stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 λέω να πάω για ύπνο αρκετά καήκαμε σήμερα στο νετ αυτό το κατάλαβα. είναι πορνοστάρ; ή είναι ξερωγω τραγουδιάρα που έπαιξε τσόντες; έλα βάλε καμιά καλή φώτο τώρα με μαγιό δεν ξέρω ρε συ, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι μάλλον είναι βραζιλιάνα
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλη ξεκουραση κ καλη χρονια stavi νωρις νωρις για πρωτοχρονια!
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 λέω να πάω για ύπνο αρκετά καήκαμε σήμερα στο νετ εσυ κοιτα και πουθενα αλλου για μηνυματα
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ παιδιά σήμερα για την όμορφη παρέα, για τις ευχές για τα τραγούδια, για όλα.... εύχομαι κι εγώ να είσαστε πάντα καλά!!! τί θα κάνετε εσείς; θα κάτσετε κι άλλο;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 άντε ρε μας αναστάτωσες και τώρα πας για ύπνο. Δείξε λίγο μπούτι
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 άντε ρε μας αναστάτωσες και τώρα πας για ύπνο. Δείξε λίγο μπούτι εγώ σου πρότεινα να σου στείλω τη ζαρίφα... είναι και προφέσιοναλ
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το 2012 ηρθε.δυσοιωνο και απειλητικο. η καρδια μου γεμισε με κρυος ριγος,καθως μπροστα μου ξετυλιγοταν ενα μελλον αβεβαιο. το 2012 με κοιταξε με το βλεμα ενος αρπακτικου.ανυπομονουσε να γευτει την αγωνια της ηττας μου. αλλα δεν μπορουσα να υποκυψω,δεν μπορουσα να τα παρατησω. επρεπε να προχωρησω.για εμενα.για εκεινην.
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 όνειρα γλυκά!!! ψυχούλες! καλη σου νυχτα! φοβερο τανγκο αυτο... αντε την κανω και γω σιγα σιγα
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 άντε ρε μας αναστάτωσες και τώρα πας για ύπνο. Δείξε λίγο μπούτι το 2012 ηρθε.δυσοιωνο και απειλητικο. η καρδια μου γεμισε με κρυος ριγος,καθως μπροστα μου ξετυλιγοταν ενα μελλον αβεβαιο. το 2012 με κοιταξε με το βλεμα ενος αρπακτικου.ανυπομονουσε να γευτει την αγωνια της ηττας μου. αλλα δεν επρεπε να υποκυψω,δεν επρεπε να τα παρατησω. επρεπε να προχωρησω.για εμενα.για εκεινην. ε? μάλλον πρέπει όλοι να πάμε για ύπνο... εγώ έχω αρχίσει να βάζω φωτογραφίες μου, ο άλλος παραληρεί, ο άλλος ζητάει επιτακτικά πορνο... πρέπει να πάμε για ύπνο
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το 2012 ηρθε.δυσοιωνο και απειλητικο. η καρδια μου γεμισε με κρυος ριγος,καθως μπροστα μου ξετυλιγοταν ενα μελλον αβεβαιο. το 2012 με κοιταξε με το βλεμα ενος αρπακτικου.ανυπομονουσε να γευτει την αγωνια της ηττας μου. αλλα δεν επρεπε να υποκυψω,δεν επρεπε να τα παρατησω. επρεπε να προχωρησω.για εμενα.για εκεινην. εχεις σκεφτει να γραψεις κανενα βιβλιο?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ωραίο γονάτο, γούτσου-γούτσου θα πουλήσεις κάμποσα αμάξια...
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ε? μάλλον πρέπει όλοι να πάμε για ύπνο... εγώ έχω αρχίσει να βάζω φωτογραφίες μου, ο άλλος παραληρεί, ο άλλος ζητάει επιτακτικά πορνο... πρέπει να πάμε για ύπνο epic thread is epic !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα