Haldol Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το γατί γαμ_ει. Κι εγώ περιμένω τηλέφωνο να δω αν θα πάω για ρακόμελα ή αν θ' αράξω Insomnia. Ελπίζω το πρώτο!
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 όχι, αν ήξερα πως μπορώ να σου στείλω τη ζαρίφα θα σου την έστελνα, αυτή είμαι εγώ
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε συ, το γατί έχει φοβερή φωτογένεια, γιαυτο βγαίνω μαζί του φωτό!
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 η δεσποινις που σε κραταει ποια ειναι ???
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 όχι, αν ήξερα πως μπορώ να σου στείλω τη ζαρίφα θα σου την έστελνα, αυτή είμαι εγώ ε, στείλε μου εσένα και θα μου πει κάποιος ποια είναι η Ζαρίφα γιατί στο γούγλη δεν υπάρχει, είναι κανα πρωινάδικο;
alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δειξε και τπτ αλλο .... Χαχαχαχα ρε τι παθαμε ...
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ε, στείλε μου εσένα και θα μου πει κάποιος ποια είναι η Ζαρίφα γιατί στο γούγλη δεν υπάρχει, είναι κανα πρωινάδικο; η ζαρίφα είναι η κοπέλα που είχε βάλει ο ποιος την έβαλε? ξέχασα! και μου θύμιζε κάτι και μετά κατάλαβα ότι είναι μια κοπέλα που έχω δει σε τσόντα με το συμπάθιο κι όλας, η πλάκα και η ειρωνεία είναι στη ζωή μου να χω δει κανά δύο φορές τέτοια κακά πράγματα. αν ήξερα πως να σου στείλω το βιντεάκι θα σου το έστελνα
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ναι δειξε τη γατα σε fight style ενω παλευει με ενα σκυλο και λες : Go Zarifa ,use scratch !! ουπς ποσταραμε ταυτοχρονα,νομιζα πως Ζαριφα λεν τη γατα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ωπα μπήκε και δεύτερη! για κάτσε να γεμίσω το ποτήρι...
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αντε Χρονια πολλα σε ολους σας....Και καλη χρονια να εχουμε... Θα ειχε πλακα..Πες μου που θα το κανεις να φερω την ψηφιακη... αυτή η κοπελίτσα είναι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 αυτό το κατάλαβα. είναι πορνοστάρ; ή είναι ξερωγω τραγουδιάρα που έπαιξε τσόντες; έλα βάλε καμιά καλή φώτο τώρα με μαγιό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα