stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη αν γίνομαι λίγο λογικός αλλά... Πας να δουλέψεις κάπου χωρίς να ξέρεις τι πας να κάνεις. Πας εκεί και δεν σου λένε τι θα κάνεις... Ζητούσε προϋπηρεσία στο αντικείμενο αυτό και έβαλες σάλτσες; Μήπως η δουλεία/εργοδότης είναι ότι νάνε; Αν δεν σου έχουν πει τίποτα και έχεις περάσει με επιτυχία τις συνεντεύξεις λογικά τότε θα σου ζητήσουν να αξιοποιήσεις κάποιο προσόν απο το βιογραφικό σου. Απο το φόρουμ τώρα τι περιμένεις να σου πούμε... Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε πάνω στις εισαγωγές/εξαγωγές αντικειμένων κτλπ. στη συνέντευξη μιλούσαμε περι ανέμων και υδάτων, τι να πω κι εγώ... από που είναι η καταγωγή μου και για τη σχέση ελληνων τουρκων. ξένες γλώσσες ζητούσε η αγγελία και γραμματειακή υποστήριξη. Αυτά που μου είπαν κάποιοι εδω μέσα με κάλυψαν ερωτεύτηκα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ερωτεύτηκα ποιόν; μη μου πεις! το υποψήφιο αφεντικό ε; αχ έρωτα...
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ποιόν; μη μου πεις! το υποψήφιο αφεντικό ε; αχ έρωτα... εσένα ρε βλάκα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εγώ είμαι στη φωτογραφία. λοιπόν θα έρθεις στη δουλειά;
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στο νετ θα ψαχνεις για παρτενερ... ναι ε? τότε να μου δείξεις πως γίνεται Μην αγχώνεσαι. Αρκεί να ξέρεις πασιέντζα ερωτεύτηκα http://www.youtube.com/watch?v=Q29_ZTzTdsA
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q29_ZTzTdsA ωραίο
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 παντως χιουμοριστικo το προηγουμενο post ελπιζω να μην φανηκε offensive !!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ασ' τα σάπια! εμένα αγαπάει
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 παντως χιουμοριστικo το προηγουμενο post ελπιζω να μην φανηκε offensive !! όχι, το εννοούσα το ωραίο. @σουπαφλάι... την αγαπούσα το παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου με τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σα σκέψη στο μυαλό μου
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ασ' τα σάπια! εμένα αγαπάει http://www.youtube.com/watch?v=IFf1LIwXRJQ
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IFf1LIwXRJQ ΟΠΑΑΑΑ κάτι τέτοια θα πρέπει να ακούγαμε τώρα και να χορεύουμε.... γιατί είμαι με πιτζάμες κάτω από τις κουβέρτες και αγκαλιά το λαπτοπ;
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Eλα ντε!!!! Φετος ο νεος χρονος θα με βρει με φορμα και φουτερ ! Ελπιζω να αλλαξει το γουρι !
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Eλα ντε!!!! Φετος ο νεος χρονος θα με βρει με φορμα και φουτερ ! Ελπιζω να αλλαξει το γουρι ! στο εύχομαι ρε ψυχή, γιατί το λες και το ξαναλές να αλλάξει το γούρι και μου φαίνεται πως δεν πέρασες και τόσο καλά πέρυσι,, σου εύχομαι λοιπόν φέτος να είναι η χρονιά σου.
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Χμ κοιτα , δεν παραπονιεμαι , εχω την οικογενεια μου και την υγεια μου ... απλα αφου εθιμοτυπικα λεμε "για γουρι" ε ας αλλαξει σε καποιους τομεις αυτο το γουρι , γιατι αφενος μεν εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αφετέρου δε για να εκμεταλευτεις μια ευκαιρια λογου χαρη πρεπει να σου παρουσιαστει ,επομενως εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αλλα και η τυχη καθοριζει εμας ...! Δε ξερω πως ακριβως να το πω στον γραπτο λογο αυτο που σκεφτομαι...Σου ευχομαι και σενα health wealth and happiness in addition with everything you wish !
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Χμ κοιτα , δεν παραπονιεμαι , εχω την οικογενεια μου και την υγεια μου ... απλα αφου εθιμοτυπικα λεμε "για γουρι" ε ας αλλαξει σε καποιους τομεις αυτο το γουρι , γιατι αφενος μεν εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αφετέρου δε για να εκμεταλευτεις μια ευκαιρια λογου χαρη πρεπει να σου παρουσιαστει ,επομενως εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αλλα και η τυχη καθοριζει εμας ...! Δε ξερω πως ακριβως να το πω στον γραπτο λογο αυτο που σκεφτομαι...Σου ευχομαι και σενα health wealth and happiness in addition with everything you wish ! μου εύχεσαι λοιπόν, υγεία, πλούτη, και ευτυχία, συν όλα αυτά που επιθυμώ!!!! ουαου!!! και να πιαναν οι ευχές σου!!! κι εγώ στο εύχομαι επίσης!!!! ρε συ, δεν ξέρω μεχει πιάσει μια φοβερή αισιοδοξία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα