Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,

Ενα πολυσυζητημενο θεμα αλλα απο την αλλη μερια.

Αγορασα προσφατα ενα silverstone 750w 80+ τροφοδοτικο απο το Πλαισιο 50ευρω,

το οποιο εχτες σταματησε να δουλευει.

Το γυρισα στο service και ο τεχνικος μου ειπε οτι επειδη δεν υπαρχει αντικατασταση θα μου κοψουν πιστωτικο το ποσο που το αγορασα , με το οποιο δεν παιρνω πλεον ουτε 400αρι.

Δεν δεχτηκα και απαιτησα αν δε μπορουν να το επισκευασουν να το αντικαταστησουν με καποιο αναλογων χαρακτηριστικων.

Ειμαι καπου παραλογος?

Τελικα το ποσο αγορας το κοβουν σε πιστωτικο μονο οποτε τους βολευει?

Δημοσ.

Είναι κάπως περίεργο αυτό αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Το πήρες πάρα πολύ φθηνά πάντος φίλε μου, δεν ξέρω γιατί, αλλά συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Δηλαδή αγοράζεις κάτι και μετά χαλάει και αν δεν έχουν να στο αλάξουν σου κόβουν πιστωτικό με την τιμή που έχει αυτό τώρα (συνήθως χαμηλότερη) πράγμα το οποίο είναι λάθος και εκεί μπορείς να απαιτήσεις να σου κόψουνε πιστωτικό το αρχικό ποσό. Έτσι είχα πάθει εγώ στα Multirama αλλά τελικά μου έκοψαν το αρχικό ποσό.

Δημοσ.

Ναι συνηθως συμβαινει το αντιθετο το εχω παρατηρησει.

Περιμενω αυριο απαντηση,

δεν ξερω αν το πηρα φθηνα η οχι , τοσο μου το πουλησαν παντως και εχουν υποχρεωση να μου δωσουν κατι αναλογο αλλιως τα λευτα μου πισω.

Δεν ειναι δικο μου προβλημα το οτι πουλανε προβληματικα προιοντα.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου παρομοια περιστατικα μου εχουν συμβει και εμενα με το Πλαισιο και με πολυ μεγαλυτερα ποσα. Ενδεικτικα θα σου πω οτι ενα ρουτερ που ειχα παρει στα 180 μετα απο 1 χρονο μου το πιστωσαν στα 59 ευρω γιατι δεν ειχαν να μου το αντικαταστισουν.Γνωμη μου ειναι να μην δεχτεις κανενα πιστωτικο, ειναι υποχρεωμενοι με την εγγυηση που σου παρεχουν αν δεν εχουν το ιδιο να σου δωσουν κατι καλυτερο ακομα και αν ειναι ζημια για το καταστημα. Ετσι κανουν παντα αλλα αν αντιδρασεις προχωρουν στην αντικατασταση παντα.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου παρομοια περιστατικα μου εχουν συμβει και εμενα με το Πλαισιο και με πολυ μεγαλυτερα ποσα. Ενδεικτικα θα σου πω οτι ενα ρουτερ που ειχα παρει στα 180 μετα απο 1 χρονο μου το πιστωσαν στα 59 ευρω γιατι δεν ειχαν να μου το αντικαταστισουν.Γνωμη μου ειναι να μην δεχτεις κανενα πιστωτικο, ειναι υποχρεωμενοι με την εγγυηση που σου παρεχουν αν δεν εχουν το ιδιο να σου δωσουν κατι καλυτερο ακομα και αν ειναι ζημια για το καταστημα. Ετσι κανουν παντα αλλα αν αντιδρασεις προχωρουν στην αντικατασταση παντα.

Και μένα πήγαν να το κάνουν αυτό αλλά με τα πολλά υποχώρησαν...

Δημοσ.

Μηοως ηταν εκθεσιακο ή στοκατζιδικο και για αυτο το εδιναν τοσο φτηνα? εναν σκληρο ειχα παρει εκθεσιακο και δεν δουλευε!!!! οποτε τις απατεωνιες δεν τις εκοψε το πλαισιο ακομα.... :-D το eshop παντως μπορει να μην ειναι και στα καλυτερα του αλλα οταν μου χαλασε τροφοδοτικο 4,5 ετων αγορασμενο με πιστωσανε στην τιμη που το αγορασα πριν 4,5 χρονια ακριβως!!!! και οταν πηρα αλλο τροφοδοτικο απο εκει με το πιστωτικο μου δωσανε και το υπολοιπο πιστωτικο στο χερι!!!! για αυτο αγαπαω eshop!!!! :wub: ολοκληρο το κομπιουτερ απο εκει το αγορασα......και ποτε δεν ειχα προβληματα με το σερβις τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...