stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχα...Που τετοια τυχη... Περιμενω... η Χαλκιδική δεν είναι μακριά αλλά... δεν ξέρω... δεν την παλεύω να αφήσω τα παπλώματα... αχ κρεβατάκι, τι ωραίο που είσαι....
slygeo87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 και θα ρωτάω ότι παπαριά μου ρχετε; Κοίτα, πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει ξέρω 'γω; Άραξε, κάνε λογκ άουτ. Άντε φάε με τους γονείς σου, ευχές, μάτσα μούτσα κτλ.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά αυτά τα υπέρ-γαμάτα ρεβεγιόν σε λοφτ με θέα τη χιονισμένη πόλη, άπειρους φίλους, γκόμενα/ο αγκαλιά και ποτάμια spiked punch, χιόνια, γκι και σινάτρα, τα κάνει κανένας ή μόνο στα σήριαλ και τις ταινίες υπάρχουν; κάτσε να το βάλω στη λίστα μου για το τι θα κάνω όταν γίνω πλούσια, κάτω από το τζακούζι, το μπιλιάρδο, το σεξ πάνω στο μπιλιάρδο και το υπερατλαντικό ταξίδι ... χμ... τι έγραψα τώρα... πάνω στο πιάνο πίσω στο βάζω.... είναι ένα κουτάκι με σπίρτα... εννοώ ότι στη λίστα από πάνω έχω το τζακούζι και το μπιλιάρδο\ ρε πούστη πάλι, δε βγάζει νόημα.... υπάρχει μια λίστα, μια νοητή λίστα.. μια λίστα στο μυαλό μου ρε παιδί μου για το τι θα κάνω όταν γίνω πλούσια... πάνω πάνω είναι το τζακούζι..
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ακριβώς.... ρε χωρίς πλάκα, υπάρχει κανείς άλλος που να μην έχει όρεξη για τίποτα;;; και δε θα κάνει τίποτα; ή θα είμαι μόνη μου σε λίγο στο φόρουμ και θα ρωτάω ότι παπαριά μου ρχετε; you are not alone
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα, πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει ξέρω 'γω; Άραξε, κάνε λογκ άουτ. Άντε φάε με τους γονείς σου, ευχές, μάτσα μούτσα κτλ. τζακούζι
little loulou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά αυτά τα υπέρ-γαμάτα ρεβεγιόν σε λοφτ με θέα τη χιονισμένη πόλη, άπειρους φίλους, γκόμενα/ο αγκαλιά και ποτάμια spiked punch, χιόνια, γκι και σινάτρα, τα κάνει κανένας ή μόνο στα σήριαλ και τις ταινίες υπάρχουν; πιστευω οτι γινονται..Ιt`s up to you..
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τί εννοείς; όπως θα λεγε και η Μενεγάκη. .. Αυτο που περιμενει ο mastor10 εννοω αλλα που ....
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 you are not alone ωραία, έλα κι εσύ στο τζακούζι... φέρε και το πούρο σου, επιβάλλεται τώρα που αλλάζει η χρονιά
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 η Χαλκιδική δεν είναι μακριά αλλά... δεν ξέρω... δεν την παλεύω να αφήσω τα παπλώματα... αχ κρεβατάκι, τι ωραίο που είσαι.... Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.... Βγες ρε κοπελα μου να διασκεδασεις..να σου μπει καλα ο καινουργιος χρονος... Εγω απο χτες εχω αρχισει να διασκεδαζω... Καλα τα ρεβεγιον με κοπελα τζακι και τετοια τωρα πλεον μονο σε ταινιες θα τα βλεπουμε... Παντως δεν θα με χαλουσε να μαζευομουνα με φιλους μου και να καναμε ενα σπεσιαλ τραπεζι ..
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο που περιμενει ο mastor10 εννοω αλλα που .... τελικά είμαι πολύ πρόστυχη.. εσύ εννοούσες να δώσουμε ένα γλωσσόφιλο...
xpapias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ τίποτα! Χρόνια Πολλά σε Όλους με Υγεία!
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοφτ, χιονισμένα τοπία, τζάκια, κρασιά με χρονολογίες έναν αιώνα πίσω, σμόκινς... Το μόνο που χρειάζεται κανείς για ένα πολυτελές ρεβεγιόν είναι λίγα φερέρο ροσέ.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.... Βγες ρε κοπελα μου να διασκεδασεις..να σου μπει καλα ο καινουργιος χρονος... Εγω απο χτες εχω αρχισει να διασκεδαζω... Καλα τα ρεβεγιον με κοπελα τζακι και τετοια τωρα πλεον μονο σε ταινιες θα τα βλεπουμε... Παντως δεν θα με χαλουσε να μαζευομουνα με φιλους μου και να καναμε ενα σπεσιαλ τραπεζι .. ρε κάνει κρύο... δε διασκεδάζω κι όλας έξω, βαριέμαι..
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ωραία, έλα κι εσύ στο τζακούζι... φέρε και το πούρο σου, επιβάλλεται τώρα που αλλάζει η χρονιά βαλε τη σαμπανια και ερχομε Παντως δεν θα με χαλουσε να μαζευομουνα με φιλους μου και να καναμε ενα σπεσιαλ τραπεζι .. epic meal time christmas edition
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοφτ, χιονισμένα τοπία, τζάκια, κρασιά με χρονολογίες έναν αιώνα πίσω, σμόκινς... Το μόνο που χρειάζεται κανείς για ένα πολυτελές ρεβεγιόν είναι λίγα φερέρο ροσέ. μα το θεό αν δεν ήταν όλα κλειστά θα έβγαινα να πάρω φερερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα