Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας προσφατα αγορασα το batman arkham asylum το εκανα εγκατασταση επαιξα και ολα ειναι οκ ομως επειδη ταξιδευω συχνα δημιουργησα μια εικονα με το alchohol 120 για να μην κουβαλαω μαζι μου το cd την πρωτη φορα που το ετρεξα χωρις cd ολα ητανε ok ομως οταν ξαναδοκιμασα μου πεταγετε το μυνημα οτι να αφερεσω το αντιγραφω και να εισαγω τον αυθεντικο δισκο.Σας παρακαλω βοηθηστε με τη πρεπει να κανω για να μπορω να το τρεχω χωρις cd.Να διευκρυνησω οτι παλιοτερασε δυο παιχνιδια που εκανα το ιδιο πραγμα λειτουργησαν κανονικα

Δημοσ.

Άσε φίλε κι εγώ έχω πρόβλημα με το alcohol... το σκέτο όμως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πέρα απο την πλάκα αυτό που χρειάζεσαι λέγεται CRACK

Δημοσ.

ναι ομως σε αλλα παιχνιδια γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει και δευτερον το crack που θα το βρω και πως θα το χρισημοποιησω

Δημοσ.

Υπάρχει το http://www.gamecopyworld.com/ για αυτή τη δουλειά, και θεωρείται νόμιμο νομίζω.

Αλλιώς ψάχνεις στα πιο .."σκοτεινά".

Αντικαθιστάς το exe του παιχνιδιού με το cracked που θα κατεβάσεις ώστε να γίνει bypass ο έλεγχος του original dvd.

Δημοσ.

Συνηθως τα κραξ εχουν μεσα ενα txt η ενα nfo το οποιο ανοιγει με το σημειωματαριο των windows και γραφουν οδηγιες.παντως γενικα ισχυει αυτο που ειπε ο παραπανω ;)

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...