Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή γουστάρω τρελά τέτοιες συζητήσεις και επειδή βλέπω οτι γίνεται προσπάθεια να την βγάλουν καθαρή τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ,να ρωτήσω κάτι.Γιατί όταν πάς να πληρώσεις με μετρητά διπλοτσεκάρουν αν είναι πλαστά τα χαρτονομίσματα ενώ όταν είναι να σου δώσουν ρέστα δεν κάνουν καν τον κόπο?Σημειωτέον έχω πάρει πλαστό 20άρικο δύο(2) φορές απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στο mall.Προσωπικά προσβάλλομαι όταν αμφισβητούν την αξιοπιστία μου. Περιμένω εναγωνίως απαντήσεις.

Γιατι αυτοι που περνουν τα χρηματα, θελουν να ελεγχουν την γνησιοτητα τους, με μηχανημα.

Εσυ,γιατι δεν κουβαλας μηχανημα γνησιοτητας μαζι σου ??

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νόημα της αντίδρασης είναι ότι δεν τους εμπιστεύομαι να τους αφήσω το laptop μου, την τσάντα μου ή τα ψώνια μου. Αν μου υπογράψουν χαρτί ότι θα με αποζημίωσουν στο ακεραίο, θα το συζήταγα. Στο μεταξύ αυτό που λες "έλεγχος στην έξοδο" είναι το σύστημα που έχουν όλα τα καταστήματα με τις δύο κάθετες πλαστικούρες που μόλις περάσεις ανάμεσα με κάτι αχτύπητο δίνουν σήμα συναγερμού. Πολύ πιο εύκολος μου φαίνεται αυτός ο έλεγχος παρά να με αναγκάζουν να αφήνω τα προσωπικά μου αντικείμενα σε αμφιβόλου ασφάλειας θέσεις.

Οπότε, γιατί ζορίζονται αυτοί είναι το θέμα, όταν υπάρχει ένας απλός τρόπος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Υπαρχουν εκατονταδες μικροπραγματακια, που δεν εχουν ελεγχο, ειχε γινει κουβεντα για κατι παρομοιο στο θεμα για τα τζαμπο.

Οσον αφορα το θεμα της ασφαλειας, νομιζω γινομαστε υπερβολικοι, οσο ασφαλεια εχει στο κλαμπ το να αφησεις το δερματινο, οσο ασφαλεια εχει το να αφησεις τα πραγματα στην υπαλληλο, αλλο τοσο και περισσοτερο εχει εδω που ειναι ενα συστημα με κλειδι το οποιο εχεις εσυ, οπως στις θυριδες. Και οι θυριδες (στους σταθμους, στα ΕΛΤΑ κλπ), το ιδιο επιπεδο ασφαλειας εχουν, δεν ακουστηκε βεβαια και κανενα περιστατικο μεχρι τωρα.

Δημοσ.

καλή χρονιά..

έχει εγγύηση κανονικά, δεν είναι μεταχειρισμένη. Από το κουτί της σφραγισμένη την άνοιξαν..

Απλώς μου έκανε εντύπωση η διαδικασία κατά την πώληση..

Πλήρωσα μάλιστα και κατιτίς και την πήγα στ 4 χρόνια (τα 2 του κατασκευαστή + 2 του Κολομβούνη)..

Δεν ξέρω βέβαια αν έχει zero pixel (αν αυτό εννοούσες).

Ειπαμε φιλε μου, απο 7 pixels και πανω.

Θα την αγοραζες εαν το γνωριζες?

Καλη χρονια επισης.

Δημοσ.

Γιατι αυτοι που περνουν τα χρηματα, θελουν να ελεγχουν την γνησιοτητα τους, με μηχανημα.

Εσυ,γιατι δεν κουβαλας μηχανημα γνησιοτητας μαζι σου ??

http://www.ebay.co.uk/itm/CASH-MONEY-FAKE-FORGED-COUNTERFEIT-NOTE-DETECTOR-PEN-/270755194664?pt=UK_BOI_Office_Office_Supplies_Stationery_ET&hash=item3f0a446728

http://www.ebay.co.uk/itm/5-1-Laser-Pointer-Stylus-UV-Money-Detector-Pen-LED-B-/150715657591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23175a6d77

http://www.ebay.co.uk/itm/Ultra-Violet-Black-Light-Lamp-Torch-Counterfeit-Money-Checker-UV-Marker-Pen-/250959966298?pt=UK_CCTV&hash=item3a6e61305a

εγω εχω παντα πανω μου ενα στυλο σαν το πρωτο :)

Δημοσ.

μήπως πρέπει να αναρωτηθήτε ότι είναι πολιτική των ΕΛΛΗΝΩΝ συνεργατών του MediaMarkt και όχι της ίδιας επιχείρησης ;

Πχ σε εμάς στην Γερμανία δεν είχαμε ποτέ ευτράπελα με τα MediaMarkt.(εμάς όταν λέω,εμένα και γνωστών μου) και επίσης δεν μας αναγκάζουν να αφήνουμε τσάντες και λοιπά στην είσοδο (παρόλο που έχει θυρίδες)

Σίγουρα είναι ευθύνη της επιχειρησης να ελέγχει τι γίνεται στα υποκαταστήματά του στο εξωτερικό,δεν το συζητώ! αλλά το όλο θέμα μου φαίνεται κάπως να γίνεται μόνο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλη η κριτικη οταν πρεπει αλλα να μην βρισκουμε πατημα και να κατηγορουμε αδικως το καταστημα για μια πολιτικη που εφαρμοζεται σε ολα τα πολυκαταστηματα (και πολυ καλα κανει και εφαρμοζεται) επειδη δεν μας αρεσει.

Να υποθέσω οτι εσένα σου αρέσει δηλαδή ? Κατά την γνώμη σου "πολύ καλώς εφαρμόζεται" κατά την δική μου κακώς. Για ποιον λόγο να βάζω κέρματα στα ντουλάπια ? Ας βάλουν κανένα κλειδάκι που να το παίρνει μαζί του ο πελάτης μέχρι να επιστρέψει όπως έχω δεί και αλλού.

Δεν νομίζω να εφαρμόζεται σε όλα τα πολυκαταστήματα όπως λές, έχω μπεί με σακούλα στο χέρι σε ορισμένα και δεν μου έχουνε πεί τίποτα. Και ειδικά στο συγκεκριμένο post που έγραψα και κατηγόρησα το κατάστημα δεν ήταν μόνο για το ντουλαπάκι και τα ψηλά αλλά και για την αντίδραση της σεκιούρητι στην είσοδο, που είναι υποχρεωμένη να σου πεί με ευγενικό τρόπο οτι θα πρέπει να βάλετε την τσάντα σας στο ντουλάπι και όχι να ρωτάει τι είστε εσείς, λές και έχει κέρατα στο κεφάλι ο άλλος.

Και στο σουπερ μαρκετ θελουν ενα ευρω να βαλεις για να παρεις το καροτσακι, βρε ουστ, δεν ξαναπαω σε σουπερ μαρκετ.

Στο σούπερ μάρκετ που πάμε εμείς ούτε ευρώ ούτε τίποτα δεν ζητάνε. Αν φοβούνται μην πάει ο άλλος και κλέψει το καροτσάκι ας βάλουν κάμερες στις εισόδους. Πέραν αυτού το πραγματικο κόστος για ένα καροτσάκι είναι πολύ μεγαλύτερο από το 1 ευρώ.

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι εσένα σου αρέσει δηλαδή ? Κατά την γνώμη σου "πολύ καλώς εφαρμόζεται" κατά την δική μου κακώς. Για ποιον λόγο να βάζω κέρματα στα ντουλάπια ? Ας βάλουν κανένα κλειδάκι που να το παίρνει μαζί του ο πελάτης μέχρι να επιστρέψει όπως έχω δεί και αλλού.

Δεν νομίζω να εφαρμόζεται σε όλα τα πολυκαταστήματα όπως λές, έχω μπεί με σακούλα στο χέρι σε ορισμένα και δεν μου έχουνε πεί τίποτα. Και ειδικά στο συγκεκριμένο post που έγραψα και κατηγόρησα το κατάστημα δεν ήταν μόνο για το ντουλαπάκι και τα ψηλά αλλά και για την αντίδραση της σεκιούρητι στην είσοδο, που είναι υποχρεωμένη να σου πεί με ευγενικό τρόπο οτι θα πρέπει να βάλετε την τσάντα σας στο ντουλάπι και όχι να ρωτάει τι είστε εσείς, λές και έχει κέρατα στο κεφάλι ο άλλος.

Στο σούπερ μάρκετ που πάμε εμείς ούτε ευρώ ούτε τίποτα δεν ζητάνε. Αν φοβούνται μην πάει ο άλλος και κλέψει το καροτσάκι ας βάλουν κάμερες στις εισόδους. Πέραν αυτού το πραγματικο κόστος για ένα καροτσάκι είναι πολύ μεγαλύτερο από το 1 ευρώ.

Το ευρω στο καροτσακι, δεν ειναι μην το κελψουν (σιγα μην κανει ενα ευρω), αλλα μην το παρατησουν οπου ναναι, και τρεχει ο υπαλληλος να το μαζευει. Εχω δει (στις καλες εποχες), ειδικα αμα το αμαξι ο αλλος το ειχε στην αλλη ακρη της εισοδου, να το αδειαζει και να το παρατα εκει. Τωρα σε ποιο σουπερ μαρκετ πας και δεν εχει καροτσια με κερμα... εμενα εχει πολλα χρονια να μου τυχει.

Ετσι ειναι και το 2ευρω. Δε στο παιρνει κανενας, ειναι για να μην ξεχασεις τα κλειδια, για να τα βαλεις πισω (πολλοι απο συνηθεια τα βαζουμε παλι στην τσεπη). Βαζεις πισω το κλειδακι σου, το αφηνεις πανω στην κλειδαρια, παιρνεις τα πραγματακια σου, παιρνεις και το 2ευρακι σου και φευγεις. Σιγα το πραγμα που το καναμε και θεμα.

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλά ο TS έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Αλλά οι οι υπόλοιποι με το 2 ευρω, τον έλεγχο και τα καροτσάκια, ένα έχω να πω. Πολύ γκρίνια βρε παιδί μου. Όποιος προσβάλλεται, ας μην ξαναπάει σε αλυσίδα, να ψωνίζει από το μπακάλικο και το μικρομάγαζο της γειτονιάς.

Ω περίμενε όμως... αυτοί είναι "κλέφτες" γιατί χρεώνουν πιο ακριβά από το super.

Δημοσ.

Ειπαμε φιλε μου, απο 7 pixels και πανω.

Θα την αγοραζες εαν το γνωριζες?

Καλη χρονια επισης.

δεν ξέρω.

ήξερα ότι δεν έχει zero pixel πάντως όταν την πήρα.

ποιος δίνει zero pixel με καλές συσκευές - value for money παρεμπιμπτόντως ;

νομίζω μόνο η lg και κάποιες sony ;

η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα καθόλου να πάρω τηλεόραση όταν την πήρα (πέρσυ), και ειδικά Led, αλλά η γυναίκα μου μ' έφαγε...

μια χαρά μου έκανε η Philips Μatchline 29 άρα που έχω ακόμα (πλέον στην αποθήκη)..

απλώς εδώ σχολιάζω την εξαιρετική τακτική του Κολομβούνη που δεν την είχα δει αλλού.

Για ποιον λόγο να βάζω κέρματα στα ντουλάπια ? Ας βάλουν κανένα κλειδάκι που να το παίρνει μαζί του ο πελάτης μέχρι να επιστρέψει όπως έχω δεί και αλλού.

:-D :-D

θυμήθηκα τι έπαθα με τη γυναίκα μου στα saturn..

εκεί είχαν (δεν ξέρω αν έχουν ακόμα) , ντουλάπια με κλειδάκια (όχι κέρματα)..

αφήσαμε τα πράγματα μας μέσα για να μην τα κουβαλάμε, κλειδώσαμε και πήραμε το κλειδάκι, μπήκαμε στο μαγαζί, χαζέψαμε -ψωνίσαμε κλπ.

και μετά φεύγοντας πήγαμε να πάρουμε τα πράγματα μας απ' το ντουλαπάκι..

Η δικιά μου είχε χάσει το κλειδάκι , και για λόγους ασφαλείας οι υπάλληλοι του μαγαζιού δεν είχαν πασπαρτού ή κάτι τέτοιο..

Περιττό να πω ότι κάτσαμε καμιά ώρα εκεί μέχρι ο κακομοίρης ο σεκιουριτάς να καταφέρει να ανοίξει το ντουλάπι (το έσπασε πρακτικά) και να μας δώσει πίσω τα πράγματα μας..

Και απ' ότι είδα αρκετά από τα ντουλαπάκια ήταν ξεχαρβαλωμένα από χαζοχαρούμενους πελάτες σαν εμάς..

Αυτό με τα κέρματα μάλλον το κάνανε για να το έχεις στο νου σου πιο πολύ και να μη χάσεις το κλειδί ..

'Οπως και τα καρότσια για να μην τα παρατάνε όπου να 'ναι, μες στη μέση του πάρκινγκ και όπου στο διάολο βολεύει τον κάθε μαλάκα έλληνα..

Υπάρχει βέβαια κι η άλλη αντιμετώπιση των τοπικών σούπερμάρκετ, που σε αφήνουν να τα πάρεις μέχρι το σπίτι σου και μετά βγάζουν δρομολόγιο για να μαζέψουν .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...