panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 stavi για σενα http://www.youtube.com/watch?v=V3GJycgu-cs&feature=player_embedded
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 μόλις ακούς ξανθιά νταρντάνα πάει το μυαλό σου στο πονηρό; τί θα κάνουμε τώρα; κοιμηθούμε; α ναι!!!! κώστα από το Χολαρεγό!! χρόνια πολλά, δεν είσαι μόνος ρε!!! έχεις όλους εμάς το αφιερωμενο σε μενα πηγαινε στο τραγουδι οχι στη ξανθια, το πως το ειπες ξανθια νταρτνανα ειχε φαση ;p δεν ξερω οτι θες δεν πολυ νυσταζω btw εσυ πηγαινε αμα θες εχει ακομα αρκετα τραγουδια εχει ολο το ινσομνια
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστώ πολύ! ήθελα να βάλω κι εγώ μια φωτό μου με το γατούλη μου αλλά δεν ξέρω πως γίνεται
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 πανο www.youtube.com/watch?v=oy3WEYFhXoY το τραγουδι stavi ξες
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονια σε ολους. Εγω μολις γυρισα απο τη δουλεια οπου και εκλεισα τη χρονια με εναν δισκο στο χερι. Της καριολας απο τουριστες κυριως τουρκους και ρωσους. Τουλαχιστον ανοιξαμε σαμπανια και φαγαμε το γλυκακι μας. Θα ηθελα να βγω εξω σιγουρα αλλα απο τις 8 το πρωι...λιγο δυσκολο.
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 αυτο το τραγούδι είναι πολύ ωραίο για τις γυναίκες Καλη χρονια σε ολους. Εγω μολις γυρισα απο τη δουλεια οπου και εκλεισα τη χρονια με εναν δισκο στο χερι. Της καριολας απο τουριστες κυριως τουρκους και ρωσους. Τουλαχιστον ανοιξαμε σαμπανια και φαγαμε το γλυκακι μας. Θα ηθελα να βγω εξω σιγουρα αλλα απο τις 8 το πρωι...λιγο δυσκολο. εντάξει, κάτσε μαζί μας τότε!!!
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ok, να κανω ενα μπανακι να ξεβρωμισω και να γινω ανθρωπος πρωτα και μετα ολα ωραια!
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 λίγο σαν μασκέ πάρτυ ειναι απόψε.... έχουμε κανέναν φαντάρο στην παρέα μας? να του αφιερώσουμε το τραγούδι?
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 mastor10 ωραιοοο!!!! αν ειχαμε φανταρο θα ηταν σε αδεια οποτε θα ταν εξω ειτε στη μοναδα του οποτε ειτε θα κοιμοταν λογω σκοπετου ειτε θα παιζε χαρτια και λοιπα τετοια πραγματα μαζι με αλλους funταρους !!
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 mastor10 ωραιοοο!!!! αν ειχαμε φανταρο θα ηταν σε αδεια οποτε θα ταν εξω ειτε στη μοναδα του οποτε ειτε θα κοιμοταν λογω σκοπετου ειτε θα παιζε χαρτια και λοιπα τετοια πραγματα μαζι με αλλους funταρους !! εγω προτοχρονια την εκανα σκοπια...με ρακες και μουσικη xD stavi ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα