Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια.το pc μου τον τελευταιο καιρο δν φορτωνει καν τα windows..κανει το ιδιο πραγμα οπως σε αυτο το video ... http://www.youtube.com/watch?v=WVOh3CcutX8&feature=player_embedded μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο θεμα ΤΙ φταιει?τροφοδοτικο δν εχω αλλο για να δοκιμασω...πως μπορω να δω αν φταιει αυτο η καμια μητρικη??ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Μάλλον τροφοδοτικό βρωμάει αλλά για πάμε να μας δώσεις λίγες πληροφορίες

Το έκανε στο ξαφνικό ή ΑΦΟΥ έβγαλες το hardware και το ξαναβαλες;

Ποιο το σύστημά σου και ποιο το τροφοδοτικό σου; Στο δεύτερο θέλω μοντέλο και μάρκα.

Δημοσ.

Το εκανε στο ασχετο αν μπορω να το πω ετσι..μια μερα πηγα να ανοιξω το pc και εκανε επανεκκινηση...ειχα cd μεσα στο drive..εβγαλα το cd και μετα ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα....καθε φορα περιμενα ποση ωρα για να ανοιξει απ τις επανεκκινησεις...ωσπου καποια στιγμη δν ξαναανοιξε...εκανε επανεκκινησεις πριν καν φορτωσει τα windows..το αρχαιο συστημα μου ειναι

Intel pentium D @ 3,40 GHZ

GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH

1GB ram DDR2

ATI RADEON X550

Το κουτι του τροφοδοτικου λεει "stability power" και ειναι 500W ...Ελπιζω να βοηθησα :P

Δημοσ.

Οπως το βλέπω ή psu βρομάει ή η Mobo (όπως μου τα είπες δίνω πιθανότητες στην Mobo)

Αν μπορείς να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις καλό θα ήτανε.

Δημοσ.

Να το βάλεις σε άλλο σύστημα. Αν είχες άλλο σύστημα θα είχες και άλλο Psu φαντάζομαι.

Το να κάνεις το κλασικό, βραχυκυκλώνοντας το να δεις αν στροφάρει ο ανεμιστήρας, δε λέει και τίποτα, μια και ίσως να μην αντέχει στο φόρτο κατά το boot και να κλείνει.

Δημοσ.

εβγαλα την μπαταρια της μητρικης...την ξαναεβαλα,ανοιξε το pc και εγραφε CMOS checksun error-defaults loaded . πατησα f1 για continue , και τωρα μολις μετα την καταμαυρη οθονη αφου φορτωσε τα windows ,εβγαλε μπλε οθονη με κινεζικα.....................ΑΡα δν φταιει τροφοδοτικο ε?

Δημοσ.

Δε μπορώ να ξέρω αν είναι στα τελευταία του και έχει εκλάμψεις.

Σου είπα ποιος είναι ο τρόπος. Βρες έστω ένα δανεικό και δες συμπεριφορά. Αν δεν αποκλείσεις κομμάτια, δε θα βρεις τον ένοχο.

Δημοσ.

Εβγαλα τη μια ραμ και επιτελους μπηκα κανονικα στην επιφανεια εργασιας..το προβλημα μου ειναι οτι πεταει συνεχεια το μνμ " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ" καπως ετσι ....

Δημοσ.

Στην επιφανεια εργασιας..."Windows-Δεν υπάρχει Δίσκος στην μονάδα δίσκου" και εχει 3 επιλογες : ΑΚΥΡΟ - ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ -ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. οποιο και να επιλεξω ξαναεμφανιζεται το μνμ..

Δημοσ.

Ο δευτερεύον είναι έ???

Λογικά κοίτα αν πατάνε τα καλώδια καλά..Δεν βγάζεις μια φώτο γιατί βοηθάει πολύ...το μήνυμα που σου βγάζει? Ο σκληρός φαίνεται στον ''υπολογιστή μου''??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...