slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Special Mpla Mpla Poker Event. Θα πέσει τρελό trash talk και τρολάρισμα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Special Mpla Mpla Poker Event. Θα πέσει τρελό trash talk και τρολάρισμα. Αν επαιζε και slapαρισμα over tcp/ip για να ριχνουμε καμια στον Ατηλιο καλα θα ηταν.
Kostas_xolargos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα καλα ειναι να εισαι μετην φαμιλια σου και να ναι ολοι καλα καθε χρονο.Ειμαστε και μεγαλη οικογενεια καλα να μαστε.Αλλα εγω εχω κανει λαθος επιλογες,και με εχει φαει μοναξια,δεν εχω ενα φιλο να ευχηθω αλλα ουτε δυστηψως και ενα φιλο να βγω να παω μια βολτα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μα το θεό αν δεν ήταν όλα κλειστά θα έβγαινα να πάρω φέρετρο fixed πλακιτσα
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Special Mpla Mpla Poker Event. Θα πέσει τρελό trash talk και τρολάρισμα. τέτοια ώρα τέτοια λόγια... @crisxxx δεν είχε φλουρί η βασιλόπιτα?
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Επισης και σε σενα ... Καλη ορεξη τυχερακια ... Μπαα χαρτακι παιχτηκε χτες ... Αν και πρωτη φορα παιζω εχω να πω πως τους ξετιναξα ολους .... NOM NOM NOM NOM NOM φυγανε τωρα αναμενουμε.. o έρωτας όντως τελικά περνάει από το στομάχι... ούτε το τζακούζι... ούτε καν! εχεις κολλημα με το τσακουζι εσυ
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τέτοια ώρα τέτοια λόγια... @crisxxx δεν είχε φλουρί η βασιλόπιτα? ΕΙναι μεγαλη και ειμαστε λιγοι. Δεν επεσε στον πατο να το βρουμε, δεν μπορουμε να τη φαμε ολη. Καποια στιγμη θα βρεθει
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αν επαιζε και slapαρισμα over tcp/ip για να ριχνουμε καμια στον Ατηλιο καλα θα ηταν. Για live τραπέζι λέμε τώρα. Και streaming στο OOT. Και "Γουίλιαμ Χατζάρας" να σχολιάζει.
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τα μι κλασετε. Blackjack αμα θες ναι , 21 με ψιλομπερδευει αλλα ισως την παλεψω. Αρχιζουμε με pokerακι και στο 2ωρο αλλαζουμε 21-blackjack οτι κατσει . Στειλε διευθυνση μονο.
The_Judas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι να βάλατε στην βασιλόπιτα φέτος; Ευρώ ή δραχμές;
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα καλα ειναι να εισαι μετην φαμιλια σου και να ναι ολοι καλα καθε χρονο.Ειμαστε και μεγαλη οικογενεια καλα να μαστε.Αλλα εγω εχω κανει λαθος επιλογες,και με εχει φαει μοναξια,δεν εχω ενα φιλο να ευχηθω αλλα ουτε δυστηψως και ενα φιλο να βγω να παω μια βολτα. ναι; τί έγινε ρε'συ;;; πες μου εμένα... γιατί κι εγώ που έχω φίλους σήμερα γουστάρω να κάτσω μέσα και να μην κάνω τίποτα και να μαλακίζομαι στο ινσομνια
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ΕΙναι μεγαλη και ειμαστε λιγοι. Δεν επεσε στον πατο να το βρουμε, δεν μπορουμε να τη φαμε ολη. Καποια στιγμη θα βρεθει μπορω να βοηθησω
slygeo87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι να βάλατε στην βασιλόπιτα φέτος; Ευρώ ή δραχμές; Φέτος τίποτα, του χρόνου δεν θα φάμε βασιλόπιτα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μπορω να βοηθησω Αρκει να μην παρεις το φλουρι και αρχισεις να τρέχεις μετα. Κερναω και τσαγακι.
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εγω εφαγα απο το μεσημερι βασιλοπιτα,μαζι με τους ντολμαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα