mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 χρονια πολλα καλη χρονια το πρωτο μου ποστ του νεου ετος εβαλε και το τραγουδι μου..
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 χρονια πολλα καλη χρονια το πρωτο μου ποστ του νεου ετος εβαλε και το τραγουδι μου.. ποιο είναι αυτό; καλή χρονιά παιδιά!!!!! φέτος φαίνεται να τα κάναμε μαζί.. δεν ήταν και άσχημα Καλή χρονιά στον freedubus. χρόνια πολλά στον freedubus λοιπόν!
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ποιο είναι αυτό; καλή χρονιά παιδιά!!!!! φέτος φαίνεται να τα κάναμε μαζί.. δεν ήταν και άσχημα χρόνια πολλά στον freedubus λοιπόν! Μόνο σε αυτόν πάει το χρόνια πολλά στους άλλους όχι.
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μολις αλλαξε ο χρονος,ειχαμε blackout της ΔΕΗ στην περιοχη μας.τωρα ηρθε το ρευμα. Ελλαδα 2012.αχα.
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μόνο σε αυτόν πάει το χρόνια πολλά στους άλλους όχι. ευχαριστούμε ρε,μας υποχρέωσες
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μολις αλλαξε ο χρονος,ειχαμε blackout της ΔΕΗ στην περιοχη μας.τωρα ηρθε το ρευμα. Ελλαδα 2012.αχα. Kαι εμενα, μια βυθιση τασης... και σκεφτομουν οτι καλα μπηκε ο νεος χρονος.
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μολις αλλαξε ο χρονος,ειχαμε blackout της ΔΕΗ στην περιοχη μας.τωρα ηρθε το ρευμα. Ελλαδα 2012.αχα. πλάκα σας κάναν βρε πεπούλα
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 γιεα.μολις μας χτυπησε μια πτωση τασης.ευγε ΔΕΗ.αξιζεις καθε δραχμη της αυξησης που θα κανεις.
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ποιο είναι αυτό; καλή χρονιά παιδιά!!!!! φέτος φαίνεται να τα κάναμε μαζί.. δεν ήταν και άσχημα ναι δεν ηταν καθολου ασχημα το κανεις εδω δεν τραγουδα ειναι γιεα.μολις μας χτυπησε μια πτωση τασης.ευγε ΔΕΗ.αξιζεις καθε δραχμη της αυξησης που θα κανεις. ναι και σε μας...
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 γιεα.μολις μας χτυπησε μια πτωση τασης.ευγε ΔΕΗ.αξιζεις καθε δραχμη της αυξησης που θα κανεις. Εμεις κοντα πρεπει να μενουμε, γιατι και εμενα μου το εκανε για δευτερη φορα και θα τους παρει και θα τους σηκωσει.
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αρχίσανε τα γαμωσταυρίδια. Οκ όλα καλά. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα