stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ναι δεν ηταν καθολου ασχημα το κανεις εδω δεν τραγουδα ειναι ναι και σε μας... Eίναι αυτό που λέει άλλο ο ανοιχτομάτης κι άλλο ο αυγουλομάτης; αυτό το τραγούδι μου κολλάει κάθε πρωί όταν ξυπνάω και κοιτάζομαι στον καθρέφτη... δεν ξέρω γιατί
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Eίναι αυτό που λέει άλλο ο ανοιχτομάτης κι άλλο ο αυγουλομάτης; αυτό το τραγούδι μου κολλάει κάθε πρωί όταν ξυπνάω και κοιτάζομαι στον καθρέφτη... δεν ξέρω γιατί αυτο ειναι το ποτε βουδας ποτε κουδας που μου κολαει εμενα οταν βλεπω παλιες φοτο μου αυτο που λεω ειναι του παπαζογλου http://www.youtube.com/watch?v=ZnaPoVeKV-s και εβαλε και αλλο γαματο κομματι Εμεις κοντα πρεπει να μενουμε, γιατι και εμενα μου το εκανε για δευτερη φορα και θα τους παρει και θα τους σηκωσει. το κανουν για να λενε οτι δικαιολογημένα θελουν τα χρηματα απο τις αυξησεις για να φτιαξουν νεους υποσταθμους...
alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τιμουν τον Παπαζογλου σημερα ? Μεγαλα τραγουδια ειχε αλλα μας αφησε νωρις ρε γαμωτο ... αυτο ειναι το ποτε βουδας ποτε κουδας που μου κολαει εμενα οταν βλεπω παλιες φοτο μου αυτο που λεω ειναι του παπαζογλου http://www.youtube.c...h?v=ZnaPoVeKV-s και εβαλε και αλλο γαματο κομματι Μα τι κοματαρα ... Απλα τραγουδαρα ...
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το κανουν για να λενε οτι δικαιολογημένα θελουν τα χρηματα απο τις αυξησεις για να φτιαξουν νεους υποσταθμους... αμα καψουν καμια συσκευη θα τους πω τα καλαντα τετ α τετ
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 η βασιλοπιτα ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ !! nom nom nom καλη χρονια σε ολες τις δεσποινιδες και τους κυριους ! και τα παιδια
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 αμα καψουν καμια συσκευη θα τους πω τα καλαντα τετ α τετ μη πας γιατι αντι για κερασμα θα σου δωσουν χαρατσια
Marria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 μη πας γιατι αντι για κερασμα θα σου δωσουν χαρατσια Εχεις ενα δικιο, μακρια και αγαπημενοι
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 άσχετο αλλά δεν μαρεσει να βλέπω κοπέλες να χορευουν ζείμπεκικο..
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 η βασιλοπιτα ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ !! nom nom nom καλη χρονια σε ολες τις δεσποινιδες και τους κυριους ! και τα παιδια στειλε κανα κομματι με mail ;p Εχεις ενα δικιο, μακρια και αγαπημενοι δεν βγαζει ακρη με δαυτους, αυτοι ειναι πραγματικα υποκριτές άσχετο αλλά δεν μαρεσει να βλέπω κοπέλες να χορευουν ζείμπεκικο.. αμα το νιωθεις οτι θες να χορέψεις και σε σπρωχνει και το τραγουδι δεν εχει σημασια το φυλο
alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 στειλε κανα κομματι με mail ;p Να το κανει attach ???
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Να το κανει attach ??? στην οθονη το κομματι πλιατς
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 αιντε μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία! Αυτο το τραγούδι μαρέσει εμενα ζηλεια μου!!!!
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 τραγουδια του σατανα αιντε μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία! Αυτο το τραγούδι μαρέσει εμενα ζηλεια μου!!!! ο cmon !!! και ετοιμαζομουν να πω αφιερωμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα