Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εχει κανεις καποια αποψη για την συγκεκριμενη καρτα; Εχει αρκετα bonus και μου εκανε εντυπωση οτι μπορεις να την βγαλεις εντος διαφορων εμπορικων κεντρων ( mall ), απλα με την ταυτοτητα σου. Ουτε με τραπεζες ασχολεισαι, ουτε ΔΕΚΟ και εκκαθαριστικα χρειαζεσαι. Δε μπορω να το καταλαβω βεβαια αυτο.. Μηπως παιζει κατι απο πισω; Παντως αυτο το 6% που προσφερει για τις αγορες στα εμπορικα καταστηματα ειναι πολυ καλο! Και με πιστωτικο οριο που καθοριζεις ο ιδιος. Τελος, δεν εχει ετησια συνδρομη.
oldermania Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εκανα αίτηση και με απέρριψαν και έχω άλλες δυο κάρτες στη eurobank γιατι;
panosno1com Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 http://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?product=LL&load=carddescr&mid=783 κ διαβαστε την Προσυμβατική Ενημέρωση που λεει καποιες εξτρα πληροφοριες
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Οποτε σε απορριπτουν και εδω.. Δε ξερω τι παιζει, παντως λεω να κανω μια προσπαθεια! Οταν λεει οτι εχεις εκτπωση σε ολα τα καταστηματα μεσα στο εμπορικο κεντρο, εννοει μονο τα μαγαζια με τα ρουχα; Και ισχυουν και οι επιπλεον εκπτωσεις που εχει το καθε καταστημα; http://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?product=LL&load=carddescr&mid=783 κ διαβαστε την Προσυμβατική Ενημέρωση που λεει καποιες εξτρα πληροφοριες Διαβασα κατι πραγματα, αλλα δε καταλαβα εαν εχει καποιο αρνητικο. Εαν πληρωσεις την δοση εκπροθεσμα, υπαρχει επιπλεον τοκος; Πρεπει να προσεξω κατι αλλο;
stefa_1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη και στην τραπεζα να κανεις την αιτηση, μονο ταυτοτητα θελει ? Ακομα και αν εισαι ανεργος ??
kfyros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Απλώς επειδή απορρίπτονται 99 στις 100 αιτήσεις όποιος μπορέσει να τη βγάλει είναι τυχερός.. Οι εκπτώσεις είναι συνεργασίες που κάνουν με επαγγελματίες , οι οποίοι διαφημίζονται έτσι μέσω του promotion που κάνει η τράπεζα.. Τις εκπτώσεις τις κάνουν τα καταστήματα, ΟΧΙ η τράπεζα. Αυτή μια χαρά εισπράττει προμήθεια ανά συναλλαγή από τον πωλητή, και τόκους από τον αγοραστή.. δεν υπάρχει κάτι μαγικό .. όσο για τις εκπτώσεις σε βενζινάδικα, όταν η τιμή της βενζίνης έχει πχ. 1,60 και αυτοί πουλάνε 1,70 (πχ στη BP) , αρχ..... έκπτωση κάνουν .. Σε χρεώνουν τα πρόσθετα της 95άρας για νίτρο ενώ δε στοιχίσουν τίποτα...
stefa_1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θελω να βγαλω πιστωτικη για αγορασω κατι με δοσεις, αλλα δεν εχω εισοδηματα.Υπαρχει περιπτωση ή μπα...? Εχω απλα εναν καταθετικο στον οποιο που και που μπαινουν χρηματα απο online εισοδηματα αν βοηθαει.Να κανω αιτηση online μηπως και μου κατσει ?
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στην τραπεζα θελει κανονικα τα χαρτια που ζητανε για να βγαλεις πιστωτικη καρτα. Εντος εμπορικων καταστηματων, μπορεις να κανεις την αιτηση μονο με την ταυτοτητα. Διαμεσολαβουν αυτοι που ειναι στα κιοσκια. Τωρα δε ξερω εαν κανουν καποια μαμουνια εις βαρος της ταυτοτητας μας.
stefa_1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα απο το ονοματεπωνυμο ελεγχουν τα παντα, εισοδηματα , αλλες καρτες & δανεια και ποιος ξερει τι αλλο...
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αμα ηταν ετσι, γιατι και οι τραπεζες δε ζητανε μονο την ταυτοτητα; Κατι δε μου καθεται καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα