Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη αν γίνομαι λίγο λογικός αλλά... Πας να δουλέψεις κάπου χωρίς να ξέρεις τι πας να κάνεις. Πας εκεί και δεν σου λένε τι θα κάνεις... Ζητούσε προϋπηρεσία στο αντικείμενο αυτό και έβαλες σάλτσες; Μήπως η δουλεία/εργοδότης είναι ότι νάνε;

Αν δεν σου έχουν πει τίποτα και έχεις περάσει με επιτυχία τις συνεντεύξεις λογικά τότε θα σου ζητήσουν να αξιοποιήσεις κάποιο προσόν απο το βιογραφικό σου. Απο το φόρουμ τώρα τι περιμένεις να σου πούμε... Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε πάνω στις εισαγωγές/εξαγωγές αντικειμένων κτλπ.

στη συνέντευξη μιλούσαμε περι ανέμων και υδάτων, τι να πω κι εγώ... από που είναι η καταγωγή μου και για τη σχέση ελληνων τουρκων.

ξένες γλώσσες ζητούσε η αγγελία και γραμματειακή υποστήριξη.

Αυτά που μου είπαν κάποιοι εδω μέσα με κάλυψαν

google_bans_cougar_ads-460x307.jpg

ερωτεύτηκα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως χιουμοριστικo το προηγουμενο post ελπιζω να μην φανηκε offensive !! :unsure:

όχι, το εννοούσα το ωραίο.

@σουπαφλάι... την αγαπούσα το παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου με τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σα σκέψη στο μυαλό μου

Δημοσ.

Eλα ντε!!!! Φετος ο νεος χρονος θα με βρει με φορμα και φουτερ ! Ελπιζω να αλλαξει το γουρι ! :confused: :shifty:

στο εύχομαι ρε ψυχή, γιατί το λες και το ξαναλές να αλλάξει το γούρι και μου φαίνεται πως δεν πέρασες και τόσο καλά πέρυσι,, σου εύχομαι λοιπόν φέτος να είναι η χρονιά σου.

Δημοσ.

Χμ κοιτα , δεν παραπονιεμαι , εχω την οικογενεια μου και την υγεια μου ... απλα αφου εθιμοτυπικα λεμε "για γουρι" ε ας αλλαξει σε καποιους τομεις αυτο το γουρι , γιατι αφενος μεν εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αφετέρου δε για να εκμεταλευτεις μια ευκαιρια λογου χαρη πρεπει να σου παρουσιαστει ,επομενως εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αλλα και η τυχη καθοριζει εμας ...! Δε ξερω πως ακριβως να το πω στον γραπτο λογο αυτο που σκεφτομαι...Σου ευχομαι και σενα health wealth and happiness in addition with everything you wish !

Δημοσ.

Χμ κοιτα , δεν παραπονιεμαι , εχω την οικογενεια μου και την υγεια μου ... απλα αφου εθιμοτυπικα λεμε "για γουρι" ε ας αλλαξει σε καποιους τομεις αυτο το γουρι , γιατι αφενος μεν εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αφετέρου δε για να εκμεταλευτεις μια ευκαιρια λογου χαρη πρεπει να σου παρουσιαστει ,επομενως εμεις καθοριζουμε την τυχη μας αλλα και η τυχη καθοριζει εμας ...! Δε ξερω πως ακριβως να το πω στον γραπτο λογο αυτο που σκεφτομαι...Σου ευχομαι και σενα health wealth and happiness in addition with everything you wish !

μου εύχεσαι λοιπόν, υγεία, πλούτη, και ευτυχία, συν όλα αυτά που επιθυμώ!!!!

ουαου!!! και να πιαναν οι ευχές σου!!! κι εγώ στο εύχομαι επίσης!!!!

ρε συ, δεν ξέρω μεχει πιάσει μια φοβερή αισιοδοξία!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...