geotrian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 καλη χρονια παιδια.....ειχα μια απορια....θελω να αποθηκευσω εναν εναν χαρακτηρα σε string εχω γραψει ενα κομματι αλλα δεν μου τυπωνει αυτα που θελω >str[p] = c1; p=p+1; ....... printf("%s \n", str);
migf1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά! Υποθέτω θες να διαβάζεις χαρακτήρες από την κύρια είσοδο και να τους αποθηκεύεις έναν-έναν μέσα στο str. Αν ναι... > char str[ 255+1 ] = {'\0'}; register int i = 0; while ( i < 255 && (str[ i ] = getchar()) != '\n' ) i++; str[ i ] = '\0'; puts( str );
geotrian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 να σαι καλα φιλε...εκανα καποιες μετατροπες και το ταιριαξα στο προγραμμα μου και τωρα δουλευει μια χαρα...........
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 > register int i = 0; Τι είπε ο Knuth γι' αυτά τα πράγματα; Καλή χρονιά!
migf1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τι είπε ο Knuth γι' αυτά τα πράγματα; Καλή χρονιά! Χεχε, μάλλον εννοείς τα περί pre-mature optimization. Έτσι κι αλλιώς πάντως εκτός του ότι δεν είναι guaranteed πως θα μπει σε register (όπως δεν είναι guaranteed πως ότι δηλώσεις ως inline θα γίνει όντως inlined) έχω την εντύπωση πως οι μοντέρνοι compilers το αγνοούν τελείως το keyword. Εμένα μου έχει μείνει από τις εποχές που γράφαμε C παρέα με... δεινόσαυρους ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους.
imitheos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Χεχε, μάλλον εννοείς τα περί pre-mature optimization. Έτσι κι αλλιώς πάντως εκτός του ότι δεν είναι guaranteed πως θα μπει σε register (όπως δεν είναι guaranteed πως ότι δηλώσεις ως inline θα γίνει όντως inlined) έχω την εντύπωση πως οι μοντέρνοι compilers το αγνοούν τελείως το keyword. Εμένα μου έχει μείνει από τις εποχές που γράφαμε C παρέα με... δεινόσαυρους ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους. Οι περισσότεροι όντως το αγνοούν και καλά κάνουν. Αν το τηρούσαν, θα προέκυπτε χειρότερος κώδικας στο 90% των περιπτώσεων (λόγω άχρηστης δέσμευσης καταχωρητών και κατά συνέπεια μείωσης των διαθέσιμων καταχωρητών). Ένας σοβαρός compiler ξέρει πολύ καλύτερα πως να διαχειριστεί την πλατφόρμα για την οποία παράγει κώδικα από εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα