Adon1s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 α , δεν εχω επαφη , την τηλεοραση μονο για ταινιες την χρησιμοποιω
apd453 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το μελί μελί ψιλονορμάλ τιμές, πολύ αγνές γεύσεις. Μελί-μελί λέω και εγώ. Αγνές γεύσεις όντως. Όχι και πολύ αγνή επιχείρηση(επιχειρηματικά). Δε τη βλέπω να υπάρχει για πολύ ακόμη.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 καλά φτιάξε τη μόνος σου γιατί εκεί πάνω την έχετε ακούσει με τα ζαχαροπλαστεία καλά ρε 25e/kg για πίτα με φλουρί?
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 καλά φτιάξε τη μόνος σου γιατί εκεί πάνω την έχετε ακούσει με τα ζαχαροπλαστεία καλά ρε 25e/kg για πίτα με φλουρί? Μπορεί να είναι με χρυσό φλουρί. Όχι και πολύ αγνή επιχείρηση(επιχειρηματικά). Δε τη βλέπω να υπάρχει για πολύ ακόμη. Έλα ρε, κρίμα δεν το ήξερα
freedubus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Βασιλόπιπες. Άκου 25 το κιλό. Φρατζόλα ψωμί με κέρμα μπηγμένο μέσα. Το λένε και βασιλόψωμο. Απλό, παραδοσιακό, φτηνό, υποδειγματικό, ΦΤΩΧΙΚΟ. Για να γυρνάμε από κεί που ξεκινήσαμε, στην αναξιοπάθεια. Που μου θέλετε και ακριβά κοσμηματοπωλεία γλυκών με σιντριβάνια στη μέση, νεόπτωχοι.
xouskarle Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @arxaggelos Αρτογεύσις στην πλατεία Επταλόφου, αν είσαι από εκεί τριγύρω δοκίμασε και θα με θυμηθείς (για βασιλόπιτες και τσουρέκια).
apd453 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Έλα ρε, κρίμα δεν το ήξερα Δεν έχει ακουστεί ακόμη τίποτα αλλά όταν βλέπεις τα μαγαζιά να ανοίγονται το ένα μετά το άλλο τη σήμερον ημέρα. Όταν από πίσω από το μελί-μελί είναι οι ίδιοι που είχαν παλαιότερα τα corner (έκλεισαν), τα άρτος (έκλεισαν) και τα familly (έκλεισαν) το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι ότι κάτι βρωμάει. Μακάρι να κάνω λάθος.
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 καλά φτιάξε τη μόνος σου γιατί εκεί πάνω την έχετε ακούσει με τα ζαχαροπλαστεία καλά ρε 25e/kg για πίτα μπουγάτσα με φλουρί? fixed
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά πήρα τελικά από το μελί μελί. Φτηνή ήταν, "νόστιμο" μαγαζί φαίνεται, από εξυπηρέτηση χαλί να τις πατήσω τα κορίτσια μέσα, και από Δευτέρα η γαστρονομική ετυμηγορία. Κρατήθηκα για να μη σηκώσω και μερικά ταψιά με πιτοειδή, φαίνονταν όλα τα $$. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, και δεν θα πάνε χαμένες, τιδιάολο δεν επισκεπτόμαστε τέτοια μαγαζιά μόνο Xmas. Παρεμπιπτόντως apd453 είδα και καινούριο να ανοίγει οσωνούπω. Λες;;;;;
elvisjedi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 για βασιλοπιτα δεν ξερω αλλα ειχε κατι υπερθεϊκα κις λωραιν το μελι μελι με σπανακι, με κασερια ζαμπονια κ τετοια απιστευτο πραγμα...κριμα που δεν δουλευω εκει κονταα πια!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σχετικά με το ble έχει εξαιρετικά προιοντα, εξαιρετικά υλικά αλλά και εξαιρετικά υψηλες τιμές. Γενικά οι τιμές του δεν δικαιολογουνται ασχέτως ποιότητας, πατάει στο γεγονός ότι οι επόμενοι ανταγωνιστές του ζεσταινουν κατεψυγμένα ή έχουν μικρά μαγαζάκια.. Εγω για βασιλόπιτα θα πρότεινα κάποιο φούρνο της γειτονιάς που ξέρεις ότι έχει καλά υλικά, δεν θα δεις διαφορά απο βασιλόπιτες των 20 ευρω..
apd453 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Οι τιμές του μπλε είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Παρεμπιπτόντως apd453 είδα και καινούριο να ανοίγει οσωνούπω. Λες;;;;; Αυτό το χρόνο μόνο έχω δει με τα ματάκια μου 4 καινούρια! Φαντάζομαι θα μου ξέφυγε και κανένα. Το μελί-μελί και η εστία (ο ανταγωνιστής του). Όπου ανοίγει ο ένας ο άλλος από πίσω κάπου εκεί κοντά. Το μπλε στην Αγίας Σοφίας από την άλλη με το που έκανε εγκαίνια 15 μέρες μετά έγινε πεζόδρομος η Αγίας Σοφίας συν άλλα που έπεσαν στην αντίληψη μου. Δεν υπονοώ τίποτε απλά είμαι λάτρης των συμπτώσεων.
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @Chrisxxx έχεις δίκιο ευτυχώς δεν πλήρωσα 20 ευρώ, ούτε και σκόπευα εννοείται. Ελπίζω η γεύση της να είναι όπως η μυρωδιά της Δεν θέλω τπτ παραπάνω από μια αξιοπρεπή βασιλόπιτα σε νορμάλ λ7. Και τίποτε λιγότερο εννοείται. Γενικά όλα αυτά τα εποχιακά (βασιλόπιτες, λαγάνες, κλπ) είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να ρεφάρουν την χασούρα της χρονιάς με θύματα, κι εγώ δεν βρίσκω ούτε ένα cent στο δρόμο. Συγγνώμη κι όλας. @apd453 κοίτα να δεις δεν το είχα προσέξει. Καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα