prophet 16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας προσφατα αγορασα το batman arkham asylum το εκανα εγκατασταση επαιξα και ολα ειναι οκ ομως επειδη ταξιδευω συχνα δημιουργησα μια εικονα με το alchohol 120 για να μην κουβαλαω μαζι μου το cd την πρωτη φορα που το ετρεξα χωρις cd ολα ητανε ok ομως οταν ξαναδοκιμασα μου πεταγετε το μυνημα οτι να αφερεσω το αντιγραφω και να εισαγω τον αυθεντικο δισκο.Σας παρακαλω βοηθηστε με τη πρεπει να κανω για να μπορω να το τρεχω χωρις cd.Να διευκρυνησω οτι παλιοτερασε δυο παιχνιδια που εκανα το ιδιο πραγμα λειτουργησαν κανονικα
Antonis3d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Άσε φίλε κι εγώ έχω πρόβλημα με το alcohol... το σκέτο όμως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πέρα απο την πλάκα αυτό που χρειάζεσαι λέγεται CRACK
prophet 16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ναι ομως σε αλλα παιχνιδια γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει και δευτερον το crack που θα το βρω και πως θα το χρισημοποιησω
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει το http://www.gamecopyworld.com/ για αυτή τη δουλειά, και θεωρείται νόμιμο νομίζω. Αλλιώς ψάχνεις στα πιο .."σκοτεινά". Αντικαθιστάς το exe του παιχνιδιού με το cracked που θα κατεβάσεις ώστε να γίνει bypass ο έλεγχος του original dvd.
panosno1com Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Συνηθως τα κραξ εχουν μεσα ενα txt η ενα nfo το οποιο ανοιγει με το σημειωματαριο των windows και γραφουν οδηγιες.παντως γενικα ισχυει αυτο που ειπε ο παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα