Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πουθενά online το βιβλίο που έχει η εφορία σχετικά με τους ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας);

Δεν θέλω μόνο τους κωδικούς αλλά και την αναλυτική περιγραφή τους.

Δημοσ.

Οπως είπα και πριν χρειάζομαι την αναλυτική περιγραφή των ΚΑΔ όχι απλά τον τίτλο τους.

Το βιβλίο που σου δίνουν την εφορία έχει αυτό που λέω.

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι σχετικο με την εφορια, μολις ελαβα την εκκαθαριση της φορολογικης μου δηλωσης 2011(που αφορα εισοδηματα του 2010) και εχει, οπως και το ειχα υπολογισει, επιστροφη περ.1000€. Λεει ομως οτι για την εισπραξη του επιστρεφομενου ποσου θα με ειδοποιησει η ΔΟΥ μου... τι σημαινει αυτο? πότε θα εισπραξω το παραδακι?

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι σχετικο με την εφορια, μολις ελαβα την εκκαθαριση της φορολογικης μου δηλωσης 2011(που αφορα εισοδηματα του 2010) και εχει, οπως και το ειχα υπολογισει, επιστροφη περ.1000€. Λεει ομως οτι για την εισπραξη του επιστρεφομενου ποσου θα με ειδοποιησει η ΔΟΥ μου... τι σημαινει αυτο? πότε θα εισπραξω το παραδακι?

Κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι θα τα πάρεις του αγίου @@@ ανήμερα, λόγω αυτού που λέει το nick σου.

Δημοσ.

Δε με πειραζει να περιμενω, αρκει βεβαια να τα παρω.

Ειχα ακουσει στις ειδησεις οτι οι επιστροφες παγωνουν, μετα απο λιγο ομως διευκρινησαν οτι δεν εννοουσαν τα μικρα ποσα(εως 1500€ αν θυμαμαι καλα). Οποτε αναρωτιεμαι γιατι δε μου τα εβαλαν στο λογ/σμο οπως καθε χρονο. Μηπως γιατι θα συμψηφισουν με τιποτα χαρατσια?...

Δημοσ.
Μηπως γιατι θα συμψηφισουν με τιποτα χαρατσια?...

Αυτό δεν παίζει. Διευκρινίστηκε ήδη ότι συμψηφισμοί θα γίνονται μόνο στην περίπτωση που το κράτος ωφελείται από τον συμψηφισμό. Πράγμα που σημαίνει ότι αν γίνει συμψηφισμός, θα είναι μόνο για την περιπτωση που μετά θα εξακολουθείς να χρωστάς.

Απλά δεν έχουν σάλιο να σου τα δώσουν.

Δημοσ.

Με αυτους τους γελοιους που εχουμες μπλεξει φιλε μου, μονο να το ριξουμε στη πλακα μπορουμε πλεον.

Απο τη μια σπαταλανε εκατομμυρια σε αηδιες, απο την αλλη δε μπορουν λεει να δωσουν τις μικροεπιστροφες στους φορολογουμενους...

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε να πληρωσω, η Ειδικη Εισφορα Αλληλεγγυης ετους 2011!

1% για εισοδημα 19000, δηλαδη 190€. Αν το πληρωσω λεει με τη μια εχω εκπτωση 10€... Εντωμεταξυ, ο φορος αυτος μπηκε στη τακτικη μισθοδοσια μου και θα παρακρατειται καθε μηνα. Αρα για το 2012 δε θα λαβω παρομοια ειδοποιηση?

Και αλλη μια ερωτηση, στη μηνιαια μισθοδοσια η δοση ειναι περ.10€, δηλ. ετησιο συνολο 120, αρα πολυ λιγοτερο απ τα 190. Πως εξηγειται αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...