xlomo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Karmen 1 570 έχω. Ο ssd βελτιώνει μόνο το χρόνο εκκίνησης ? Όπως και να έχει δν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι ακόμα.
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Βρε για την 2η έλεγα. Με την μία δεν θα έχεις θέμα, στην δεύτερη όμως όπως σκεφτόσουν πιστεύω ναι θα έχεις... Και η ανάλυση που ανέφερες δεν είναι για τέτοιες κάρτες και καταστάσεις. Το καλύτερο θα ήταν ένας ssd και μια αλλαγή στην οθόνη να παίζεις σε 1920χ1080 Ο ssd βελτιώνει μόνο το χρόνο εκκίνησης ? Όπως και να έχει δν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι ακόμα. όχι μόνο στην εκκίνηση. γενικά γρηγορότερη απόκριση σε ότι πρόγραμμα και αρχείο έχεις σε αυτόν. Αντι να περιμένεις πχ το word να ανοίξει, θα κάνεις double click και θα είναι παρών
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 κι αντί να περιμένεις να ανοίξει ένα πρόγραμμα για να ανοίξεις μετά κάποιο άλλο, θα τα ανοίγεις όλα μαζί...
xlomo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν διαβάσεις τα review που αναφέρω στα ποστ μου θα καταλάβεις γιατί ανησυχώ και με την 1 κάρτα. Μπορώ να περιμένω 4 δευτερόλεπτα παραπάνω για να ανοίξει το word, δεν χάλασε ο κόσμος. Αν βγουν 300άριδες ssd σε λογικές τιμές θα τους τιμήσω.
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έχω διαβάσει το review και δεν νομίζω να έχεις θέμα με την μία όπως ξανάπα Για τον ssd ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.
nikos1982 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ειχα Link με το ίδιο συστημα και παλη δεν ειχα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα