Chris92 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το ιδιο ακριβως προβλημα εχω καιεγω με το ιδιο τροφοδοτικο αγορασμεννο απο πλαισιο,αλλα δεν του εδωσα σημασια,λετε να το γυριζω πισω?
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εμενα το κανε κατα διαστηματα και η μητρικη και η καρτα γραφικων απλα ειναι ενοχλητικο,προβλημα δε δημιουργειται
filip123go Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Α...! Πριν πας για rma, βγάλε το pc απ την πρίζα και κράτα πατημένο το power button για 40-50 δευτερόλεπτα, μήπως και....
vagos456 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Άμα κρατάς το power butoon 50 sec τι διαφορά έχει?? Τι κάνει??
overpower Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εμενα μου κανει ενα θορυβο σαν ζζζζζζζζζζζ αλλα οχι παντα...ειμαι περιπου τα 30 εκ απο το κουτι και αν παω πιο μακρια δεν ακουγεται τοσο... τι λετε παω και εγω για αλλαγη?
p07apo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εξελίξεις επί του θέματος.Κλείνω το pc.Το βγάζω από την πρίζα.Κάνω το τρίκ με τα 50 δευτερόλεπτα.Συνδέω.Πατάω τον διακόπτη.Πάλι τα ίδια.Ξεκινάω να τραβάω σαν λυσσάρα τα καλώδια από το backpanel και μόλις βγάζω και το τελευταίο ο θόρυβος ελαττώνεται πολύ, σε σημείο που για να τον ακούσεις πρέπει να είσαι δίπλα από το κουτί. Ξανασυνδέω πάλι ένα ένα τα καλώδια και ανοίγω το pc.Ο θόρυβος δεν αυξάνεται και πλέον όταν δουλεύει το pc δεν ακούω βουητό.Αν βγάλει κανείς άκρη απ' όλα τα παραπάνω ας μου πει κι εμένα.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 μπας και έχεις περιπλέξει καλώδια γύρο από αυτό του ρεύματος. Δοκίμασε να είναι εντελώς μόνο του αυτό του ρεύματος και μην βάλεις του ήχου.
filip123go Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Άμα κρατάς το power butoon 50 sec τι διαφορά έχει?? Τι κάνει?? Αποφορτίζει τους πυκνωτές που είναι πάνω στο pc.. p07apo, παρακολούθησε το για μερικές μέρες...Αν δεν σου ξανα-κάνει θόρυβο, είσαι οκ. Αν σου παρουσιάσει πρόβλημα το πας πίσω...
p07apo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παρατήρησα και το εξής.Όταν συνδέω το router στο pc(lan) το βουητό αυξάνεται και πάλι.Μήπως να δοκιμάσω το psu σε άλλο σύστημα......που ξέρεις γίνονται και θαύματα καμιά φορά...λέμε τώρα.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έλεγξε την γείωση στην πρίζα σου.. η πάρε ρεύμα από άλλη πρίζα σούκο. Πολλές φορές βάζουν σούκο αλλά μέσα έχει 2 καλώδια και όχι 3 αν είσαι δε σε παλιό σπίτι τότε αυτό είναι δεδομένο..
p07apo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται πάω για αντικατάσταση.Ότι και να κάνω δεν σταματάει να σφυρίζει.
p07apo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τελικά μ δίνουν τα λεφτά πίσω και επειδή είναι κουραστικό να τρέχω μακριά λέω να πάρω κάποιο psu από ένα από τα μαγαζιά e-shop, plaisio, multirama,getitnow.Έχω τσεκάρει το τρίτο στη σειρά http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-290=1 . Ποια η άποψη σας;
SpirosLouis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm πιστεύω είναι ότι πρέπει. Μπορεί και λίγο overkill. Νομίζω θα μπορούσες να πας και σε 430.
p07apo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Α ξέχασα να αναφέρω ότι με το τροφοδοτικό που θα πάρω σκοπεύω να κουμπώσω μια radeon της σειράς 7900, όταν κυκλοφορήσει, γι αυτό θέλω κάτι αρκετά καλό και τα corsair builder series δεν τα εμπιστεύομαι πλέον.
pabou13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 To εχω 5-6 χρονια και ειναι πραγματικο σκυλι. Βγαζει 60Α στην 12αρα τα οποια δεν νομιζω να μην σε αφησουν ικανοποιημενο. Εννοειτε οτι θα σηκωνει ανετα ολη την σειρα 79xx της AMD. To τροφοδοτικο ειναι επενδυση φιλε μου, πρεπει να το σκεφτεις καλα προτου το αγορασεις http://www.skroutz.gr/s/59732/Thermaltake-Toughpower-W0117-750W.html https://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1508#Tab0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα