TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η ιδιοκατοικηση, θυμαμαι να εχει εφαρμοστει, σε περιπτωση οπου ολα τα υπολοιπα ειχαν αποτυχει... (μα τα ενοικια καταβαλλονταν, νομιζω @ Ταμειο Παρακαταθηκων & Δανειων -προβληματικη περιπτωση)
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μωρέ και με τα χέρια μου τον έκανα τουλούμι αν ήθελα, το θέμα είναι ότι θα τρέχω εγώ μετά. ε ντυσου νιντζα και καντο. (δευτερο κλειδι εχεις για το σπιτι?)
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι ακριβές αυτό. Σε παρόμοια περίπτωση, άρχισα τη σχετική διαδικασία στις αρχές Σεπτεμβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου ο μισθωτής είχε εγκαταλείψει το ακίνητο. Ψάξτο με δικηγόρο, ζήτα να σε πληροφορήσει για την "διαταγή απόδοσης μισθίου". Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχεις συμβόλαιο εν ισχύ. Ούτε ιδιοκατοίκηση, ούτε τίποτα, αρκεί να χρωστάει τουλάχιστον 1-2 μήνες. Και θέλω να προσθέσω εκτός από το να ψάξεις το θέμα με δικηγόρο, να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για το αν είναι εφικτό να κάνει μια αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων του ατόμου που σου χρωστάει. Γιατί εσύ καίγεσαι για τα λεφτά σου αλλά αν ο άλλος δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο τότε οτι και να πεί το δικαστήριο δεν θα πάρεις τίποτα και θα έχεις πληρώσει και χρήματα για την όλη διαδικασία.
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και κατι ακομη: αν γνωριζετε οτι, τα ενοικια του μπαταχτση ειναι εντελως (100% δηλαδη) χαμενη υποθεση, οτι δεν προκειται να πληρωθουν ποτε σε εσας, τοτε κινηση ματ = παραχωρηση τους στην Εφορια!(Δημοσιο) Δεν φορολογηστε ετσι εσεις γι' αυτα -κι αφηστε το τζαμπομαγκα αν μπορει να κανει ταρζανιες στην Εφορια!
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και θέλω να προσθέσω εκτός από το να ψάξεις το θέμα με δικηγόρο, να ρωτήσεις έναν δικηγόρο για το αν είναι εφικτό να κάνει μια αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων του ατόμου που σου χρωστάει. Γιατί εσύ καίγεσαι για τα λεφτά σου αλλά αν ο άλλος δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο τότε οτι και να πεί το δικαστήριο δεν θα πάρεις τίποτα και θα έχεις πληρώσει και χρήματα για την όλη διαδικασία. Έχουν γίνει ήδη αυτά, έγραψα και παραπάνω ότι ο τύπος δεν έχει τίποτα δικό του, ούτε καραμέλα. Δυστυχώς ο πατέρας μου είναι δικηγόρος (αν και δεν είναι εν ενεργεία πλέον) οπότε και τα περισσότερα που προτάθηκαν είχαν ήδη... μελετηθεί. Του ανέφερα και το πρωί για τη «διαταγή απόδοσης μισθίου» που ανέφερε ο paredwse και απορρίφθηκε και αυτό για κάποιο λόγο που μου εξήγησε και δε θυμάμαι. Την εκχώρηση των χρεών στο δημόσιο την έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά χαρίζεις έτσι τόσα λεφτά στο κράτος; Ήδη του χαρίσαμε (με τη θέλησή μας φυσικά </irony_mode_off>) αρκετές χιλιάδες ευρώ φέτος, όχι κι άλλα. Καλύτερα να τα κρατήσει αυτός στην τελική!
insomniaK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι ακριβώς εισπρακτική εταιρεία, αλλά αν βρεις τους σωστούς Ρώσους (οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας), νομίζω ότι θα πείσουν τον οφειλέτη να βρει ολόκληρο το ποσό και εσείς θα πάρετε το 50-60%. Επίσης, αν το ζητήσετε ευγενικά και σας ενδιαφέρει, μπορεί να πάρετε κανα νεφρό ή κάτι παρόμοιο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Έχουν γίνει ήδη αυτά, έγραψα και παραπάνω ότι ο τύπος δεν έχει τίποτα δικό του, ούτε καραμέλα. ..... Την εκχώρηση των χρεών στο δημόσιο την έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά χαρίζεις έτσι τόσα λεφτά στο κράτος; Ναι, εννοειται, τα χαριζεις! 100% Γιατι? Πολυ απλα, γιατι απο το να: -> μην σου τα πληρωσει εκεινος ποτε -> μην τα πληρωθεις εσυ ποτε -> φορολογηθεις εσυ για αυτα (που δεν πληρωθηκες!) Τουλαχιστον ετσι, αυτος θα αναγκαστει, να πληρωσει! (sooner or later, εκτος και forever μεταναστευσει... )
kfyros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Έχουν γίνει ήδη αυτά, έγραψα και παραπάνω ότι ο τύπος δεν έχει τίποτα δικό του, ούτε καραμέλα. Δυστυχώς ο πατέρας μου είναι δικηγόρος (αν και δεν είναι εν ενεργεία πλέον) οπότε και τα περισσότερα που προτάθηκαν είχαν ήδη... μελετηθεί. Του ανέφερα και το πρωί για τη «διαταγή απόδοσης μισθίου» που ανέφερε ο paredwse και απορρίφθηκε και αυτό για κάποιο λόγο που μου εξήγησε και δε θυμάμαι. Την εκχώρηση των χρεών στο δημόσιο την έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά χαρίζεις έτσι τόσα λεφτά στο κράτος; Ήδη του χαρίσαμε (με τη θέλησή μας φυσικά </irony_mode_off>) αρκετές χιλιάδες ευρώ φέτος, όχι κι άλλα. Καλύτερα να τα κρατήσει αυτός στην τελική! οι εισπρακτικές εταιρίες δεν είναι μπράβοι.. Επίσης, αν ανοίξεις δουλειές με μπράβους - "εισπράκτορες" , να ξέρεις ότι θα σε πρήζουν μετά , ενώ ανοίγεις και παρτίδες με κόσμο που δεν θέλεις να έχεις πάρε δώσε.. Επίσης υπάρχει πάντα η πολύ σοβαρή πιθανότητα να μπλέξεις και να σε κατηγορήσει για εκβίαση ή συνέργεια σε πρόκληση σωματικών βλαβών ο άλλος (αν τις φάει) και να τρέχεις και να μη φτάνεις.. Γενικά θα πρότεινα να ακολουθήσεις τη νόμιμη οδό, και μόνο αν έχεις πολύ γνωστό άτομο εμπιστοσύνης που μπορεί να σε φτιάξει να την ψάξεις αλλιώς.. Σίγουρα όχι μέσω internet.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Και κάτι ακόμα, να έχεις το νου σου μετά αν και όποτε αυτός φύγει από το σπίτι μην το βρείς άνω κάτω. Η εισπρακτική εταιρία σίγουρα θα δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες πίεσης που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό. Δυστηχώς είναι ένα σημείο των καιρών μας. Για μπράβους κτλπ απλά δεν το συζητάμε, μόνο μπλεγμένος θα βγείς.
kage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 οι εισπρακτικές εταιρίες δεν είναι μπράβοι.. Επίσης, αν ανοίξεις δουλειές με μπράβους - "εισπράκτορες" , να ξέρεις ότι θα σε πρήζουν μετά , ενώ ανοίγεις και παρτίδες με κόσμο που δεν θέλεις να έχεις πάρε δώσε.. γιατι να βγει μπλεγμενος?αυτο ειναι ενα κομματι της 'δουλειας' τους.το πολυ πολυ να μην παρει τα λεφτα.-που ετσι και αλλιως δεν θα τα παρει- ========================== http://www.google.gr/search?hl=el&site=&q=%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%82+%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7&oq=%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%82+%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=529l5700l0l5890l22l22l1l11l1l0l266l2290l0.2.8l10l0 http://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα