panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Οχι τοσο μοναξιες , αλλωστε οικογενειακη γιορτη ειναι,αμα εχεις σπιτι την φαμιλια σου και υγιη ολα τα μελη της τοτε ειναι ο,τι καλυτερο ! Απλα φετος μου δωθηκε η ευκαιρια να ...ας πουμε κανω ενα flashback στον παλιοτερο μου ευατο και θυμομουν οτι τετοια ωρα ανυπομονουσα να παει 12 , και ελεγα σε φιλους μου σε sms πωωω ρε παιδια δε περναει η ωρα , και ετρωγα τη βασιλοπιτα οπως ο ποπαυ το σπανακι για να φυγω απ το σπιτι με μια βιασυνη λες και πηγαινα σε ραντεβου με τον πλανηταρχη και τον ειχα στησει ενω φετος συλλογιζομαι ολα αυτα , θα φαω αργα αργα την κεικ βασιλοπιτα που εφτιαξα και εγραψα Χ.Π. 2012 απανω ...
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 με καλει το φαγητο και η φαμιλια λοιπον κυριες και κυριοι αν δεν σας ξανα δω, σας ευχομαι ενα ετος γεματο ευτυχια αγαπη, υγεια και δουλεια και οτι αλλο επιθυμείτε
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 με καλει το φαγητο και η φαμιλια λοιπον κυριες και κυριοι αν δεν σας ξανα δω, σας ευχομαι ενα ετος γεματο ευτυχια αγαπη, υγεια και δουλεια και οτι αλλο επιθυμείτε Επισης και σε σενα ... Καλη ορεξη τυχερακια ... fix'd Μπαα χαρτακι παιχτηκε χτες ... Αν και πρωτη φορα παιζω εχω να πω πως τους ξετιναξα ολους ....
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 με καλει το φαγητο και η φαμιλια λοιπον κυριες και κυριοι αν δεν σας ξανα δω, σας ευχομαι ενα ετος γεματο ευτυχια αγαπη, υγεια και δουλεια και οτι αλλο επιθυμείτε o έρωτας όντως τελικά περνάει από το στομάχι... ούτε το τζακούζι... ούτε καν! βαριεμαι. τί εννοείς βαριέσαι; εμάς; ή γενικότερα;
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ρε πάμε μια αντίστροφη μέτρηση και αφήστε τα ρεβεγιόν... Έλα κάνω την αρχή 1:43:57
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Χαρτια δεν παιζω...Παλια επαιζα μονο ξερη με τον παππου αλλα οχι πρωτοχρονια.. Βγειτε εξω, μην σας παιρνει απο κατω.. Οσο για την φωτο..Οντως πολυ ωραια καπελα και πανω απ'ολα καλο κοριτσι...
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 stavi απ το Σταυριάννα ? Ασχετο ! χαχαχαχαχαχαχα όντως άσχετο... αλλά μ'αρεσε το Σταυριάννα, λες να το καθιερώσω.. από μικρή έκανα προσπάθειες να αλλάξω το όνομά μου γιατί δεν μου άρεζε Σταυρούλα... εσύ παναγιώτης να ή Πάνος;
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Χαρτια δεν παιζω...Παλια επαιζα μονο ξερη με τον παππου αλλα οχι πρωτοχρονια.. Βγειτε εξω, μην σας παιρνει απο κατω.. Οσο για την φωτο..Οντως πολυ ωραια καπελα και πανω απ'ολα καλο κοριτσι... άσε ρε εγώ στεναχωρέθηκα που την είδα σε στεναχωρήθηκα που κάνει τέτοια πράγματα, χαραμίζεται, σαν την Αλεξανδράτου κι αυτή
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 άσε ρε εγώ στεναχωρέθηκα που την είδα σε στεναχωρήθηκα που κάνει τέτοια πράγματα, χαραμίζεται, σαν την Αλεξανδράτου κι αυτή ποια ρε; δώσε κανα λινκ, ίσα που προλαβαίνω
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ρε μου επιτρέπετε να σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει αν και άσχετο;;; όχι και τόσο όμως γιατί μιλάει για ευχές θέλω να σου στείλω μια ευχή, πες μου τι να γράψω βρε μωρό μου, που όλα τα στυλό μου μ'εχουν εκδικηθεί... http://www.youtube.com/watch?v=2ZaK0WWgjRQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα