kavalaSotiris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει περιπτωση να αγορασω εναν ssd για το συστημα της υπογραφης μου αλλα προσανατολιζομαι σε κατι φτηνο οπως αυτον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0536658&catid=020801 αξιζει??? θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με αυτον που εχω τωρα??? να προσθεσω οτι δεν ψαχνω τρελες επιδοσεις.
kavalaSotiris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ειπα να βαλω μονο τα windows και κανενα προγραμμα
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Και να έχεις κέρδος μόνο στον χρόνο εγκατάστασης και ανοίγματος του υπολογιστή; Ε sorry αλλά δε λέει. Το θέμα είναι να του βάλεις τα προγράμματα που τρέχεις συχνά, κάποια μεγάλα αρχεία που ανοίγεις και ο μηχανικός σε βάζει σε αναμονή και γενικά οτιδήποτε (εκτός παιχνίδια) χρησιμοποιείς συχνά.
kavalaSotiris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πιο συχνα χρησιμοποιω παιχνιδια, αλλα γιατι δεν πρεπει να βαζουμε παιχνιδια στους ssd?? μηπως εξαιτιας του συνεχους διαβασε-γραψε?? παντος πιστευω οτι τα gb που θα περισεψουν μετα την εγκατασταση των windows θα μου φτασουν για τα βασικα προγραμματακια. αλλωστε για να παω σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα αλλαζει αρκετα η τιμη.
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί στα παιχνίδια θα δεις μια απλή διαφορά κατά το φόρτωμα και τίποτα παραπάνω. Ασε που πιάνουν και ένα σωρό GB οπότε δεν λέει καθόλου. Ουσιαστικό κέρδος δεν έχεις. Αν νομίζεις ότι θα σου φτάσει πάρε τον απλά έχε υπόψιν σου ότι όσο τον γεμίζεις ρίχνεις και την απόδοσή του. Γνώμη μου κοίτα κάτι στα 60GB καλύτερα
kavalaSotiris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για τη βοηθεια. και κατι αλλο, η εγκατασταση των windows διαφερει σε σχεση με τους απλους δισκους???
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 όχι ακριβώς η ίδια είναι απλά είναι πιο γρήγορη. Επίσης πριν κάνεις ότι κάνεις και αφού τον έχεις συνδέσει μπες στο Bios και το sata type θα το κάνεις AHCI Δες σχετικό θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/429720-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-ssd/
kavalaSotiris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ωραια, θα δω αυριο για τη διαθεσιμοτητα γιατι λεει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας και θα ξαναρωτησω αν εχω αποριες.
sosta1925 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί στα παιχνίδια θα δεις μια απλή διαφορά κατά το φόρτωμα και τίποτα παραπάνω. Ασε που πιάνουν και ένα σωρό GB οπότε δεν λέει καθόλου. Ουσιαστικό κέρδος δεν έχεις. Αν νομίζεις ότι θα σου φτάσει πάρε τον απλά έχε υπόψιν σου ότι όσο τον γεμίζεις ρίχνεις και την απόδοσή του. Γνώμη μου κοίτα κάτι στα 60GB καλύτερα έχω έναν 120αρι λες να τρέχω μόνο λειτουργικό και τα προγράμματα η λόγο οτι έχω αρκετό ακόμα χώρο να βάλω και 1 παιχνίδι; επείσης για να μην ανοίξω καινούργιο thread ο κάδος ανακύκλωσης μπορεί να πάει σε άλλο δίσκο;
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αμα σου είναι τόσο σημαντικό να φορτώνει λίγο πιο γρήγορα και σε παίρνει βάλε το. Εγώ δε θα το έβαζα. Για το ερώτημα με τον κάδο. O κάθε δίσκος έχει το δικό του recycle.bin more info http://www.sevenforums.com/general-discussion/134633-point-recycle-bin-another-drive.html
kavalaSotiris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 τελικα ο δισκος απο τα multirama δεν ειναι διαθεσιμος πουθενα. μου ειπαν οτι αν κανω παραγγελια θα με ενημερωσουν μετα τις γιορτες για την ημερομηνια που θα κανουν εισαγωγη. οποτε το βλεπω χλωμο να παρω αυτον. αν μπορεις προτεινε μου καποιον μεχρι περιπου 80 ευρω. κοιταω αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 ο οποιος βεβαια με το courier βγαινει 90+. υπαρχει τιποτα καλυτερο??
karmen1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι αυτός και θα είσαι και περισσότερο άνετος Αν είσαι Αθήνα πάρε τον απο msystems
kavalaSotiris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειμαι αθηνα. ο δισκος ειναι sata3 ενω η μητρικη μου sata2, θα παιξει κανονικα αλλα θα εχω ταχυτητα για sata2 ετσι δεν ειναι??? υπαρχει προβλημα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα