tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον,λογω μετακομισης ηρθα σε σπιτι με αυτη την συσκευη η οποια εχει το εξης προβλημα.Ενω ενσυρματα το ιντερνετ δουλευει αψογα ασυρματα ακομα και διπλα στο router το ιντερνετ ειναι απο σχετικα αργο εως πολυ αργο(νομιζω οταν το λαμπακι του ιντερνετ αναβοσβηνει γρηγορα).Ειναι στιγμες που κολλαει τελειως και μπορει να κανει καποια λεπτα μεχρι να ξαναμπει.Επιλπεον δεν ειναι κλειδωμενο και αν μπορουσατε να μου πητε τον τροπο να το κανω θαταν ευπροσδεκτο.
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μπές λίγο μετα στο router στις ρυθμίσεις του wireless εδώ στην σελίδα 31 και πες μας λίγο πως ειναι οι ρυθμίσεις.Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και mode και αν πάλι δεν στρώσεις ενα reset στο router μπορεί να το ξεμπλωκάρει , απο εκει και πέρα αν δεν λειτουργήσει τίποτα κάνεις ενα firmware update. Το wireless δούλευε κανονικά οταν το ειχες στο αλλο σπίτι ?
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στο αλλο σπιτι εχω αλλη συσκευη.Μπορει να παιζει ρολο αν μπαινουν κ αλλοι απο το διπλανο σπιτι?(αν κ δεν νομιζω)
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν ειναι κλειδωμένο οπως λες μπορεί να μπαίνει ολη η γειτονιά για αυτο και σέρνεται μπορεί και οχι όμως , για αρχή μπες στο router και βάλε ενα κλείδωμα wpa2 ρίξε του ενα restart και δοκίμασε πάλι.
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 στα settings εχει καναλι 11,ευρωπη,-270mbps,wireless access point τσεκαρισμενα τα 2 πρωτα και στα security settings απενεργοποιημενο
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στο security settings βάλε wpa2-psk και απο κάτω ενα συνθηματικό που θά χρειάζεται για να μπαίνεις ασύρματα
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στο security settings βάλε wpa2-psk και απο κάτω ενα συνθηματικό που θά χρειάζεται για να μπαίνεις ασύρματα ΟΚ,το εφτιαξα αυτο.αν μου παρουσιαζει τα ιδια προβληματα τι να κανω?σορρυ αν σ εχω ζαλισει...
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για δοκίμασε και βλέπουμε και οχι δεν με έχεις ζαλίσει λύση προσπαθούμε να βρούμε απλα επειδή ειμαι σε μια δουλειά τώρα θα απαντήσω πιο μετά αν υπάρχει θέμα παλι
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχως δεν βλεπω ιδιαιτερη βελτιωση.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να φερω το router απο το αλλο σπιτι κ να το δοκιμασω εδω.Σε αυτη την περιπτωση απλος το βαζο στην μπριζα κ αφου βρει δικτυο το συνδεω με τον υπολογιστη η θελει επανεγκατασταση εξαρχης?
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Άλλαξε το κανάλι στις ρυθμίσεις για το wifi. Δοκίμασε τα ένα ένα για να δεις ποιο αποδίδει καλύτερα.
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Άλλαξε το κανάλι στις ρυθμίσεις για το wifi. Δοκίμασε τα ένα ένα για να δεις ποιο αποδίδει καλύτερα. Απλα αλλαζω καναλι η θελει και επανεκινηση το ρουτερ?
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δε θέλει επανεκκίνηση. Tα ιδια,δεν εχει διαφορα.Ειναι λογικο που ενσυρματα ειναι αρκετα πιο γρηγορο το ιντερνετ?
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν θες δες με το Netstumbler τι γίνεται με τα γειτονικά wifi. Σε ποια κανάλια παίζουν, μην τυχόν έχει «κίνηση» και σ αυτό που πήγες τώρα και στο παλιό σου.
tzo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν θες δες με το Netstumbler τι γίνεται με τα γειτονικά wifi. Σε ποια κανάλια παίζουν, μην τυχόν έχει «κίνηση» και σ αυτό που πήγες τώρα και στο παλιό σου. Δεν βρισκει κατι.Φιλε εισαι ειδημων απ οτι βλεπω.Μου φαινεται θα δοκιμασω με αλλο μοντεμ γιατι δεν βλεπω λυση δυστυχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα