ExaByte Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εμένα με βρήκε με το φλουρί στο κομμάτι μου Και ναι η παράδοση συνεχίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά......
chaplin1981 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Με βρήκε στην τουαλετα διαβαζοντας Αθλητικη Ηχω(παλιο φυλλο που υπαρχει παντα για ωρα αναγκης διπλα στο καζανακι).
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Με βρήκε στην τουαλετα διαβαζοντας Αθλητικη Ηχω(παλιο φυλλο που υπαρχει παντα για ωρα αναγκης διπλα στο καζανακι). Παρομοίως, άλλα είχε άλλη ηχώ δυστυχώς. Κάτι κυκλοφορεί ή κάτι βρώσιμο με πείραξε.
parasaser Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Παρομοίως, άλλα είχε άλλη ηχώ δυστυχώς. Κάτι κυκλοφορεί ή κάτι βρώσιμο με πείραξε. δηλαδη του δωσες και καταλεβε του 11 ?
otherside88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν σε πειραξει κανεις τον εφαγε ο ξαδερφος δηλαδη Χαλαρά!!είναι κ σφακιανός κ δε σηκώνει πολλά πολλά
georgemarios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με τη γυναίκα μου, βλέπαμε το 2012 (μακραν η καταλληλότερη ταινία πιστεύω για την περίσταση)
nick#18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με γονεις και οικογενιακους φιλους κρατωντας το κινητο στο χερι κοιτωντας το live wallpaper που ειχα με το count down...Μετα τις ευχες ακολουθησε βασιλοπιτα και εξοδος...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με τη γυναίκα μου, βλέπαμε το 2012 (μακραν η καταλληλότερη ταινία πιστεύω για την περίσταση) Το 2001 να υποθέσω πως βλέπατε Κιούμπρικ;
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το 2001 να υποθέσω πως βλέπατε Κιούμπρικ; Το '69 φαντάσου.
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ποιος βρεθηκε εδω να μας πει εντυπωσεις! Ειδικα στο τελος γινεται χαμος. http://www.youtube.com/watch?v=J--WBdwnyvI Αρκετα ωραιο, αλλα τζαμπα λεφτα βρε παιδακι μου.. Ειδικα με τετοια οικονομικη κριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα