Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μόλις ακούς ξανθιά νταρντάνα πάει το μυαλό σου στο πονηρό;

τί θα κάνουμε τώρα; κοιμηθούμε;

α ναι!!!! κώστα από το Χολαρεγό!! χρόνια πολλά, δεν είσαι μόνος ρε!!! έχεις όλους εμάς

το αφιερωμενο σε μενα πηγαινε στο τραγουδι οχι στη ξανθια, το πως το ειπες ξανθια νταρτνανα ειχε φαση ;p

δεν ξερω οτι θες δεν πολυ νυσταζω btw εσυ πηγαινε αμα θες εχει ακομα αρκετα τραγουδια

εχει ολο το ινσομνια

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ! ήθελα να βάλω κι εγώ μια φωτό μου με το γατούλη μου αλλά δεν ξέρω πως γίνεται

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους. Εγω μολις γυρισα απο τη δουλεια οπου και εκλεισα τη χρονια με εναν δισκο στο χερι. Της καριολας απο τουριστες κυριως τουρκους και ρωσους. Τουλαχιστον ανοιξαμε σαμπανια και φαγαμε το γλυκακι μας. Θα ηθελα να βγω εξω σιγουρα αλλα απο τις 8 το πρωι...λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

αυτο το τραγούδι είναι πολύ ωραίο για τις γυναίκες

Καλη χρονια σε ολους. Εγω μολις γυρισα απο τη δουλεια οπου και εκλεισα τη χρονια με εναν δισκο στο χερι. Της καριολας απο τουριστες κυριως τουρκους και ρωσους. Τουλαχιστον ανοιξαμε σαμπανια και φαγαμε το γλυκακι μας. Θα ηθελα να βγω εξω σιγουρα αλλα απο τις 8 το πρωι...λιγο δυσκολο.

εντάξει, κάτσε μαζί μας τότε!!!

Δημοσ.

λίγο σαν μασκέ πάρτυ ειναι απόψε....

έχουμε κανέναν φαντάρο στην παρέα μας? να του αφιερώσουμε το τραγούδι?

Δημοσ.

mastor10 ωραιοοο!!!!

αν ειχαμε φανταρο θα ηταν σε αδεια οποτε θα ταν εξω ειτε στη μοναδα του οποτε ειτε θα κοιμοταν λογω σκοπετου ειτε θα παιζε χαρτια και λοιπα τετοια πραγματα μαζι με αλλους funταρους !! :) ;)

Δημοσ.

mastor10 ωραιοοο!!!!

αν ειχαμε φανταρο θα ηταν σε αδεια οποτε θα ταν εξω ειτε στη μοναδα του οποτε ειτε θα κοιμοταν λογω σκοπετου ειτε θα παιζε χαρτια και λοιπα τετοια πραγματα μαζι με αλλους funταρους !! :) ;)

εγω προτοχρονια την εκανα σκοπια...με ρακες και μουσικη xD

stavi ξερεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...