Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Γιατί οι άντρες κυνηγάνε «ξετσίπωτες»;

-Λόγω της γενετήσιας ορμής (αλλιώς σεξουαλικό ένστικτο)

-Γιατί οι γυναίκες «πετάνε τα ρούχα»;

-Λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και συνεχούς ανάγκης επιβεβαίωσης

Με αυτές τις τέσσερις γραμμές μπορείς να καταλάβεις γιατί υπάρχουν τόσα κορίτσια/γυναίκες που αντί να χαίρονται τον πανέμορφο έρωτα, φοράνε προκλητικά ρούχα, μόνο και μόνο για να μοιράζουν χυλόπιτες. ΡΕ ΟΥΣΤ!

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά κορίτσια/γυναίκες που έχουν έντονο το ένστικτο της γενετήσιας ορμής και αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αντρων το εν λογω ζητημα.

Πιο πολυ σε ματαιοδοξια και μονιμη αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης για το αν εχουν ωραιο κωλο οι γυναικες μου κανει. Και επειδη το facebook ειναι ο πιο ευκολος τροπος, ανεβαζεις photo, τσεκαρεις αντιδρασεις κι αν χρειαστει σβηνεις η τις αντιδρασεις η τη photo, περιμενεις like, comments κλπ και γενικα το ολο θεμα ειναι εντελως εκ του ασφαλους και ανωδυνο μεχρις ωτου ερθει η αυτοεπιβεβαιωση, ε βλεπουμε το φαινομενο να αυξανεται απο αυτες που εχουν αχυρο μεσα στο κεφαλι.

Και μιας που το φερε και η συζητηση γελαω (check photo albums) :

https://www.facebook.com/pages/Karioles-tou-FB-%CE%97-%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%82/163864453720490

Δημοσ.

δηλαδη τολμησε να κοιταξει φωτογραφιες με ξεβρακωτες ? Ε δεν το πιστευω ... Ωρε που παμε .. Ωρε που παμε !! (γουρλωνω ματια κ σηκωνψ χερια απο αγανακτηση) . Το οτι μιλησε κιολας στο τσατ δν σημαινει κατι εφοσον δν τ προχωρησε . Εν ολιγοις η φιλη σου μια χαρα προλογο πουλαει κ βρηκε αφορμη ν χωρισει προσπαθωντας να βγει κ απο πανω. Καμια σοβαρη δν χωριζει γ τετοιους λογους , εκτως αν η φιλη σου πηγαινει γυμνασιο..

έκανε και τηλεφωνικό σεξ. . .

Δημοσ.

Τώρα σοβαρά, κάνουν φίλες στο φέησμπουκ δήθεν πονηρά γκομενάκια; Και τι περιμένουν, να περάσει την γλωσίτσα της μέσα από την DSL τους να τους την ψιλογλύψει;

Τα λες εσυ που στην εποχή σου που δεν είχατε τηλέφωνο στέλνατε ραβασακια; Θέλω να δω τις γαμπες σου την αλλη φορα που θα περνάς εξω από το σπίτι μου και αλλα τέτχοια προστυχα;

Δημοσ.

Σώπα καλέ..γιατί το λες αυτό! :-D

Παιχνίδι να γίνεται όσο αράζεις σπίτι και δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Οφθαλμόλουτρο, έτσι και οι 2 μεριές είναι ευχαριστημένες.

Ναι μεν οι "ξετσίπωτες" τσιμπάνε Likes και νομίζουν ότι είναι θεές και το κέντρο του κόσμου, από την άλλη κι εμείς χαζολογάμε κοιτώντας αιθέριες υπάρξεις!

καλα νταξει

δεν τις λες και αιθεριες

:mrgreen:

δεν ξέρω εσύ θα μου πεις...

i just did, silly

έκανε και τηλεφωνικό σεξ. . .

phone sex is no sex for a male

in other news

θυμαμε εκεινα τα χρονια στο myspace & tagged

που ολα ηταν free

Δημοσ.

-Γιατί οι άντρες κυνηγάνε «ξετσίπωτες»;

-Λόγω της γενετήσιας ορμής (αλλιώς σεξουαλικό ένστικτο)

-Γιατί οι γυναίκες «πετάνε τα ρούχα»;

-Λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και συνεχούς ανάγκης επιβεβαίωσης

Με αυτές τις τέσσερις γραμμές μπορείς να καταλάβεις γιατί υπάρχουν τόσα κορίτσια/γυναίκες που αντί να χαίρονται τον πανέμορφο έρωτα, φοράνε προκλητικά ρούχα, μόνο και μόνο για να μοιράζουν χυλόπιτες. ΡΕ ΟΥΣΤ!

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά κορίτσια/γυναίκες που έχουν έντονο το ένστικτο της γενετήσιας ορμής και αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

έτσι είναι όπως τα λες...

όπως και να χει... από τις απαντήσεις σας ως τώρα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας...

απλά περνάτε την ώρα σας...

δεν αντιλέγω... αλλά εσείς δε θα χωρίζατε αν η δικιά σας έκανε κάθε τρεις και λίγο κάτι γυμνούς μπρατσαράδες φίλους και έκανε και τσατ μαζί τους και δεν ξέρω γω τι άλλο;

Δημοσ.

Τα λες εσυ που στην εποχή σου που δεν είχατε τηλέφωνο στέλνατε ραβασακια; Θέλω να δω τις γαμπες σου την αλλη φορα που θα περνάς εξω από το σπίτι μου και αλλα τέτχοια προστυχα;

"θέλω να σου πιάσω το χέρι" ήταν το τοπ πρόστυχο καμάκι τότε.

Δημοσ.

δεν αντιλέγω... αλλά εσείς δε θα χωρίζατε αν η δικιά σας έκανε κάθε τρεις και λίγο κάτι γυμνούς μπρατσαράδες φίλους και έκανε και τσατ μαζί τους και δεν ξέρω γω τι άλλο;

Αν εκανε μονο τσατ και τιποτε αλλο που το κακο? Εξαρταται ομως αν ενοχλει και τον αλλον, αν τον ενοχλουσε θα επραττα αναλογα.

Απο την αλλη ο αλλος, μπορει να ξεκινησει απο τους φιλους στο fb και να προχωρησει και παρακατω, να μην εχεις καθολου ανδρες φιλους in real life.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...