LRoi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Θέλουμε κάποια παιδιά από τη δουλειά να οργανώσουμε μία βραδιά με ρεμπέτικη μουσική και καλό φαγητό στην Αθήνα (εννοείται ότι λέγοντας Αθήνα εννοούμε και τα προάστια) Το είχαμε οργανώσει ξανά πριν 2 χρόνια και είχαμε πάει στη Φωλιά του Κούκου στη Γλυφάδα, αλλά το μαγαζί απ' ότι μαθαίνω μεταφέρθηκε στο Λαγονήσι και πέφτει κομματάκι μακρυά. Σκεφτόμασταν για το Στέκι της Έλενας, αλλά αφενός είναι μικρό, αφετέρου δεν έχει χώρο για να ρίξουμε καμιά ζεμπεκιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ρεμπετάδικο με καλή μουσική και καλό φαγητό σε λογικές τιμές?
mastor10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 www.athinorama.gr/nightlife/articles/default.aspx?i=1645&c=stoa απλα αποτι εχω ακουσει το καλυτερο στο λεω γιατι εκει επαιζε ο μαστορας και μου εχει πει απιστευτα καλα λογια
insomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εχθές ήμανε στις αλκυόνες, alkiones.gr, το φαγητό γενικά ήταν καλό, το λευκό και το ροζέ πάνω από τον μέσο όρο, η μουσική έπαιζε τα γνωστά και είχε και χώρο για χορό.
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εγω παραμονη πηγα στο μαυρελι στο κουκακι, ηταν συμπαθητικος χορος, με ζωντανη μουσικη, μια μικρη πιστα, φουλ απο κοσμο, και ωραιο φαγητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα