MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 stavi, μεχρι να δω τη φωτο σου, νομιζα οτι το αβαταρ σου ηταν κατι μεταξυ manga και photoshop Την βγαλατε καλα στον ινσομνια παντως. Εγω πηγα σε ενα ρεμπεταδικο μεχρι τις 6 με ενα φιλο με την κοπελα του και μια φιλη της. Τοση πλατη απτη φιλη της εχω να φαω απο την σχολικη μου ηλικια που καθοταν στο μπροστινο θρανιο αυτη που γουσταρα
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πέρασα τέλεια...στο δωμάτιο 864 του Ευαγγελισμού. Με ξύπνησαν τα πυροτεχνήματα από τον Λυκαβηττό απλά και μόνο για να βλαστημήσω την τύχη μου κ να γυρίσω πλευρό. Το 2011 τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο και ξεκίνησε με ακόμα χειρότερο μιας και με περιμένει διπλό χειρουργίο το επόμενο διάστημα. Τουλάχιστον προ ολίγου γύρισα σπίτι μου...
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 stavi, μεχρι να δω τη φωτο σου, νομιζα οτι το αβαταρ σου ηταν κατι μεταξυ manga και photoshop Την βγαλατε καλα στον ινσομνια παντως. Εγω πηγα σε ενα ρεμπεταδικο μεχρι τις 6 με ενα φιλο με την κοπελα του και μια φιλη της. Τοση πλατη απτη φιλη της εχω να φαω απο την σχολικη μου ηλικια που καθοταν στο μπροστινο θρανιο αυτη που γουσταρα ποοοο ρε φιλε ρεμπεταδικο, με εχουν καλεσει να παω στη στοα και δεν εχω παει ακομα... Εγώ πέρασα τέλεια...στο δωμάτιο 864 του Ευαγγελισμού. Με ξύπνησαν τα πυροτεχνήματα από τον Λυκαβηττό απλά και μόνο για να βλαστημήσω την τύχη μου κ να γυρίσω πλευρό. Το 2011 τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο και ξεκίνησε με ακόμα χειρότερο μιας και με περιμένει διπλό χειρουργίο το επόμενο διάστημα. Τουλάχιστον προ ολίγου γύρισα σπίτι μου... ορε φιλε, καλα κουραγια και περαστικά
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 chill σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου το νεο ετος να φερει την υγεια και την τυχη που δεν εφερε το προηγουμενο και μετα απο το διπλο χειρουργειο που λες να εισαι σιδερενιος και ο μονος λογος να ξαναμπεις σε νοσοκομειο να ειναι μαιευτηριο για τη γυναικα σου ! (στο μελλον ή στο...παρον δεν ξερω) αλλα σου ευχομαι σιδερενιος και δυνατοοοοοςςςς!!!!
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πέρασα τέλεια...στο δωμάτιο 864 του Ευαγγελισμού. Με ξύπνησαν τα πυροτεχνήματα από τον Λυκαβηττό απλά και μόνο για να βλαστημήσω την τύχη μου κ να γυρίσω πλευρό. Το 2011 τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο και ξεκίνησε με ακόμα χειρότερο μιας και με περιμένει διπλό χειρουργίο το επόμενο διάστημα. Τουλάχιστον προ ολίγου γύρισα σπίτι μου... περαστικά κι από μένα. stavi, μεχρι να δω τη φωτο σου, νομιζα οτι το αβαταρ σου ηταν κατι μεταξυ manga και photoshop Την βγαλατε καλα στον ινσομνια παντως. Εγω πηγα σε ενα ρεμπεταδικο μεχρι τις 6 με ενα φιλο με την κοπελα του και μια φιλη της. Τοση πλατη απτη φιλη της εχω να φαω απο την σχολικη μου ηλικια που καθοταν στο μπροστινο θρανιο αυτη που γουσταρα αγενέστατη η γκόμενα
koslibpro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Φιλαρακι απο εμενα υπομονη και δυναμη,ευχομαι να αναρωσεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα και το 2012 να σου φερει ευτυχια
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Περάσαμε την χειρότερη πρωτοχρονιά στο κρεβάτι, είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι και πρώτη φορά μας συμβαίνει, εγώ είμαι άρρωστος εδώ και 1 εβδομάδα και προχτές αρρώστησε και η μητέρα μου. Τα ίδια άκουσα και από φίλους/συγγενείς που μίλησα, η κάθε οικογένεια από 2-3 άτομα άρρωστα είτε με λαιμό-συνάχι ή στομάχι κτλπ. Φαίνεται έχουν πολύ μεγάλη έξαρση οι ιόσεις. Φοβάμαι μήπως τελικά θα είναι πολύ γρουσούζικο αυτό το έτος.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Γαστρεντερίτιδες, κρυολογήματα και μαλακίες. Εγώ γύρισα σπίτι και είχε τελειώσει το πετρέλαιο.
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 για σκεψου να γυριζες σπιτι και να μη εβρισκες τη πορτα
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τόσο που έχω φάει αυτές τις μέρες, την έφραζα με την κοιλιά μου.
mastor10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 χαχα η να στην ειχαν χτίσει οι γειτονες συνδικαλιστές που εχεις λεφτα για πετρέλαιο
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εν τω μεταξύ ανέβηκα, βρίσκω στο τραπέζι στο μπαλκόνι μια κανάτα με τσίπουρο, κάτι ποτήρια, τη σούβλα ζεστή κτλ. Είχε ανέβει ο γείτονας και έψηνε. Η κανάτα κατασχέθηκε.
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τοση πλατη απτη φιλη της εχω να φαω απο την σχολικη μου ηλικια που καθοταν στο μπροστινο θρανιο αυτη που γουσταρα Αυτό μου θυμίζει μια σκηνή από ταινία του Woody Allen Amanda: I've had a crush on you since we met. Couldn't you tell, the way I was ignoring you? Jerry Falk: Well, there was something compelling about your apathy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα