Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, την συμβολή σας.....

Acer Aspire 5920g με nvidia 6600

Τον είχα συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη και έπαιζα GuildWars μια χαρά....

Και χωρίς την εξωτερική οθόνη, πάλι μια χαρά το έπαιζα (σε μικροτερη αναλυση βεβαια)

Απο χθες οταν μπαινω στο παιχνιδι (χωρις την εξωτερικη) κολλαει το παιχνίδι και πηγαινει καρε καρε....

εκανα φορματ το πισι (μιας και το ειχα και στα σχεδια να τον κανω), αλλα και παλι καρε καρε....

τι κανουμε;

Δημοσ.

ελεγχεις το σκληρο δισκο με hd sentinel ή με εργαλεια της εταιριας που ειναι ο δισκος και ελεγχεις και μηπως καηκε κανενα ντιμακι απο τις μνημες

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου λύθηκε και τελικά ο Google είναι ο favorite friend στο net....

Αν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα, κάντε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε προσεχτικά το πίσω μέρος του laptop
  2. Προσεχτικά αφαιρέστε την κάρτα γραφικών σας
  3. Επίσης, προσεχτικά αφαιρέστε τις κάρτες ram σας
  4. Σκουπίστε με μία μπατονέτα τις βρομιές που υπάρχουν (δεν είναι προαπαιτούμενο, αλλά αφού θα το ανοίξετε, κάντε έναν κόπο και καθαρίστε το από το εσωτερικό του, ιδίως το μέρος του ανεμιστήρα)
  5. Ξαναβάλτε την κάρτα γραφικών σας προσεχτικά
  6. Ξαναβάλτε τις ram σας προσεχτικά και αντίθετα (δε παίζει ρόλο, απλά εγώ το έκανα για "αλλαγή". Δλδ πάνω ήταν το ένα στικάκι με 1GB και κάτω το άλλο στικάκι των 2GB. Εγώ έβαλα πάνω το 2GB και μετά το 1GB)
  7. Κλείστε το καπάκι και ανοίξτε το pc σας

• Αφού ανοίξει το laptop σας, οπωσδήποτε κατεβάστε τους drivers της VGA σας, ακόμη και αν έχετε τους τελευταίους ήδη εγκατεστημένους.
  • Επίσης, εγώ έκανα full scan τόσο στο antivirous, τόσο στο defragment (ανασυγκρότηση), όσο και στο scandisk (δε χρειάζετε να κατεβάσετε προγράμματα, αυτά των Windows κάνουν μία χαρά).

Restart και το παιχνίδι λειτουργεί σαν καινούργιο.

Οπωσδήποτε πρέπει να πάρετε (-ούμε, γιατί ούτε εγώ έχω προς το παρών) έναν cooler από κάτω, για να στηρίζεται το laptop και να ψύχεται.

Δημοσ.

γενικως τα ανεμιστηρακια θελουν συχνα πυκνα καθαρισμα γιατι αλλιως ειτε χαλανε ειτε γυρνανε στο Full επειδη δεν μπορουν να ψυξουν την ψυκτρα η το pc φτανει να κολλαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...