Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παλι μπλε οθονη. τι να κανω? τωρα πηρα το μυνημα stop :0x00000050.... και μια φωτογραφια.. img0131zh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

απο την ωρα που αλαξα την συνθεση μου ασχετα με το λειτουργικο ολο μπλε οθονες.. μια ηταν ο σκληρος τον αλαξα τωρα τι μπορει να φταιει ?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

απο την ωρα που αλαξα την συνθεση μου ασχετα με το λειτουργικο ολο μπλε οθονες.. μια ηταν ο σκληρος τον αλαξα τωρα τι μπορει να φταιει ?

Φανταζομαι καταλαβαινεις πως δεν γνωριζουμε ολοι τι αλλαξες, τι λειτουργικο εχεις, τι συνθεση ειχες πριν, απο ποτε ακριβως δημιουργειται το προβλημα, ποσο συχνο ειναι και γενικα λεπτομερειες τις οποιες μονο εσυ μπορεις να μας τις πεις για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμεwink.gif

Ξεκινα με μια οσο το δυνατον πιο λεπτομερη περιγραφη.

Δημοσ.

και παλι μπλε οθονη. τι να κανω? τωρα πηρα το μυνημα stop :0x00000050.... και μια φωτογραφια.. img0131zh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Διάβασε ανάλογη περίπτωση

http://www.insomnia.gr/topic/244815-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/

και πες μας τι υπολογιστή έχεις

http://www.belarc.com/free_download.html

δώσε μας την αναφορά , χρόνια πολλά !! :rolleyes:

Δημοσ.

Link

εδω ειναι η αναβαθμηση που εκανα . το λειτουργικο ειναι win 7 64 bit το οποιο εγκατασταθηκε πριν μια ωρα. το τελευτεο για την αναφορα δεν το καταλαβα. επισης την αναλογη περιπτωση την διαβασα πριν αλλα δεν γραφει κατι για την πραγματικη λυση παρα μονο για υποθεσεις. οτι φτιαει κατι απο αυτα που πηρα ειναι σχεδον συγουρο μα ρωταω πιο πολυ για καποιον που ειχε ακριβως το ιδιο μυνημα λαθους και το πως το ελυσε

• Moderators
Δημοσ.

Διάβασε ανάλογη περίπτωση

http://www.insomnia....BF%CE%BD%CE%B7/

No offence, αλλα το οτι εχει το ιδιο bugcode με τον topic starter του συγκεκριμενου thread(..το οποιο αλλαζει στη συνεχεια) δεν σημαινει πως εχει και το ιδιο προβλημα. Ποσο μαλλον οταν διαβαζω "70% ειναι ιος" απο καποιον, και στη συνεχεια προσπαθει να λυθει το προβλημα απ αυτη τη σκοπια για μερικα postshappy.gif

Δημοσ.

μου πετουσε παρα παρα πολυ σπανια και τελικα ηταν ο δισκος γιατι στον καινουργιο φανικε αυτο διοτι απο ενα προγραμα φανικε οτι το health του ηταν στο 97 και γενικως εσβηνε ο δισκος . τωρα με αλαγη δισκου ομως το προβλημα συνεχιζεται σοτν καινουργιο.

Δημοσ.

No offence, αλλα το οτι εχει το ιδιο bugcode με τον topic starter του συγκεκριμενου thread(..το οποιο αλλαζει στη συνεχεια) δεν σημαινει πως εχει και το ιδιο προβλημα. Ποσο μαλλον οταν διαβαζω "70% ειναι ιος" απο καποιον, και στη συνεχεια προσπαθει να λυθει το προβλημα απ αυτη τη σκοπια για μερικα postshappy.gif

Εντάξει , απλά σαν αναφορά του έδωσα το link !! :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Link

εδω ειναι η αναβαθμηση που εκανα . το λειτουργικο ειναι win 7 64 bit το οποιο εγκατασταθηκε πριν μια ωρα. το τελευτεο για την αναφορα δεν το καταλαβα. επισης την αναλογη περιπτωση την διαβασα πριν αλλα δεν γραφει κατι για την πραγματικη λυση παρα μονο για υποθεσεις. οτι φτιαει κατι απο αυτα που πηρα ειναι σχεδον συγουρο μα ρωταω πιο πολυ για καποιον που ειχε ακριβως το ιδιο μυνημα λαθους και το πως το ελυσε

Εχεις ελεγξει το hardware σου?Ποσο συχνα εμφανιζεται η μπλε οθονη?Παντα με το ιδιο bugcode?

Εντάξει , απλά σαν αναφορά του έδωσα το link !! :rolleyes:

Δεν σε κατηγορω για κατι, εξου και το "no offence" αλλα και το smiley στο τελος του post. Απλα εχω μια σχετικη οικειοτητα με τις bsod, και ξερω πως ειναι ιδιαιτερα αρκετοι οι παραγοντες που μπορουν να τις προκαλεσουν. Σε συνδιασμο με τις ουκ ολιγες διαφορετικες συνθεσεις pc που μπορουν να υπαρχουν, καταλαβαινεις οτι κανεις δεν μπορει να πει "αυτο φταιει λογω μιας αλλης bsod που ειχα με το ιδιο bugcode" χωρις να το ψαξει λιγοwink.gif

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ακριβώς φταίει στην περίπτωση σου καθώς το μήνυμα είναι πολύ γενικό όπως επίσης και το win32k.sys δεν προκαλεί bsod αλλά κάτι άλλο που δεν φαίνεται στο screenshot. Θέλει ψάξιμο και ξεκινάς από τις μνήμες με το memtest

Δημοσ.

με τα xp που ειχα πριν απο 1 ωρα μου εβγαζε κατι αλλο . τωρα δν το θυμαμι. με τα 7 πριν 3 μερες μου εβγαζε παλι κατι αλλο . ( νομζω το εχω στο ποστ που εχω γραψει στο προιγουμενο λινκ που εδωσα ) . το memtest μου εβγαλε 30 χιλιαδες σφαλματα.. μετα εβαλα πιο καινουργια εκδοση και δεν εβγαλε κατι . επισης να αναφερω οτι το cdrom που εχω ειναι εξωτερικο γιατο στο εσωτερικο την πρωτη μερα που πηρα την αναβαθμηση μου εσπασε ενα cd μεσα ( της καρτας ηχου ) και απο τοτε ειμαι με το εξωτερικο. δεν ξερω αν εχει σημασια ( εκτος οτι ειναι παρα πολυ αργο ) ..

• Moderators
Δημοσ.

το memtest μου εβγαλε 30 χιλιαδες σφαλματα.. μετα εβαλα πιο καινουργια εκδοση και δεν εβγαλε κατι .

Ποια εκδοση δοκιμασες και σου εβγαλε 30k σφαλματα και ποια δεν σου εβγαλε κανενα?Bootable?Ποσες ωρες και στις δυο περιπτωσεις?

Δημοσ.

Εχεις ελεγξει το hardware σου?Ποσο συχνα εμφανιζεται η μπλε οθονη?Παντα με το ιδιο bugcode?

Δεν σε κατηγορω για κατι, εξου και το "no offence" αλλα και το smiley στο τελος του post. Απλα εχω μια σχετικη οικειοτητα με τις bsod, και ξερω πως ειναι ιδιαιτερα αρκετοι οι παραγοντες που μπορουν να τις προκαλεσουν. Σε συνδιασμο με τις ουκ ολιγες διαφορετικες συνθεσεις pc που μπορουν να υπαρχουν, καταλαβαινεις οτι κανεις δεν μπορει να πει "αυτο φταιει λογω μιας αλλης bsod που ειχα με το ιδιο bugcode" χωρις να το ψαξει λιγοwink.gif

Ναι το βλέπω ότι είσαι ειδήμων στις μπλε οθόνες , χρόνια πολλά !! :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

@tilbellos

offtopic

Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ακριβώς φταίει στην περίπτωση σου καθώς το μήνυμα είναι πολύ γενικό όπως επίσης και το win32k.sys δεν προκαλεί bsod αλλά κάτι άλλο που δεν φαίνεται στο screenshot.

Εχει περιπου 2 βδομαδες που εσκασε μυτη ενα ωραιοτατο bug του win32k.sys και εχει σχεση με ενα συγκεκριμενο HTML Tag, το οποιο μπορει να προκαλεσει bsod μονο σε x64 windows 7. Συνηθως λεω "99% δεν φταιει ο win32k.sys" οποτε τον βλεπω. Να και το 1%frown.png Το οποιο bug btw δεν ειναι οσο προσφατο φαινεται. Απλη ενημερωση αυτα, μια και ασχολεισαιsmilie.png

Ναι το βλέπω ότι είσαι ειδήμων στις μπλε οθόνες , χρόνια πολλά !! :rolleyes:

Χρονια πολλαsmilie.png

Δημοσ.

το μηχανημα με δουλευει. ξεκιναω το mem test στο 11% μου εβγαλε 2κ και σφαλματα.. ωραια λεω το σταμταω.. βαζω την μνημη σε αλλη θηκη.. μεχρι το 11% τπτ . μετα το ξανα βαζω παλι στην πρωτη θηκη παλι τπτ μεχρι το 11. να πω πεισης οτι εβγαζε εροορ στο 2049 mb. θα το αφησω ολοκληρο για να δω τι θα βγαλει και θα βαλω και μια μνημη ενος φιλου σε λιγο να δω παλι . αλλα αφου στο 11 % μου εβγαλε τοσα σφαλματα δεν θα επρεπε να μου τα ξανα βγαλει παλι μετα?

• Moderators
Δημοσ.

το μηχανημα με δουλευει. ξεκιναω το mem test στο 11% μου εβγαλε 2κ και σφαλματα.. ωραια λεω το σταμταω.. βαζω την μνημη σε αλλη θηκη.. μεχρι το 11% τπτ . μετα το ξανα βαζω παλι στην πρωτη θηκη παλι τπτ μεχρι το 11. να πω πεισης οτι εβγαζε εροορ στο 2049 mb. θα το αφησω ολοκληρο για να δω τι θα βγαλει και θα βαλω και μια μνημη ενος φιλου σε λιγο να δω παλι . αλλα αφου στο 11 % μου εβγαλε τοσα σφαλματα δεν θα επρεπε να μου τα ξανα βγαλει παλι μετα?

Αφησε το τεστ να τρεξει για τουλαχιστον 4 ωρες. Bootable memtest, το τονιζω.

Προφανως εαν εμφανιστει error στο μισαωρο, δεν υπαρχει λογος να το συνεχισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...