babletheone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά,καλή χρόνια πρώτα από όλα,λοιπόν,μου έκανα δώρο ένα προιόν από το πλαίσιο που έχει κάρτα αλλαγής ως τις 5 του γενάρη,εγώ επειδή δυσκολεύομαι να ανέβω Αθήνα ίσως δεν μπορέσω να έχω πάει έως αυτήν την μέρα,λέτε να μην δεχτούν την αλλαγή?Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία,επίσης θέλω να παραγγείλω ένα υπολογιστή μέσω Internet τον οποίο θα συνθέσουν αυτόι διότι θα είναι σε κομμάτια,λοιπόν πόσες μέρες θα κ΄ναουν?πείτε πως στέλνω το email τώρα,θα είναι έτοιμος ως τις 5,αυτό το λέω γιατί τα χρήματα του προιόντος που θα επιστρέψω + αυτά που χρειάζονται ακόμα θα τα δώσω για το pc,αν καθυστερήσει η σύνθεση του pc πείτε λόγω της αργίας θα μου επιτρέψουν την αλλαγή?Ευχαριστώ εκ των προτέρων,όποιος ξέρει κάτι,ας το γράψει παρακαλώ
Busdarovas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Να τηλεφωνήσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα που θα κάνεις την αλλαγή και θα σε διευκολύνουν. Όσο για το μηχάνημα που θέλεις να φτιάξεις συνήθως παίρνει μια ημέρα και την παρεπόμενη το παραλαμβάνεις...δηλαδή εφόσον ανοίγει στις 3 του μηνός, θα το έχεις μέχρι τις 5.
babletheone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λες ρε φίλε?Το ελπίζω,αν κάνω την παράδοση μέσω Internet επιλέγω τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα