Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκυρο το προηγουμενο post μου, το βρήκα. Λοιπόν παίδες, τι έκανα απ'αυτα που μου πατε..

- απεγκαταστησα τους drivers με το driver sweeper μέσω safe mode και τους επανεγκατέστησα σωστά (αυτή την φορά μου έγραψε Οτι εγκαταστάθηκε σωστά αλλα υπήρξαν προβλήματα κατα την εγκατάσταση και μόλις πατάω view log μου δείχνει 2 fails:

1) AMD Display Driver

Final Status: Fail

Version of Item: 8.920.0.0000

Size: 90 Mbytes

2) HDMI/DP Audio Driver

Final Status: Fail

Version of Item: 7.12.0.7704

Size: 1 Mbytes

- απενεργοποίησα το catalyst A.I και ξαναδοκίμασα...καμία αλλαγή.

- άνοιξα το pc, και με την ηλεκτρική σκούπα, που έχει και δύναμη καθάρισα προσεκτικά το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών....

Τζίφος!! :( Πάλι όταν προσπαθώ να μπώ σε ένα game και αρχίζει να δίνει δύναμη η κάρτα γραφικών, πάλι χαλασμένα γραφικά και χιόνι.. :wacko: Τα νεύρα μου :mad:

Το μόνο που απομένει είναι format αν και έχω αρχίσει να πιστεύω πως με την ατυχία μου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. :cry:

Ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση όμως... πώς γίνεται να σκαλώνει έτσι μόνο όταν επιχειρώ να παίξω κάποιο παιχνίδι? Γιατί όχι τώρα που σας γράφω ή όταν βλέπω ταινία?? Επειδή μόνο με το game ζορίζεται η κάρτα??

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα πας για αλλη καρτα

το αυτο.μπορει με drivers και τετοια να διορθωσεις το προβλημα προσωρινα αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα ξαναεμφανιστει.αν ειχες μονο την μπλε οθονη χωρις τα χιονα θα ελεγα οτι ειναι θεμα driver.γνωμη μου μην κανεις φορματ.πηγαινε την να στη δουνε απο εκει που τη πηρες και ξεκινα να κοιτας για καινουργια.

Δημοσ.

Παιδια μετα λυπης μου σας ενημερώνω πως το φορμάτ δεν έδωσε την λυση. Μετά το φορματ, μετο που μπηκα Skyrim, η μπλε οθόνη ήρθε ακόμα πιο ακαριαία :( :(

Παω για καινούρια κάρτα δηλαδή ε? :( Αυτό μας έλειπε και χωρίς δώρο στις γιορτές και με μισθό πείνας :(

Που θα βρώ τώρα κάρτα γραφικών σαν την Radeon 4870X2 που να μην κοστίζει τον κωλο της?? (μετα συγχωρησεως πάντα).. Ε? :( :( :(

Δημοσ.

Κάποτε είπα

Το φορμάτ δε θα σου λύσει θέμα hardware και καμιά φορά είναι η λύση πονάει δόντι κόβω κεφάλι και μόνιμη καραμέλα

Κάνε μία με τους drivers και αν συνεχίσει που θα συνεχίσει και με την προυπόθεση ότι ξέρεις τι κάνεις, ξεβίδωσε την ψύχτρα πάνω απο την κάρτα ξεσκόνισε την και άλλαξε πάστα. Ξαναδοκιμάζεις αν συνεχίσει είτε πας για άλλη από ότι φαίνεται (αφού πρώτα την τσεκάρεις και σε άλλο pc για το 0,1%) είτε δοκιμάζεις φούρνους για προσωρινές λύσεις.

Αφού την θεωρείς πεθαμένη άνοιξε την κιόλας μπας και την στρώσεις με καθαρισμό και ανανέωση πάστας.

Διαφορετικά πας σε άλλη

Δημοσ.

Που θα βρώ τώρα κάρτα γραφικών σαν την Radeon 4870X2 που να μην κοστίζει τον κωλο της?? (μετα συγχωρησεως πάντα).. Ε? :( :( :(

σε 10 μερες εχει εκπτωσεις και συνεχεια παιζουν προσφορες.δεν θα χαθεις ;)

Δημοσ.

Πάντος αυτό που παρατήρησα είναι οτι το pc crushαρει μόνο όταν ακούω την κάρτα μου να τρέχει πολύ έντονα κ να κάνει πολύ θόρυβο σαν να φορτώνει και να φορτσάρει σταδιακά. Δηλαδή δέν είναι οτι δεν δουλεύει και καθόλου. απλά όταν ζοριζεται πολύ, γονατίζει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κατι να μην ζορίζεται τόσο (και μη μου πείτε τώρα "μην παίζεις Skyrim") :-(

Δημοσ.

Για τον απλό λόγο οτι φοβάμαι να βάλω χέρι σε τέτοια λεπτεπίλεπτα πράγματα όπως προείπα, καθώς όσες φορες το έχω κάνει, έχω κάνει ζημιά... στο κάτω κάτω το pc δουλεύει τώρα απλά δεν παίζω παιχνίδια για να μην κουράζω την κάρτα γραφικών. Εδώ και 3 μέρες μου χει πετάξε μπλε οθόνη μόνο μια φορά (όταν δοκίμασα skyrim)... Ελπίζω να κρατήση μέχρι να μαζέψω χρήματα για καινούρια...

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...