτερα να ρίξουν την τιμή της 660. Έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις με την HD7850 και στοιχίζει 50 Ευρώ παραπάνω. Σε αυτήν την κατηγορία τιμής τόση διαφορά είναι θάνατος.

Θα βγαλει την gtx 660 se , δεν χρειαζεται να ριξει την τιμη της gtx 660 .

• Like 1
Δημοσ.

Α ναι... Θυμάμαι από παλιά. Για όλους τους άλλους SE σημαίνει special edition αλλά για τη NVIDIA σημαίνει shitty edition.

Στραβά ξύπνησα σήμερα...

Δημοσ.

Ναι βρε κατάλαβα. Και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κατηγορία τιμής 140 με 200 Ευρώ. Πάντα εκεί ψωνίζω. Είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις να παίζεις αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

Ναι βρε κατάλαβα. Και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κατηγορία τιμής 140 με 200 Ευρώ. Πάντα εκεί ψωνίζω. Είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις να παίζεις αξιοπρεπώς.

Μπορει εσενα να μην σε ενδιαφερει , αλλα αφορα εκατομμυρια χρηστες που ψωνιζουν σε αυτη την κατηγορια , και φυσικα την nvidia που πουλαει καρτες γραφικων .

Με το παραμυθι της amd +-20 ευρω σε αυτη την κατηγορια , υπαρχει θεμα για την nvidia , τωρα κλεινει την τρυπα , και τα παραμυθια τελειωνουν :P

Δημοσ.

Ειρωνικα το λεει .

Καθόλου. Τα τελευταία 15 χρόνια εκεί είμαι. Η ακριβότερη ήταν η GeForce ti4200 στα 200 περίπου ( Ευρώ ήταν ή χιλιάρικα; Δεν θυμάμαι :shock: ) και η φθηνότερη η HD4850 στα 140 Ευρώ.

Και για φίλους που ψωνίζω στα 150 περίπου σταματάω. 

Όπως βλέπεις, είμαι σε αυτήν την τυπική κατηγορία των εκατομμυρίων χρηστών. Γιατί να μιλάω ειρωνικά;

Ίσως γιατί το εικονίδιό μου λέει AMD και συμμετέχω σε μια συζήτηση για τη NVIDIA; Μπορεί να μετράει ο fanboiσμός όταν αγοράζω για μένα, αλλά για φίλους έχω προτείνει και Intel και NVIDIA. Εκεί είμαι τίμιος  :-D   Όχι όπως στον εαυτό μου...

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου. Τα τελευταία 15 χρόνια εκεί είμαι. Η ακριβότερη ήταν η GeForce ti4200 στα 200 περίπου ( Ευρώ ήταν ή χιλιάρικα; Δεν θυμάμαι :shock: ) και η φθηνότερη η HD4850 στα 140 Ευρώ.

Και για φίλους που ψωνίζω στα 150 περίπου σταματάω. 

Όπως βλέπεις, είμαι σε αυτήν την τυπική κατηγορία των εκατομμυρίων χρηστών. Γιατί να μιλάω ειρωνικά;

Ίσως γιατί το εικονίδιό μου λέει AMD και συμμετέχω σε μια συζήτηση για τη NVIDIA; Μπορεί να μετράει ο fanboiσμός όταν αγοράζω για μένα, αλλά για φίλους έχω προτείνει και Intel και NVIDIA. Εκεί είμαι τίμιος  :-D   Όχι όπως στον εαυτό μου...

Ακυρο τοτε:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...