Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Όπως λέει και ο τίτλος ο υπολογιστής δεν ανοίγει με τίποτα...

Τροφοδοτικό πείραμε καινούριο... μητρική επίσης και παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην ανάβει κάν... (εννοείται οτι έχω ελέγξει και το ρεύμα να μην είναι κλειστός ο διακόπτης, να είναι συνδεμένος, να μην έχει προβλημα η μπρίζα κλπ)

Έχω δοκιμάσει να αποσυνδέσω όλες τις συσκευές και πάλι δεν ανταποκρίνεται καθόλου! Το λαμπάκι ωστόσο της μητρικής ανάβει. Τι μπορεί να φταίει;

Σας επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες μήπως έχω κάνει λάθος στη σύνδεση του ρεύματος , επίσης το οτι λείπει ενα σιδεράκι στο βίσμα του τροφοδοτικού είναι φυσιολογικό έτσι; ^^

Στην εικόνα στα 2 πάνω αριστερά σιδεράκια έχω βάλει το PLED+ (πράσινο) και PLED-(άσπρο) και κάτω δεξια το reset sw (ασπρο - μπλέ καλώδιο)

post-38693-0-66707200-1325191412_thumb.jpg

post-38693-0-46099400-1325191424_thumb.jpg

post-38693-0-75027900-1325191436_thumb.jpg

post-38693-0-28633300-1325191457_thumb.jpg

post-38693-0-83823800-1325191547_thumb.jpg

Δημοσ.

όχι φίλε δεν είναι φυσιολογικό...σου συνιστώ να το πας πίσω να στο πάρουν με την εγγύηση.....

στο λέω γιατί έχω την ίδια μητρική......και είχα και εγώ αφτό το πρόβλημα

Δημοσ.

Για αρχή βγάλε το καλώδιο του power button από την μητρική και ακουμπα με ενα κατσαβιδι στα 2 πινς του power btn

Αποστάτες έχει το κουτί ωστε να πατάει πάνω τους η μητρική και να μην ακουμπάει στο σασί;

Μπορείς να δοκιμάσεις και το τροφοδοτικό αν λειτουργεί βραχυκυκλώνοντας πχ. με ένα συνδετήρα το πράσινο καλώδιο με ένα μαυρο

Το ότι λέιπει ενα πιν από το τροφοδοτικό όχι δεν πειράζει, έτσι είναι

edit---όπα όπα ένα ένα μας τα λες. Το power sw δεν το συνδεσες; Μπαίνει πάνω από το reset

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!

Ναι έχει, αν το κάνω αυτό με οποιοδήποτε κατσαβίδι δεν θα παθω καμία ηλεκτροπληξία έ; ^^

Το θέμα είναι οτι επειδή υποψιάστηκα τροφοδοτικό πείρα τροφοδοτικό... και πάλι δεν αναβε κάν, τώρα πέίρα μητρική, την εγκατέστησα και πάλι τπτ! Τα ίδια... δεν ξέρω τι να πώ. Είναι ολοκαίνουρια υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα αυτά;

Δημοσ.

Sorry για το posthunt :/

Τώρα έχω αλλο πρόβλημα... ανοίγει αλλα η οθόνη δεν δείχνει απολύτως τίποτα :/ Ούτε Bios, ούτε τίποτα παραμένει η οθόνη όπως ήταν.

*Είναι ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών στη motherboard

Δημοσ.

Δεν έχεις συνδέσει κάρτα γραφικών?

Βγάλε τα όλα από την μπρίζα και βγάλε την μπαταρία της μητρικής για 30 sec να πάει το bios default μήπως πείραξες τπτ.

Δημοσ.

εχεις συνδεσει το ηχειακι της μητρικης κατ αρχας? πρεπει να ηταν στο κουτι της μητρικης. δες στο εγχειριδιο πως συνδεεται (λογικα διπλα απο εκει που συνδεεται το power button που βραχυκυκλωσες)

βασικο ειναι να ξερουμε αν κανει το μπιπ του επιτυχους post η μητρικη. αν δε το κανει λογικο να μη δειχνει τιποτα στην οθονη. αν δε το κανει σιγουρα θα κανει ενα αλλο ειδους συνδιασμου bip που παλι το εγχειριδιο ισως σου πει τι προβλημα παιζει.

ps. η μητρικη για να κανει post θελει μνημες και καρτα γραφικων. σκληρος δεν ειναι απαραιτητος. εφοσον εχεις ενσωματωμενη πρεπει να κανεις bios default οπως προειπε ο φιλος για να επαναφερεις τυχον ρυθμισεις που απενεργοποιουν την onboard καρτα γραφικων

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι δεν εχει βαλει τη τροφοδοσια της cpu. αυτο το μικρο τετραγωνο βυσμα που βγαινει απο το τροφοδοτικο λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...