dimitrisOS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ας πουμε λοιπον που τελεικα μας βρεικε το νεο ετος και τι καναμε εκει ; Ας ξεκινησω εγω εβλεπα το The hangover part II , οταν εμπαινε ο νεος χρονος δεν σταματησα αλλα συνέχισα να το βλεπω με αφοσίωση Εσυ ;;;
koslibpro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αρα η ερωτηση ειναι πως σας βρηκε και οχι που σας βρηκε. Εγω ημουν ορθιος και ανταλασσα ευχες με γονεις και φιλους.
Jason13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 βρηκε* οχι βρεικε. Εμενα παραλιγο να με βρει στον ουρανο! αλλα προσγειωθηκαμε 2 ωρες νωριτερα και τελικα με βρηκε στο σπιτι !
otherside88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγώ ήμουν με την οικογένειά μου έξω από το σπίτι κ βλέπαμε τον ξάδερφο μου που έριχνε μπαλοθιές
Jason13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ποιος βρεθηκε εδω να μας πει εντυπωσεις! Ειδικα στο τελος γινεται χαμος. http://www.youtube.com/watch?v=J--WBdwnyvI
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εμενα με βρηκε σπιτι, αλλα μετα βγηκα εξω..εκει που πηγαινε να με βρει εγω μετακινομουνα..χαχαχα..
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγώ ήμουν με την οικογένειά μου έξω από το σπίτι κ βλέπαμε τον ξάδερφο μου που έριχνε μπαλοθιές Αν σε πειραξει κανεις τον εφαγε ο ξαδερφος δηλαδη
freedubus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν σε πειραξει κανεις τον εφαγε τούκλασε δέκα μάντρες ο ξαδερφος δηλαδη Φλώροι Κρήτες.
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εγώ εδώ ήμουν μέχρι τις 11:55, μετά πήγα στο σαλόνι, κόψαμε την πίτα με τους γονείς μου και τη φάγαμε και μετά ξαναγύρισα στο ινσομνια και κάθισα μέχρι τις τρεις. Βλέπαμε ΝΕΤ με τους συμφουριτες και σχολιάζαμε, αφιερώναμε τραγούδια ο ένας στον άλλον, γενικά ήρεμα, χαλαρά,,,
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εγώ εδώ ήμουν μέχρι τις 11:55, μετά πήγα στο σαλόνι, κόψαμε την πίτα με τους γονείς μου και τη φάγαμε και μετά ξαναγύρισα στο ινσομνια και κάθισα μέχρι τις τρεις. Βλέπαμε ΝΕΤ με τους συμφουριτες και σχολιάζαμε, αφιερώναμε body pics ο ένας στον άλλον, γενικά ήρεμα, χαλαρά,,, fixed
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 σκεφτόμουν μια γκόμενα και ένα δάκρυ κύλισε απο το μεταξένιο μάτι μου. μετά σηκώθηκα σαν μουσκάρι έτρεξα στο σαλόνι που είχαμε καλεσμένους άρπαξα το μαχαίρι έδωσα μια στην πίτα και την ακρωτηρίασα και απόλαυσα βασιλόπιτα. οι καλεσμένοι δεν έχουν τρόπους, είχαν κάτσει και με κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινο. :mellow:
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Για άλλη μια χρονιά, ο νέος χρόνος με βρήκε στην ταβέρνα να σερβίρω κόσμο.. Από ότι θυμάμαι κράταγα παϊδάκια και πήγαιναν στο 6 !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα