panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μασατε καλά , δε θετε την πρωτη γκαντεμια του χρονου καταπινοντας το φλουρι !! Kώστας χολαργο σε νιωθω αλλα μην απελπίζεσαι οσο εχεις την υγεια σου προσπαθησε να ανατρεψεις την κατασταση. Τα λαθη ειναι διδαχές ,σοφος εκεινος που διδασκεται απο αυτα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τα μι κλασετε. Blackjack αμα θες ναι , 21 με ψιλομπερδευει αλλα ισως την παλεψω. Αρχιζουμε με pokerακι και στο 2ωρο αλλαζουμε 21-blackjack οτι κατσει . Στειλε διευθυνση μονο. Δενειναιωραιαστοπισι και δεν έχει και 21.. Αν δεν ριξεις καμια χριστοπαναγια εκει που σου καθεται ρηγας πάνω στον ασσο δε λεει.
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αρκει να μην παρεις το φλουρι και αρχισεις να τρέχεις μετα. Κερναω και τσαγακι. Θα πεις που εισαι ρε? Μαρκες να φερω ή εχεις.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 @kosta_xolargo να σε ρωτήσω είσαι αυτός που μας έλεγε ότι σπουδάζεις Κρήτη και δεν την παλεύεις εκει γιατί δεν έχει γκόμενες;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα πεις που εισαι ρε? Μαρκες να φερω ή εχεις. Εχω αλλα ντεν ειμαι θεσσαλονικη. Απο τις 10 κ μετα.
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αρκει να μην παρεις το φλουρι και αρχισεις να τρέχεις μετα. Κερναω και τσαγακι. twinings please αμα παρω τη βασιλοπιτα και τρεχω? το φλουρι χαρισμα σου εγω εφαγα απο το μεσημερι βασιλοπιτα,μαζι με τους ντολμαδες. μη μου πεις με λαγανα?
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εγω εφαγα απο το μεσημερι βασιλοπιτα,μαζι με τους ντολμαδες. εσυ δε μου είπες, τι βαριέσαι; γενικότερα τη μέρα σημερα ή τη συζήτηση?
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εχω αλλα ντεν ειμαι θεσσαλονικη. Απο τις 10 κ μετα. Πφφφ και ειχα αρχισει να σκεφτομαι τι θα κανω με τα κερδη.
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μη μου πεις με λαγανα? λαγανα τρωω κανα μηνα πριν την καθαρα δευτερα. εσυ δε μου είπες, τι βαριέσαι; γενικότερα τη μέρα σημερα ή τη συζήτηση? την ημερα.την μισω μεχρι αηδιας. πχ ποιος ακουει τωρα τους μ.ες σε μια ωρα που θα πετανε βεγγαλικα και κροτιδες. η να διασκεδαζουν μεχρι τελικης πτωσεως σαν ναναι ξεχωριστη η σημερικνη βραδια, λες και δεν θα κανουν το ιδιο το επομενο πσκ. οπως ειπε και ο αποπανω,απλως η αριθμηση στο ημερολογιο αλλαζει. κατα τα αλλα the same old shit.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πφφφ και ειχα αρχισει να σκεφτομαι τι θα κανω με τα κερδη. Ποια κερδη ρε γατακι; Ξυπολυτος θα γυριζες σπιτι, με τα πόδια.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 άσχετο αλλά ρε κώστα απο χολαργο μην στεναχωριέσαι ρε συ,,, είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα απο δω και πέρα θα πάνε καλύτερα... η Κρήτη είναι υπέροχη... άσε που δεν ξέρω καλά είμαστε μωρέ, μια χαρά είμαστε, μου πέρασε μια σκέψη τώρα και ανατρίχιασα... όπως σας είπα είμαι στα σκεπάσματα είμαι εδώ και ώρες κάτω από τα σκεπάσματα, εντωμεταξύ έχω κορακιάσει... έχω διψάσει και βαριέμαι να σηκωθώ να παώ να πιω... και σκέφτομαι, αν δεν ντρεπόμουνα θα φώναζα "μανααααααααααααα φερε ένα μπουκάλο ρε μάνα!!!!" και μετά σκέφτηκα να ήμουν αναγκασμένη να ζητήσω από τους άλλους να μου φέρουν νερό γιατί δε θα μπορούσα να σηκωθώ.... ΟΡΘΙΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
alexis333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ελα παιδια εγω χαιρετω ... Ηρθε η ωρα σιγα σιγα για τη μασα .... Παω να βοηθησω .. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια ....
mastor10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ελα παιδια εγω χαιρετω ... Ηρθε η ωρα σιγα σιγα για τη μασα .... Παω να βοηθησω .. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια .... αντε παρε σειρα, καλη χρονια αλεξ άσχετο αλλά ρε κώστα απο χολαργο μην στεναχωριέσαι ρε συ,,, είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα απο δω και πέρα θα πάνε καλύτερα... η Κρήτη είναι υπέροχη... άσε που δεν ξέρω καλά είμαστε μωρέ, μια χαρά είμαστε, μου πέρασε μια σκέψη τώρα και ανατρίχιασα... όπως σας είπα είμαι στα σκεπάσματα είμαι εδώ και ώρες κάτω από τα σκεπάσματα, εντωμεταξύ έχω κορακιάσει... έχω διψάσει και βαριέμαι να σηκωθώ να παώ να πιω... και σκέφτομαι, αν δεν ντρεπόμουνα θα φώναζα "μανααααααααααααα φερε ένα μπουκάλο ρε μάνα!!!!" και μετά σκέφτηκα να ήμουν αναγκασμένη να ζητήσω από τους άλλους να μου φέρουν νερό γιατί δε θα μπορούσα να σηκωθώ.... ΟΡΘΙΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!! τι καθεσε και σκεφτεσαι ρε κοριτσι και συ
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ελα παιδια εγω χαιρετω ... Ηρθε η ωρα σιγα σιγα για τη μασα .... Παω να βοηθησω .. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια .... Γεια! καλή χρονια!
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα καλα ειναι να εισαι μετην φαμιλια σου και να ναι ολοι καλα καθε χρονο.Ειμαστε και μεγαλη οικογενεια καλα να μαστε.Αλλα εγω εχω κανει λαθος επιλογες,και με εχει φαει μοναξια,δεν εχω ενα φιλο να ευχηθω αλλα ουτε δυστηψως και ενα φιλο να βγω να παω μια βολτα. it gets worse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα