tsourakis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία...Υπάρχει περίπτωση κάποιος launcher να τρώει περισσότερη μπαταρία(λογικά επειδή είναι βαρύς)...Υπάρχει? Έχω xperia neo v και με espier launcher και τέρμα κάτω η φωτεινότητα κρατάει 2 μέρες(με αρκετό πείραγμα και wifi όμως)
christs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία...Υπάρχει περίπτωση κάποιος launcher να τρώει περισσότερη μπαταρία(λογικά επειδή είναι βαρύς)...Υπάρχει? Έχω xperia neo v και με espier launcher και τέρμα κάτω η φωτεινότητα κρατάει 2 μέρες(με αρκετό πείραγμα και wifi όμως) καλα εισαι. εδω εμενα απειραχτο παρθενο απο εφαρμογες οπως το πηρα και με μετρια χρηση κραταει 2 μερες, ποσο ηθελες να κραταει σε σενα?
tsourakis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Βασικά θέλω να μου πείτε αν ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω...Δηλαδή γίνεται το κινητό να έχει μικρότερη αυτονομία επειδή ο launcher που χρησιμοποιώ είναι βαρύς...? Παίζει ρόλο αυτό? Νομίζω πως όταν χρησιμοποιώ GO Launcher η μπαταρία κρατάει περισσότερο από τον Espier...Γνωρίζετε?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορω να κανω συγκριση αναμεσα στους δυο launchers γιατι χρησιμοποιω μονο Go, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ λογικο, αρα πιθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα