modenaros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στείλε μου Email εχω μια εργασια στη σχολη στο μαθημα του Προγραμαμτισμου διαδικτυου.... η εργασια μας ζηταει να φτιαξουμε ενα twitter... μας δινει επισης και τα 5 project που θα χρειαστουμε...με περιγραφη και σε καποια σημεια κωδικα...απλα εμεις πρεπει να τον συμπληρωσουμε....εχω επισυναψει την εκφώνηση...αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα pm ή email...να του στειλω και τα project!!!!!! ευχαριστω
bokarinho Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στείλε μου Email εχω μια εργασια στη σχολη στο μαθημα του Προγραμαμτισμου διαδικτυου.... η εργασια μας ζηταει να φτιαξουμε ενα twitter... μας δινει επισης και τα 5 project που θα χρειαστουμε...με περιγραφη και σε καποια σημεια κωδικα...απλα εμεις πρεπει να τον συμπληρωσουμε....εχω επισυναψει την εκφώνηση...αν καποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα pm ή email...να του στειλω και τα project!!!!!! ευχαριστω Καλώς όρισες στο φόρουμ.
modenaros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλώς όρισες στο φόρουμ. καλως σας βρηκα.... καποια βοηθεια στο ερωτημα μου?
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Στο forum δε δίνουμε λύσεις για ασκήσεις ή γενικότερα τέτοιου τύπου «βοήθεια». Το project οφείλεις να το κάνεις μόνος σου. Βοήθεια καλό θα ήταν να ζητήσεις εάν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ή εάν κολλήσεις κάπου.
modenaros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 απλα επειδη δν υπαρχει καποιος να με βοηθησει πουθενα....απευθηνθηκα εδω!ουτε με πληρωμη δλδ δν θα βρω κάπου; Αν οχι εδω ξερει κανεις που μπορω να απευθηνθω; κ συγγνωμη.... Καλη χρονια σε ολους!!!!!
virxen75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 απλα επειδη δν υπαρχει καποιος να με βοηθησει πουθενα....απευθηνθηκα εδω!ουτε με πληρωμη δλδ δν θα βρω κάπου; Αν οχι εδω ξερει κανεις που μπορω να απευθηνθω; κ συγγνωμη.... Καλη χρονια σε ολους!!!!! δοκίμασε εδώ π.χ. Link
GKNSB Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Για τι γλώσσα μιλάμε; Θέλεις να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες και τα υπόλοιπα projects που σας δίνει σαν αφετηρία της εργασίας; Μου κίνησε την περιέργεια.
modenaros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ...μιλαμε για php απλα επειδη αποτι καταλαβα δεν γινεται εδω θελεις να στα στειλω σε email μηπως μπορεις να κανεις κατι;;; Ευχαριστω
GKNSB Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Άπαπα είπες τη μαγική λέξη "php" δεν πιάνω τέτοια πράγματα στα χέρια μου
Haldol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μιας και μίλησες για πληρωμή για πες και πόσα δίνεις, από περιέργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα