stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 χαιρομαι που σου άρεσε.... πάω για ύπνο.. φιλάκια πολλα!!!!
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εχεις σκεφτει να γραψεις κανενα βιβλιο? oχι.αλλα γραφω ενα σεναριο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 oχι.αλλα γραφω ενα σεναριο. αφού έφυγε η Σταύη και η προοπτική να δούμε λίγο κρέας, ριχ' το εδω. Τουλάχιστον την πρώτη σκηνη
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλο βραδυ insomniacs καλη χρονια να εχουμε
marios32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ε και γω κλασσικά μάζεμα στο σπίτι άπαντες, άπειρο φαΐ και κόλα παίξαμε και λίγο blackjack ε και μετά εδώ, είχε πολύ κρύο για να βγω και δεν υπάρχει μεταφορικό!
Haldol Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ περιμένω τηλέφωνο να δω αν θα πάω για ρακόμελα ή αν θ' αράξω Insomnia. Ελπίζω το πρώτο! Τελικά πήγα για ουίσκια. Βασικά, ουίσκια και καλά, νερό μου σερβίρανε με δυο σταγόνες ουίσκι μέσα. Και έδωσα και 13€.
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Απείχα εδώ και μερικά χρόνια από την πρωτοχρονιάτικη έξοδο. Φέτος έκανα μια βόλτα από Βαλαωρίτου και παραλία Θεσ/νικης για να δω τι παίζει. Τίποτα σπουδαίο. Ειδικά φέτος είδα πολλά κλειστά μαγαζιά αλλά και αρκετά χωρίς πολύ κόσμο. Χίλιες φορές καλύτερα να έμενα στο ινσομνια
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλημεριζω την παρεα τι κανουμε.. Εγω χτες περασα τελεια..πηγα σε 3 μαγαζια..ειχανε κοσμο.. Γυρισα 7:00 η ωρα..τωρα ξυπνησα...
koslibpro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ε? μάλλον πρέπει όλοι να πάμε για ύπνο... εγώ έχω αρχίσει να βάζω φωτογραφίες μου, ο άλλος παραληρεί, ο άλλος ζητάει επιτακτικά πορνο... πρέπει να πάμε για ύπνο -1. Κατι με χαλαει,δεν ξερω ακριβως τι..(στην φωτογραφια)
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 -1. Κατι με χαλαει,δεν ξερω ακριβως τι..(στην φωτογραφια) δεν την έβαλα για να σε φτιάξει... αν είχα τέτοιο σκοπό θα έβαζα άλλη φωτογραφία οπότε μη στεναχωριέσαι, όλα δουλεύουνε ρολόι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 -1. Κατι με χαλαει,δεν ξερω ακριβως τι..(στην φωτογραφια) πάρε αυτήν τότε
koslibpro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν στεναχωριεμαι stavi απλα την αποψη μου λεω και προσπαθω ακαπα τοση ωρα να την τεκμηριωσω ομως δεν μπορω! Τζιμη αστο παρατατο δεν με καταλαβαινεις τι θελω να πω..(στειλε πμ αν θες λεπτομεριες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα