Galana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησμπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εαν η ένδειξη της τιμής του μετρητή του φυσικού αερίου γίνεται από άτομα της ΕΠΑ ή εαν πρέπει εγώ πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο και να πώ την ένδειξη του μετρητή ώστε να εκδώσουν τον λογαριαγμό. Γιατί έχουμε το αέριο εδώ και τρείς μήνες περίπου και δεν μας έχει έρθει κάποιος λογαριασμός ακόμα.
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν ο μετρητής σου είναι έξω (σε κοινόχρηστο χώρο) μην αγχώ, θα σου έρθει. Αν είναι στο μπαλκόνι σου, θα έρθει υπάλληλος να δει την ένδειξη. Έρχεται ένα συγκεκριμένο δεκαήμερο κάθε δίμηνο. Αν δεν σε βρει θα αφήσει χαρτάκι στην πόρτα σου για να πάρεις τηλέφωνο. Θεσσαλονίκη τα παραπάνω.
kalogeros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν ο μετρητής σου είναι έξω (σε κοινόχρηστο χώρο) μην αγχώ, θα σου έρθει. Αν είναι στο μπαλκόνι σου, θα έρθει υπάλληλος να δει την ένδειξη. Έρχεται ένα συγκεκριμένο δεκαήμερο κάθε δίμηνο. Αν δεν σε βρει θα αφήσει χαρτάκι στην πόρτα σου για να πάρεις τηλέφωνο. Θεσσαλονίκη τα παραπάνω. Έτσι ακριβώς.
Galana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Ο μετρητής είναι στην πυλωτή της οικοδομής οπότε αναμένω τον λογαρισμό. Μήπως μπορείτε να μου πείτε και πως μπορώ να υπολογίσω περίπου το ποσό του λογαριασμού. Γιατί όπου έχω διαβάσει γράφουν για kwh ενώ ο μετρητής μου δίνει m3.
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει ένας συντελεστής μετατροπής, ο οποίος δεν είναι σταθερός, έχει μια ελαφρά διακύμαμνση. Για την αττική 1 μ3 είναι χοντρικά 11,5 kwh, για την σαλλλονίκη κάπου 11,2 khx. Η τιμή της kwh έχει ακόμα μεγαλύτερη διακύμανση... Σαλλλονίκη τον Ιούνιο ήταν 0,0517 ευρώ. Αθήνα δεν ξέρω καθόλου...
Galana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ωραία, ευχαριστώ ξανά. Επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα