Προς το περιεχόμενο

Netgear DGN2000

tzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,λογω μετακομισης ηρθα σε σπιτι με αυτη την συσκευη η οποια εχει το εξης προβλημα.Ενω ενσυρματα το ιντερνετ δουλευει αψογα ασυρματα ακομα και διπλα στο router το ιντερνετ ειναι απο σχετικα αργο εως πολυ αργο(νομιζω οταν το λαμπακι του ιντερνετ αναβοσβηνει γρηγορα).Ειναι στιγμες που κολλαει τελειως και μπορει να κανει καποια λεπτα μεχρι να ξαναμπει.Επιλπεον δεν ειναι κλειδωμενο και αν μπορουσατε να μου πητε τον τροπο να το κανω θαταν ευπροσδεκτο.

Δημοσ.

Μπές λίγο μετα στο router στις ρυθμίσεις του wireless εδώ στην σελίδα 31 και πες μας λίγο πως ειναι οι ρυθμίσεις.Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και mode και αν πάλι δεν στρώσεις ενα reset στο router μπορεί να το ξεμπλωκάρει , απο εκει και πέρα αν δεν λειτουργήσει τίποτα κάνεις ενα firmware update.

Το wireless δούλευε κανονικά οταν το ειχες στο αλλο σπίτι ?

Δημοσ.

Στο αλλο σπιτι εχω αλλη συσκευη.Μπορει να παιζει ρολο αν μπαινουν κ αλλοι απο το διπλανο σπιτι?(αν κ δεν νομιζω)

Δημοσ.

Αν δεν ειναι κλειδωμένο οπως λες μπορεί να μπαίνει ολη η γειτονιά για αυτο και σέρνεται μπορεί και οχι όμως , για αρχή μπες στο router και βάλε ενα κλείδωμα wpa2 ρίξε του ενα restart και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

στα settings εχει καναλι 11,ευρωπη,-270mbps,wireless access point τσεκαρισμενα τα 2 πρωτα και στα security settings απενεργοποιημενο

Δημοσ.

Στο security settings βάλε wpa2-psk και απο κάτω ενα συνθηματικό που θά χρειάζεται για να μπαίνεις ασύρματα

Δημοσ.

Στο security settings βάλε wpa2-psk και απο κάτω ενα συνθηματικό που θά χρειάζεται για να μπαίνεις ασύρματα

ΟΚ,το εφτιαξα αυτο.αν μου παρουσιαζει τα ιδια προβληματα τι να κανω?σορρυ αν σ εχω ζαλισει...

Δημοσ.

Για δοκίμασε και βλέπουμε και οχι δεν με έχεις ζαλίσει λύση προσπαθούμε να βρούμε απλα επειδή ειμαι σε μια δουλειά τώρα θα απαντήσω πιο μετά αν υπάρχει θέμα παλι

Δημοσ.

Δυστυχως δεν βλεπω ιδιαιτερη βελτιωση.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να φερω το router απο το αλλο σπιτι κ να το δοκιμασω εδω.Σε αυτη την περιπτωση απλος το βαζο στην μπριζα κ αφου βρει δικτυο το συνδεω με τον υπολογιστη η θελει επανεγκατασταση εξαρχης?

Δημοσ.

Άλλαξε το κανάλι στις ρυθμίσεις για το wifi. Δοκίμασε τα ένα ένα για να δεις ποιο αποδίδει καλύτερα.

Απλα αλλαζω καναλι η θελει και επανεκινηση το ρουτερ?

Δημοσ.

Δε θέλει επανεκκίνηση.

Tα ιδια,δεν εχει διαφορα.Ειναι λογικο που ενσυρματα ειναι αρκετα πιο γρηγορο το ιντερνετ?

Δημοσ.

Αν θες δες με το Netstumbler τι γίνεται με τα γειτονικά wifi. Σε ποια κανάλια παίζουν, μην τυχόν έχει «κίνηση» και σ αυτό που πήγες τώρα και στο παλιό σου.

Δημοσ.

Αν θες δες με το Netstumbler τι γίνεται με τα γειτονικά wifi. Σε ποια κανάλια παίζουν, μην τυχόν έχει «κίνηση» και σ αυτό που πήγες τώρα και στο παλιό σου.

Δεν βρισκει κατι.Φιλε εισαι ειδημων απ οτι βλεπω.Μου φαινεται θα δοκιμασω με αλλο μοντεμ γιατι δεν βλεπω λυση δυστυχως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...