Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster GX Series 750W PSU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Karmen 1 570 έχω.

Ο ssd βελτιώνει μόνο το χρόνο εκκίνησης ? Όπως και να έχει δν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Δημοσ.

Βρε για την 2η έλεγα. Με την μία δεν θα έχεις θέμα, στην δεύτερη όμως όπως σκεφτόσουν πιστεύω ναι θα έχεις...

Και η ανάλυση που ανέφερες δεν είναι για τέτοιες κάρτες και καταστάσεις.

Το καλύτερο θα ήταν ένας ssd και μια αλλαγή στην οθόνη να παίζεις σε 1920χ1080 :)

Ο ssd βελτιώνει μόνο το χρόνο εκκίνησης ? Όπως και να έχει δν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι ακόμα.

όχι μόνο στην εκκίνηση. γενικά γρηγορότερη απόκριση σε ότι πρόγραμμα και αρχείο έχεις σε αυτόν.

Αντι να περιμένεις πχ το word να ανοίξει, θα κάνεις double click και θα είναι παρών :)

• Super Moderators
Δημοσ.

κι αντί να περιμένεις να ανοίξει ένα πρόγραμμα για να ανοίξεις μετά κάποιο άλλο, θα τα ανοίγεις όλα μαζί...

Δημοσ.

Αν διαβάσεις τα review που αναφέρω στα ποστ μου θα καταλάβεις γιατί ανησυχώ και με την 1 κάρτα.

Μπορώ να περιμένω 4 δευτερόλεπτα παραπάνω για να ανοίξει το word, δεν χάλασε ο κόσμος. Αν βγουν 300άριδες ssd σε λογικές τιμές θα τους τιμήσω.

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει το review και δεν νομίζω να έχεις θέμα με την μία όπως ξανάπα :)

Για τον ssd ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...