Anubis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αναστηθηκε ο MOZART κ ειπε να φορεσει ξανθια περουκα κ μαυρο χιτωνα της γυναικας του βολντεμορτ,ετοιμαζοντας το επομενο ΚΟΝΣΕΡΤΟ... http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/380953_163908007049468_163864453720490_263821_180107126_n.jpg epic..μου φτιαξανε την ημερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σεξ ε. Καλή φάση. Χαχαχα! Μλκ... με έχει πιάσει νευρικό εδώ και 5 λεπτά!
evabb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αφου ρε Luci... Η γκομενα του γειτονα ειναι καλυτερη απο την δικια σου..αυτο δεν θα αλλαξει ποτε... http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/02/151-maxim_25.html νουμερο 16
evabb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μεγαλος μαλακας ομως εεε σε αυτο εχει ενα δικιο δεν μπορεις να πεις
-nick- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 σε αυτο εχει ενα δικιο δεν μπορεις να πεις Δεν ξερω, δε νομιζω να θελω να ασχοληθω με την παρτη του
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Stavi γράφεις τις βρισιές με τον τροπο που καθιερωσε το free και μετα μας το παίζεις και φιλοσοφιμενη και με υπαρξισμο... Eσύ και οι φίλες σου να μαντεψω δεν βαφεστε για να πάτε έξω ε? Επίσης οποίος κάνει add άτομα λόγω τσιμπηματος απο attention whoring είναι αξιολύπιτος. Και μάντεψε το "like it till you fuck it" δεν είναι μόνο ανδρική τακτική Ρε τόση προσπάθεια έχω κάνει να το παίξω χαζογκόμενα, τί φιλοσοφημένη και με υπαρξισμό μου λες! Λοιπόν, γενικά δεν είναι πολύ το φόρτε μου τέτοια θρεντζ, αλλά: 1. Πάντα θα κοιτάμε. Πάντα. Έστω ότι τώρα κοιτάμε την Τζέσικα Άλμπα, αν μας κάτσει η Τζέσικα Άλμπα, θα κοιτάμε την Μέγκαν Φοξ. 2. Αρκετές φορές θα φλερτάρουμε εντός ορίων, κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κέρδος για την Τζέσικα Άλμπα (στη φάση που μας έχει κάτσει, όχι όσο την κοιτάμε μόνο). Όμως. 3. Αν αρχίσω να στέλνω πμ στην Τραυματία και την Μέγκαν Φοξ, σημαίνει πως την ψάχνω τη φάση. Αν μου κόψεις το ινσόμνια, το φέησμπουκ, τις εξόδους, πολεμάς το σύμπτωμα και δε λέει τίποτα, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Αλλά αν το κάνω, ψάχνω να γαμήσω, τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο τριπάκι να επικοινωνώ με κάποια, με οποιοδήποτε μέσο, και να μη θέλω να την ασβεστώσω. Αν θα τολμήσω, αν θα γίνει, αν θα κάτσει, άλλη ιστορία, το θέμα είναι πως θέλω. Γαμήσω δε γαμήσω τη Μέγκαν Φοξ, δεν είμαι πια με την Τζέσικα Άλμπα στην ουσία, ακόμα κι αν αυτή χώνω. ρε Luci έριξες το επίπεδό σου, εμένα μη με βλέπεις που θέτω τέτοια χαζά ερωτήματα.. είναι που φτιάχνομαι όταν διαβάζω αυτά που γράφεται πάνω σε τέτοια θέματα .. πες μου κι άλλα πές μου κι άλλα... κάτι σαν κι αυτούς που κοιτάνε στο fb ξεβράκωτες
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εν τω μεταξύ "ξετσίπωτες"; Μου θύμησες την αδερφή μου όταν ήταν πιτσιρίκι. Όταν έβλεπε καμιά χαζογκόμενα έλεγα "τη τζετσίπωτη"..
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πόσο μου αρέσει όταν συμφωνούμε Πάντως το πιστεύω ότι όταν ο άλλος ψάχνει καινούρια φάση, το φέισμπουκ δεν παίζει ρόλο, υπάρχουν γυναίκες και στον άμεσο κύκλο ενός κανονικού ανθρώπου. Επίσης, θέλω να πιστέψω ότι δεν θα φτάσω ποτέ στο σημείο να πιστεύω, ότι ένας άντρας θα σταματήσει να παρατηρεί/κοιτάζει/γουστάρει όπως θες πέστο άλλες γυναίκες μόνο και μόνο επειδή είναι μαζί μου. Είναι γελοίο και το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Εγώ γελάω με τέτοιες καταστάσεις πάντως. Εντός ορίων το φλερτ πάντα, το λέω πριν με ξανά παρεξηγήσεις. εγώ να σου πω την αλήθεια, φαντασιώνομαι συχνά ότι έχω τρελάνει τόσο έναν άντρα που δεν μπορεί να κοιτάξει, να ερωτευτεί, να κάνει οτιδήποτε με άλλη γυναίκα. . . κι εγώ όμως του κάνω σπαγγάτα.. μακαρονάδες πίτες τα πάντα όλα... μασάζ και ότι τραβάει η ψυχή του.. στη φαντασίωση πάντα
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εγώ να σου πω την αλήθεια, φαντασιώνομαι συχνά ότι έχω τρελάνει τόσο έναν άντρα που δεν μπορεί να κοιτάξει, να ερωτευτεί, να κάνει οτιδήποτε με άλλη γυναίκα. . . κι εγώ όμως του κάνω σπαγγάτα.. μακαρονάδες πίτες τα πάντα όλα... μασάζ και ότι τραβάει η ψυχή του.. στη φαντασίωση πάντα Πωπω απελπίσια. Υπάρχει λύση για γκομενάκια σαν εσένα. Αγόρασε μια γάτα να φροντίζεις.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Στο τουίτερ έχει ξετσίπωτες? μονο σεβαστα κοριτσα Πωπω απελπίσια. Υπάρχει λύση για γκομενάκια σαν εσένα. Αγόρασε μια γάτα να φροντίζεις.
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πωπω απελπίσια. Υπάρχει λύση για γκομενάκια σαν εσένα. Αγόρασε μια γάτα να φροντίζεις. φαντασίωση είπα... εσύ δεν φαντασιώνεσαι ότι πας με 3 ταυτόχρονα; ε κι εγώ φαντασιώνομαι τα δικά μου, τί θες τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις