Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πού θα περάσετε και που θα θέλατε να κάνετε ρεβεγιον? πώς θα θέλατε να σας μπει ο νέος χρόνος;

τι θα κάνετε απόψε και τι θα θέλατε να κάνετε;

εγώ δε θα κάνω τίποτα, δεν κανόνισα τίποτα και βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε... ή μάλλον ψέματα όχι και οτιδήποτε...

είμαι στο σπίτι με τους γονείς μου,, πήγα πριν λίγο να πάρω τροφή για το γατούλη και πέρασα από μια καφετέρια που είχε ζωντανή μουσική και κόσμο, η μουσική στη διαπασών, ο κόσμος μέσα φαινόταν ορεξάτος... έξω φυσούσε πολύ και έκανε κρύο....

σκεφτόμουνα λοιπόν αν θα ήθελα να κάνω ρεβεγιον σε ένα μαγαζί με πολύ κόσμο, αντι να είμαι στο σπιτι με τους γονείς μου. Τίποτα από τα δύο.... θα ήθελα να είμαι αραχτή στον καναπέ.... με μπαλάντες και κεριά και ένα ζεστό κορμί... έτσι θα θελα να μπει ο νεος χρόνος

καλη χρόνια

Όλα αυτά για να πεις πως ψάχνεις γκομενέτ;

Άντε βρε! Με ένα καλό παιδί, εμπύρετο για να είναι και ζεστό, το νέο έτος.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σας τα πω πολυ ωμα ...

Ολα αυτα ειναι μλκιες , ουτε γουρια ουτε ρεβεγιον ουτε τπτ...

Απλα αλλαζει ο αριθμος που μετραμε το χρονο ...

Η ζωη παραμενει ιδια και τα προβληματα δεν αλλαζουν ...

Χαρηκατε τωρα ???:lol:

ναι χαρήκαμε, γιατί να μην χαρούμε

Δημοσ.

Θα σας τα πω πολυ ωμα ...

Ολα αυτα ειναι μλκιες , ουτε γουρια ουτε ρεβεγιον ουτε τπτ...

Απλα αλλαζει ο αριθμος που μετραμε το χρονο ...

Η ζωη παραμενει ιδια και τα προβληματα δεν αλλαζουν ...

Χαρηκατε τωρα ???:lol:

close enough

βρεχει

Δημοσ.

Η πρωτοχρονιά είναι μια εξ' ορισμού θετική μέρα, όπως τα γενέθλια. Αν τη ζήσεις, σημαίνει πως επιβίωσες για ένα χρόνο ακόμα.

Δημοσ.

Όλα αυτά για να πεις πως ψάχνεις γκομενέτ;

Άντε βρε! Με ένα καλό παιδί, εμπύρετο για να είναι και ζεστό, το νέο έτος.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ1U8f9GJM8

Εγω δεν την παλευω.θα κανω ρεβεγιον μονος μου στη Κρητη.

:(

μόνος μόνος?

Δημοσ.

Και εγω σπιτι σημερα γιατι εχω ταξιδι αυριο και δεν ειματε για ξενυχτια.Βεβαια θα ερθουν δυο τρεις φιλοι μου μετα τις 12 για να πιουμε καμια μπυρα και να παιξουμε κανα χαρτακι. :-D

Δημοσ.

Η οικογενεια σαφως κ ερχεται πρωτη, μικροτερος ηθελα ολο να ειμαι εξω , δλδ 12,01 ημουν λες και στο σπιτι μου θα εσκαγε βομβα ή σα να με κυνηγουσαν ... Μεγαλωνοντας καταλαβαινω οτι τετοιες στιγμες πρεπει να τις περνας με την οικογενεια σου , ή εστω σε οικογενειακο κλιμα...

Δημοσ.

Η οικογενεια σαφως κ ερχεται πρωτη, μικροτερος ηθελα ολο να ειμαι εξω , δλδ 12,01 ημουν λες και στο σπιτι μου θα εσκαγε βομβα ή σα να με κυνηγουσαν ... Μεγαλωνοντας καταλαβαινω οτι τετοιες στιγμες πρεπει να τις περνας με την οικογενεια σου , ή εστω σε οικογενειακο κλιμα...

true

αρχισανε να φευγουν σιγα σιγα ολοι

Δημοσ.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...