Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία...Υπάρχει περίπτωση κάποιος launcher να τρώει περισσότερη μπαταρία(λογικά επειδή είναι βαρύς)...Υπάρχει? Έχω xperia neo v και με espier launcher και τέρμα κάτω η φωτεινότητα κρατάει 2 μέρες(με αρκετό πείραγμα και wifi όμως)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία...Υπάρχει περίπτωση κάποιος launcher να τρώει περισσότερη μπαταρία(λογικά επειδή είναι βαρύς)...Υπάρχει? Έχω xperia neo v και με espier launcher και τέρμα κάτω η φωτεινότητα κρατάει 2 μέρες(με αρκετό πείραγμα και wifi όμως)

καλα εισαι. εδω εμενα απειραχτο παρθενο απο εφαρμογες οπως το πηρα και με μετρια χρηση κραταει 2 μερες, ποσο ηθελες να κραταει σε σενα? ^_^

Δημοσ.

Βασικά θέλω να μου πείτε αν ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω...Δηλαδή γίνεται το κινητό να έχει μικρότερη αυτονομία επειδή ο launcher που χρησιμοποιώ είναι βαρύς...? Παίζει ρόλο αυτό? Νομίζω πως όταν χρησιμοποιώ GO Launcher η μπαταρία κρατάει περισσότερο από τον Espier...Γνωρίζετε?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να κανω συγκριση αναμεσα στους δυο launchers γιατι χρησιμοποιω μονο Go, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ λογικο, αρα πιθανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...