Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα και καλή χρόνια. Θα ήθελα την βοήθεια σας.. Έκανα τελευταία αναβάθμιση στον υπολογιστή. Πήρα πρώτα μια κάρτα γραφικών ATI HD 6670, έναν QUAD 6600 μεταχειρισμένο από δω και τέλος ένα τροφοδοτικό CORSAIR CX 600W. Προχτές έκανα το καθιερωμένο φορματ και μετά από την εγκαταστάση παγώσε η οθόνη. Έκανα επανεκινηση και κόλλησε πριν καν ανοίξει. Έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια.. Έχω τρελαθει! Τι μπορεί να φταιει !? Ευχαριστώ

Δημοσ.

pt 890-8237A .Σκληρος Δισκος seagate 250 gb ram dimm 2gb +1gb στο αλλο slot

ati hd6670 ddr5.intel quad 6600 2.4ghz.coolermaster ψυκτρα!

..Αυτο που αλλαξα τελευταιο στην αναβαθμιση και αρχισε να παγωνει(ειτε στην εκκινηση..ειτε στην 5 λεπτα μετα ..κολλαγε σε διαφορα σημεια οχι κατι συγκεκριμενο..παγωνε η οθονη οπως ηταν εκεινη την στιγμη και δεν γινοταν τπτ μονο επανεκκινηση!)ειναι το τροφοδοτικο..μολις το πηρα απ το πλαισιο corsair cx gaming 600 w ..παρατηρησα τωρα που σας στελνω που ξαναεβαλα το παλιο μου οτι δεν κολλησε..(μεχρι στιγμης).Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον οτι φταιει το τροφοδοτικο..αλλα πως δεν καταλαβαινω???:/

Δημοσ.

Άμα έβαλες το παλίο και δουλεύει κανονικά θα φτέει το τροφοδοτικό.

Πήγαινέ το πίσω για αλαγή, ή δοκίμασε να το ξαναβάλεις να δεις μήπως δεν τα είχεσ υσνδέσει όλα.

Επίσης δεν κατάλαβα ποια μητρική έχεις. Υποστηρίζει τον quad?

Δημοσ.

η μητρικη ειναι foxconn και ειναι αρκετα παλια το μοντελο της ειναι αυτο που ειπα παραπανω..ο υπολογιστης einai packard bell..εψαξα αρκετα και ειδα σε αρκετα φορουμ οτι τον υποστηριζει..αλλα εκτος αυτου τον δουλευω εδω και κανα μηνα πριν κανω το φορματ..Μου ειπαν βεβαια οτι μετα το φορματ αρχιζει να λειτουργει ¨κανονικα΄αλλα δεν νομιζω οτι δεν τον σηκωνει η μητρικη μου..Επισης συνεχιζω αυτη τη στιγμη με το παλιο τροφοδοτικο και δεν μ εχει κολλησει οποτε μαλλον φταιει το καινουριο..αχ αυτο το πλαισιο!!!!!Γιατι την συνδεση του την εκανα κομπλε 99.999999%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...