Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στείλε μου Email

εχω μια εργασια στη σχολη στο μαθημα του Προγραμαμτισμου διαδικτυου.... η εργασια μας ζηταει να φτιαξουμε ενα twitter... μας δινει επισης και τα 5 project που θα χρειαστουμε...με περιγραφη και σε καποια σημεια κωδικα...απλα εμεις πρεπει να τον συμπληρωσουμε....εχω επισυναψει την εκφώνηση...αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα pm ή email...να του στειλω και τα project!!!!!! ευχαριστω

Δημοσ.

Στείλε μου Email

εχω μια εργασια στη σχολη στο μαθημα του Προγραμαμτισμου διαδικτυου.... η εργασια μας ζηταει να φτιαξουμε ενα twitter... μας δινει επισης και τα 5 project που θα χρειαστουμε...με περιγραφη και σε καποια σημεια κωδικα...απλα εμεις πρεπει να τον συμπληρωσουμε....εχω επισυναψει την εκφώνηση...αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα pm ή email...να του στειλω και τα project!!!!!! ευχαριστω

Καλώς όρισες στο φόρουμ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο forum δε δίνουμε λύσεις για ασκήσεις ή γενικότερα τέτοιου τύπου «βοήθεια». Το project οφείλεις να το κάνεις μόνος σου. Βοήθεια καλό θα ήταν να ζητήσεις εάν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ή εάν κολλήσεις κάπου.

Δημοσ.

απλα επειδη δν υπαρχει καποιος να με βοηθησει πουθενα....απευθηνθηκα εδω!ουτε με πληρωμη δλδ δν θα βρω κάπου; Αν οχι εδω ξερει κανεις που μπορω να απευθηνθω; κ συγγνωμη.... Καλη χρονια σε ολους!!!!!

Δημοσ.

απλα επειδη δν υπαρχει καποιος να με βοηθησει πουθενα....απευθηνθηκα εδω!ουτε με πληρωμη δλδ δν θα βρω κάπου; Αν οχι εδω ξερει κανεις που μπορω να απευθηνθω; κ συγγνωμη.... Καλη χρονια σε ολους!!!!!

δοκίμασε εδώ π.χ. Link

Δημοσ.

Για τι γλώσσα μιλάμε; Θέλεις να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες και τα υπόλοιπα projects που σας δίνει σαν αφετηρία της εργασίας; Μου κίνησε την περιέργεια.

Δημοσ.

...μιλαμε για php απλα επειδη αποτι καταλαβα δεν γινεται εδω θελεις να στα στειλω σε email μηπως μπορεις να κανεις κατι;;; Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...