panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχαχαχαχαχα όντως άσχετο... αλλά μ'αρεσε το Σταυριάννα, λες να το καθιερώσω.. από μικρή έκανα προσπάθειες να αλλάξω το όνομά μου γιατί δεν μου άρεζε Σταυρούλα... εσύ παναγιώτης να ή Πάνος; Πάνος ! Συνηθως Παναγιωτη με λενε μονο οσοι με γνωριζουν λιγο ή με γνωριζουν πρωτη φορα!!! οχι ωραιο ειναι το ονομα , μη το αλλαξεις. Σκεψου να σε λεγανε Παρθένα , οπως λενε μια θεια του μπαμπα μου !!
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πειραζει εμεις να ημαστε καλα... όλα σχετικά είναι... αυτή μπορεί να περνάει καλά τώρα στα τζακούζια και έξω να χιονίζει... και σαμπάνιες και τι αν το @@@@ της έχει γίνει σαν την τρύπα του όζοντος...??? κι εγώ κάθομαι κάτω από τα σκεπάσματα και μιλάω σε ένα φόρουμ και ακούω,,, ρομαντικά τραγουδάκια... αλλά ξέρετε κάτι; αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ρε κόψτε τις μαλακίες και πέστε μου ποια είναι η γκόμενα;
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ρε κόψτε τις μαλακίες και πέστε μου ποια είναι η γκόμενα; \ Θες φωτο ?
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ποια ρε; δώσε κανα λινκ, ίσα που προλαβαίνω για ψάξε Zarifa_Sheer booty
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 και π.σ.π. είναι η Ζαρίφα ρε καρντάσια;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοψαμε βασιλόπιτα, φαγαμε, φλουρι κλασικα δεν βρήκαμε (για τις 3-4 ιανουαριου το υπολογιζω), η μανα πηγε για υπνο εγω είμαι αναμεσα σε ποκερ κ ταινια. Τσοντουλα αργοτερα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλά ρε 10 η ώρα έκοψες βασιλόπιτα;
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοψαμε βασιλόπιτα, φαγαμε, φλουρι κλασικα δεν βρήκαμε (για τις 3-4 ιανουαριου το υπολογιζω), η μανα πηγε για υπνο εγω είμαι αναμεσα σε ποκερ κ ταινια. Τσοντουλα αργοτερα. Ψηνεσαι για κανα heads up? Eνα κατοσταρικο, 50 το ριμπαι?
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 όλα σχετικά είναι... αυτή μπορεί να περνάει καλά τώρα στα τζακούζια και έξω να χιονίζει... και σαμπάνιες και τι αν το @@@@ της έχει γίνει σαν την τρύπα του όζοντος...??? κι εγώ κάθομαι κάτω από τα σκεπάσματα και μιλάω σε ένα φόρουμ και ακούω,,, ρομαντικά τραγουδάκια... αλλά ξέρετε κάτι; αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω ρε κόψτε τις μαλακίες και πέστε μου ποια είναι η γκόμενα; \ Θες φωτο ?
slygeo87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ψηνεσαι για κανα heads up? Eνα κατοσταρικο 50 το ριμπαι? Dear slygeo87, You finished the tournament in 1st place. A USD 11.20 award has been credited to your Real Money account.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλά ρε 10 η ώρα έκοψες βασιλόπιτα; Aν περιμενα λιγο ακομα η μανα θα πηγαινε για υπνο και θα την έκοβα μονος μου.. Ψηνεσαι για κανα heads up? Eνα κατοσταρικο, 50 το ριμπαι? ΨΗνομαι τρελα για 21, οχι μπλακτζακ και αηδιες, καθαρη και γνησια 21. Στουκι κ οι φιγουρες να μετρανε για 2,3 κ 4, 5φυλλια οχι και ο ασσος να μετραει μονο 11, 2-6 δεν παιζουν. Πσησου.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλά ρε 10 η ώρα έκοψες βασιλόπιτα; 250 MB ειναι το βιντεακι, αν θες στο στελνω... αν στελνεται μαλακία έκανα
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και νομιζα ότι επαιζε κρυφη καμερα στην κουζινα.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο για το όνομα.. είχε πλάκα, η φωτό με τα γατιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα