arxaggelos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ... χμ... τι έγραψα τώρα... πάνω στο πιάνο πίσω στο βάζω.... Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές.
-nick- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αλλαγη χρονου σ'ενα σπιτι και μετα παρτυ αλλου
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 βαλε τη σαμπανια και ερχομε να φοράς και το καπέλο!!! πρέπει πάντα να παίρνουμε προφυλάξεις!!!! Και εγώ τίποτα! Χρόνια Πολλά σε Όλους με Υγεία! χρόνια πολλά κι σε σένα!!! ιντερνετ connecting people
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ρε κάνει κρύο... δε διασκεδάζω κι όλας έξω, βαριέμαι.. Και μεσα τι θα κανεις θα κοιμηθεις???
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 να φοράς και το καπέλο!!! πρέπει πάντα να παίρνουμε προφυλάξεις!!!! παντα, δεν εχουν ομως σα το καπελο του αι βασιλη
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και μεσα τι θα κανεις θα κοιμηθεις??? Ποοο έτσι όπως το έθεσες.... είδα την αλήθεια κατάματα.... what a miserable person am i? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα βγώ γυμνή στο δρόμο και θα φωνάζω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΝΤΑ!!!!!! ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ!!!! Το comix με έπεισε περισσότερο!!! που τα βρίσκετε ρε!!! δεν υπάρχουν
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γυμνη αλλα να εχεις τυλιχτει με χριστουγεννιατικα λαμπακια και μολις παει 24:00 να τα αναψεις και να αρχισεις να τρεχεις...
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 παντα, δεν εχουν ομως σα το καπελο του αι βασιλη όχι το καπέλο του Αη Βασίλη... αυτό το καουμποικο θέλω, πάρε κι εκείνα τα πιστόλια που είχαμε μικρά με το μπαρουτάκι.... θέλω παιχνίδι...
gatokoritso Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σπίτι οικογένιακα με πυτζάμες+λεοπαρ παντόφλες και πολύ πολύ πολύ φαΐ+ποτό.αυτή είναι η ζωή...που να τρέχουμε έξω κάνει κρύο..
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γυμνη αλλα να εχεις τυλιχτει με χριστουγεννιατικα λαμπακια και μολις παει 24:00 να τα αναψεις και να αρχισεις να τρεχεις... ναι, ναι, δε θα χε πολύ γέλιο!!!! σαν εκείνο το βιντεάκι στο Youtube.. που είχε βγει ο άλλος γυμνός στο δρόμο και έλεγε im Mandela βασικά δεν θυμάμαι καθόλου τι έλεγε Σπίτι οικογένιακα με πυτζάμες+λεοπαρ παντόφλες και πολύ πολύ πολύ φαΐ+ποτό.αυτή είναι η ζωή...που να τρέχουμε έξω κάνει κρύο.. γουστάρω
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 όχι το καπέλο του Αη Βασίλη... αυτό το καουμποικο θέλω, πάρε κι εκείνα τα πιστόλια που είχαμε μικρά με το μπαρουτάκι.... θέλω παιχνίδι... ω ναι 90s και τα τοξα με τις βεντουζες!
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τελικά είμαι πολύ πρόστυχη.. εσύ εννοούσες να δώσουμε ένα γλωσσόφιλο... Mετα το φιλι ερχονται και τα αλλα .... Το θεμα ειναι να γινει η αρχη ...
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ω ναι 90s και τα τοξα με τις βεντουζες! Ναι, ναι, τα τόξα με τις βεντούζες....!!!!! ποοο έχω συγκινηθεί τώρα.. και θα σας πω κάτι που εμείς τα κοριτσάκια δεν τολμήσαμε ποτέ να σας το πούμε τότε... σας βρήσκαμε τόσο σέξυ μ΄αυτές τις στολές, αν και τότε δεν ξέραμε τι σημαίνει σέξυ, αλλά λέγαμε ότι σας αγαπάμε. δεν μπορώ να πω ότι πρέπει να μας βρίσκατε κι εσείς τόσο σέξυ με εκείνες τις στολές της βασιλισσας της νύχτας ή της πριγκιποπούλας ή δεν ξέρω γω τι... μάλλον θα σας άρεζαν περισσότερο τα αυτοκινητάκια
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αντε Χρονια πολλα σε ολους σας....Και καλη χρονια να εχουμε... Θα ειχε πλακα..Πες μου που θα το κανεις να φερω την ψηφιακη...
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Mετα το φιλι ερχονται και τα αλλα .... Το θεμα ειναι να γινει η αρχη ... ρε σε πειράζω!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κάνω πως δεν καταλαβαίνω κι εσύ τσιμπάς... είσαι γλύκούλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα