Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πουμε λοιπον που τελεικα μας βρεικε το νεο ετος και τι καναμε εκει ;

Ας ξεκινησω εγω εβλεπα το The hangover part II , οταν εμπαινε ο νεος χρονος δεν σταματησα αλλα συνέχισα να το βλεπω με αφοσίωση

Εσυ ;;;

Δημοσ.

βρηκε* οχι βρεικε.

Εμενα παραλιγο να με βρει στον ουρανο! αλλα προσγειωθηκαμε 2 ωρες νωριτερα και τελικα με βρηκε στο σπιτι !

Δημοσ.

Εγώ ήμουν με την οικογένειά μου έξω από το σπίτι κ βλέπαμε τον ξάδερφο μου που έριχνε μπαλοθιές :)

Αν σε πειραξει κανεις τον εφαγε ο ξαδερφος δηλαδη :P

Δημοσ.

εγώ εδώ ήμουν μέχρι τις 11:55, μετά πήγα στο σαλόνι, κόψαμε την πίτα με τους γονείς μου και τη φάγαμε και μετά ξαναγύρισα στο ινσομνια και κάθισα μέχρι τις τρεις. Βλέπαμε ΝΕΤ με τους συμφουριτες και σχολιάζαμε, αφιερώναμε τραγούδια ο ένας στον άλλον, γενικά ήρεμα, χαλαρά,,,

Δημοσ.

εγώ εδώ ήμουν μέχρι τις 11:55, μετά πήγα στο σαλόνι, κόψαμε την πίτα με τους γονείς μου και τη φάγαμε και μετά ξαναγύρισα στο ινσομνια και κάθισα μέχρι τις τρεις. Βλέπαμε ΝΕΤ με τους συμφουριτες και σχολιάζαμε, αφιερώναμε body pics ο ένας στον άλλον, γενικά ήρεμα, χαλαρά,,,

fixed

Δημοσ.

σκεφτόμουν μια γκόμενα και ένα δάκρυ κύλισε απο το μεταξένιο μάτι μου.

μετά σηκώθηκα σαν μουσκάρι έτρεξα στο σαλόνι που είχαμε καλεσμένους άρπαξα το μαχαίρι έδωσα μια στην πίτα και την ακρωτηρίασα και απόλαυσα βασιλόπιτα.

οι καλεσμένοι δεν έχουν τρόπους, είχαν κάτσει και με κοιτούσαν λες και έβλεπαν εξωγήινο. :mellow: :mellow: :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...