grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα και καλη χρονια.το pc μου τον τελευταιο καιρο δν φορτωνει καν τα windows..κανει το ιδιο πραγμα οπως σε αυτο το video ... http://www.youtube.com/watch?v=WVOh3CcutX8&feature=player_embedded μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο θεμα ΤΙ φταιει?τροφοδοτικο δν εχω αλλο για να δοκιμασω...πως μπορω να δω αν φταιει αυτο η καμια μητρικη??ευχαριστω πολυ!
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον τροφοδοτικό βρωμάει αλλά για πάμε να μας δώσεις λίγες πληροφορίες Το έκανε στο ξαφνικό ή ΑΦΟΥ έβγαλες το hardware και το ξαναβαλες; Ποιο το σύστημά σου και ποιο το τροφοδοτικό σου; Στο δεύτερο θέλω μοντέλο και μάρκα.
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το εκανε στο ασχετο αν μπορω να το πω ετσι..μια μερα πηγα να ανοιξω το pc και εκανε επανεκκινηση...ειχα cd μεσα στο drive..εβγαλα το cd και μετα ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα....καθε φορα περιμενα ποση ωρα για να ανοιξει απ τις επανεκκινησεις...ωσπου καποια στιγμη δν ξαναανοιξε...εκανε επανεκκινησεις πριν καν φορτωσει τα windows..το αρχαιο συστημα μου ειναι Intel pentium D @ 3,40 GHZ GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH 1GB ram DDR2 ATI RADEON X550 Το κουτι του τροφοδοτικου λεει "stability power" και ειναι 500W ...Ελπιζω να βοηθησα
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Οπως το βλέπω ή psu βρομάει ή η Mobo (όπως μου τα είπες δίνω πιθανότητες στην Mobo) Αν μπορείς να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις καλό θα ήτανε.
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει τροπος να ελεγξω καπως το συγκεκριμενο τροφοδοτικο??
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Να το βάλεις σε άλλο σύστημα. Αν είχες άλλο σύστημα θα είχες και άλλο Psu φαντάζομαι. Το να κάνεις το κλασικό, βραχυκυκλώνοντας το να δεις αν στροφάρει ο ανεμιστήρας, δε λέει και τίποτα, μια και ίσως να μην αντέχει στο φόρτο κατά το boot και να κλείνει.
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εβγαλα την μπαταρια της μητρικης...την ξαναεβαλα,ανοιξε το pc και εγραφε CMOS checksun error-defaults loaded . πατησα f1 για continue , και τωρα μολις μετα την καταμαυρη οθονη αφου φορτωσε τα windows ,εβγαλε μπλε οθονη με κινεζικα.....................ΑΡα δν φταιει τροφοδοτικο ε?
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δε μπορώ να ξέρω αν είναι στα τελευταία του και έχει εκλάμψεις. Σου είπα ποιος είναι ο τρόπος. Βρες έστω ένα δανεικό και δες συμπεριφορά. Αν δεν αποκλείσεις κομμάτια, δε θα βρεις τον ένοχο.
vagos456 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μια από τις μνήμες σου κάνει την ζημιά!!! Βάλε μια μια να δεις ποια φταίει!
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εβγαλα τη μια ραμ και επιτελους μπηκα κανονικα στην επιφανεια εργασιας..το προβλημα μου ειναι οτι πεταει συνεχεια το μνμ " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ" καπως ετσι ....
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στην επιφανεια εργασιας..."Windows-Δεν υπάρχει Δίσκος στην μονάδα δίσκου" και εχει 3 επιλογες : ΑΚΥΡΟ - ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ -ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. οποιο και να επιλεξω ξαναεμφανιζεται το μνμ..
vagos456 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ο δευτερεύον είναι έ??? Λογικά κοίτα αν πατάνε τα καλώδια καλά..Δεν βγάζεις μια φώτο γιατί βοηθάει πολύ...το μήνυμα που σου βγάζει? Ο σκληρός φαίνεται στον ''υπολογιστή μου''??
grtpuntakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Φαινεται ναι..........φωτο απο πιο πραγμα να βγαλω?
vagos456 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ωχ Τώρα το έπιασα!!! Νόμιζα σκληρός!!! Το cd φταίει που έχεις μέσα! όχι το dvd!!! Κάνεις εγκατάσταση κάποιο παιχνίδι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα