agent_smith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους. Τα τελευταία χρόνια που έχω μετακομίσει σε νέα οικία έχω κατά καιρούς προβλήματα με τον ταχυδρόμο η τους ταχυδρόμους αν είναι διαφορετικά άτομα κάθε φορά… Πολλές φορές φτάνουν στην πόρτα μου γράμματα άλλων ανθρώπων ακόμα και ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι μου και άλλες φορές μου φέρνουν γείτονες δικά μου δεματάκια η γράμματα… Το ποιο τραγικό συμβαίνει τελευταία και το έχω παρατηρήσει με κάποιες παραγγελίες από εξωτερικό (ebay από Αμερική, Αγγλία και Καναδά) συγκεκριμένα τα περιστατικά έχουν ως εξής… Για κάποιο λόγο τα πακέτα που είναι ασφαλισμένα και signed for πάντα ο τύπος μου τα πετάει στην αυλή και δεν αφήνει το ειδοποιητήριο που αφήναν παλιά και το θέμα είναι ότι στα πακέτα βρίσκονται ασφαλισμένα και πολύτιμα πράγματα αφού είναι και αγορασμένα… Πριν κάποιους μήνες είχα παραγγείλει ένα fan controller και ο τύπος πέταξε το δεματάκι με δύναμη στον τοίχο του σπιτιού κάτω, η θεία μου τρόμαξε από τον θόρυβο αλλά μετά σε συνδυασμό με το στραπατσαρισμένο πακέτο και τον ήχο από το μηχανάκι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Τις προάλλες ένα δέμα που το παράγγειλα σαν εξυπηρέτηση σε κάποιον φίλο ασφαλισμένο κανονικά από usps ο τύπος το παράτησε στην αυλή και το ποιο τραγικό συνέβη σήμερα που με κάλεσε ένας άγνωστος μερικά τετράγωνα μακριά να μου πει ότι βρήκε πεταμένο στον δρόμο ένα πακέτο (ασφαλισμένη παραγγελία απο Αμερική με tracking number) με το όνομα μου (ευτυχώς στα στοιχεία αποστολής βάλανε και το τηλέφωνο μου). Μετά από αυτό όπως είναι λογικότατο έχω φτάσει στα όρια της υπομονής και είμαι έτοιμος να κάνω καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και όπου αλλού χρειαστεί αλλά φοβάμαι ότι αν γίνει τίποτα και το πάρει χαμπάρι ο ταχυδρόμος δεν θα μου ξανά έρθει κανένα γράμμα και θα ταλαιπωρούμαι… Θέλω να μου πείτε καμιά γνώμη για το περιστατικό γιατί είναι λίγο περίεργο… Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2012 από agent_smith
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτή την χώρα που ζούμε όλα είναι πιθανά. Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο ταχυδρόμος έχει ψυχολογικά προβλήματα ή προσωπικές διαφορές με τη γειτονιά. Μα είναι δυνατόν πακέτα πεταμένα παρακάτω; Μήπως κάνουν τίποτε πιτσιρικάδες τη δουλειά; Αλλιώς να πάτε στο ταχυδρομείο να ζητήσετε εξηγήσεις...
Alxnks Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 μην πας στο ταχυδρομειο, θα σηκωσουν τα χερια ψηλα και θα εχεις χασει απλα χρονο. πρεπει να πας στο κεντρο διανομης που ειναι για την περιοχη σου (νωρις..το πολυ ως 8 το πρωι), να ζητησεις τον ταχυδρομο που ειναι για την οδο σου και να μιλησεις με τον υπευθυνο εκει.
agent_smith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 μην πας στο ταχυδρομειο, θα σηκωσουν τα χερια ψηλα και θα εχεις χασει απλα χρονο. πρεπει να πας στο κεντρο διανομης που ειναι για την περιοχη σου (νωρις..το πολυ ως 8 το πρωι), να ζητησεις τον ταχυδρομο που ειναι για την οδο σου και να μιλησεις με τον υπευθυνο εκει. Το κέντρο διανομής τυχένει να είναι και το ταχυδρομείο που εξυπηρετεί την γειτονιά μου. Πάντως όπως έγραψα παραπάνω φοβάμαι οτι αν το μάθει ο ταχυδρόμος και το πάρει στραβά καθώς ήδη φαίνεται να έχει προβλήματα τι γίνεται μετά...
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εμενα ποτε δεν με βρισκουν για να μου φερουν τα γραμματα..συνεχεια παω εγω να παρω τους λογαριασμους..Πηγα εκανα παραπονα και μου ελεγαν ολο ενταξει και ενταξει και μετα τιποτα.. Εχω δει ταχυδρομο να περναει απο αυλη και να το πεταει απο κει το γραμμα για να παει μεσα..και ο Θεος και η ψυχη του αμα το βρει ο παραληπτης..
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το κέντρο διανομής τυχένει να είναι και το ταχυδρομείο που εξυπηρετεί την γειτονιά μου. Πάντως όπως έγραψα παραπάνω φοβάμαι οτι αν το μάθει ο ταχυδρόμος και το πάρει στραβά καθώς ήδη φαίνεται να έχει προβλήματα τι γίνεται μετά... Ρε συ φοβάσαι να κάνεις παράπονα για κάποιον που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κάνει καλά την δουλειά του; Αυτός γιατί δεν φοβάται να πετάει την ξένη περιουσία όπου βρίσκει;
agent_smith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε συ φοβάσαι να κάνεις παράπονα για κάποιον που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κάνει καλά την δουλειά του; Αυτός γιατί δεν φοβάται να πετάει την ξένη περιουσία όπου βρίσκει; Όχι κάθε άλλο είμαι έτοιμος να κάνω παράπονα και καταγγελία σε Ε.Ε.Τ.Τ. απλά φοβάμαι ότι προφανώς δεν θα του κάνουν τίποτα στην ουσία και μετά αυτός ίσως ξεσπάσει στα μελλοντικά πακέτα μου και τρέχα γύρευε...
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ...Αυτός γιατί δεν φοβάται να πετάει την ξένη περιουσία όπου βρίσκει; Τι γιατί ρε συ Λορντ; Γιατί είναι ΔΥ και αφεντικό και ακλόνητος και στις παπαράκλες του όλα ναούμ. Ότι και να κάνεις, αυτός εκεί θα είναι και θα μοιράζει γράμματα. 1
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αυτός γιατί δεν φοβάται να πετάει την ξένη περιουσία όπου βρίσκει; Πριν χρονια,ειχαν ξεκινησει δυο φιλοι γιατροι ενα ταξιδι απο την Αθηνα προς τα Γιαννενα,με τις μοτοσυκλέτες τους. Λιγο πιο εξω απο την Αρτα,ο ενας απο τους δυο φιλους πεφτει θυμα τροχαιου δυστυχηματος και μενει βαρια τραυματισμενος στο δρομο. Ο φιλος του,του δωσε τις πρωτες βοηθειες αλλα ηξερε οτι η κατασταση του ηταν κρισιμη και χρειαζοταν αμεσα ιατρικη βοηθεια. Επικοινωνησε με το νοσοκομειο της Αρτας και με το νοσοκομειο των Ιωαννινων να στειλουν ασθενοφορο οσο πιο γρηγορα γινοταν,αφου δεν μπορουσε να τον μετακινησει. Το νοσοκομειο της Αρτας ηταν πολυ πιο κοντα στο σημειο οπου εγινε το δυστυχημα απο οτι ηταν το νοσοκομειο των Ιωαννινων,το οποιο ηταν πολυ πιο μακρια. Μετα απο μια ωρα ηρθε το ασθενοφορο απο τα Ιωαννινα και παρελαβε τον τραυματισμενο γιατρο.Δυστυχως ομως ο ιδιος ξεψυχησε στο ασθενοφορο καθως φτανανε στα Γιαννενα. Το ασθενοφορο απο το νοσοκομειο της Αρτας δεν ηρθε ποτε. Τι ειχε συμβει; Ο οδηγος του ασθενοφορου το ειχε παρει και ειχε παει στο καφενειο του χωριου του και επαιζε χαρτια.Δεν ακουσε τις κλησεις απο τον ασυρματο. Το τραγικο γεγονος γραφτηκε στις εφημεριδες,εγινε ΕΔΕ,ο οδηγος βγηκε σε διαθεσιμοτητα. Μετα απο ενα μηνα ξαναγυρισε στην δουλεια του.
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Είχα παρόμοιο θεματάκι με εναν καραγκιοζη αντιρησια συνειδησης που εκανε εναλλακτική θητεία ως ταχυδρόμος. Μου έχασε ( συστημένο με επιταγη 4000€, πήγα στην εισαγγελέα (δυνατό milf) καλεσαμε και το διευθυντη του κέντρου διανομής και τον στειλανε τελικά να σκάβει στη ΔΕΥΑ γιατι ειχαν γίνει και άλλα σκηνικα... Σε άλλη πόλη ειχα συννενοηθεί με τον ταχυδρόμο και μου αφηνε ειδοποιητηρια και 2 εβδομάδες που ηταν αρωωστος και ερχόταν άλλος μου τα πέταγε στην αυλή και φυσικά εσπασε κάτι (όχι ασφαλισμένο) και εγινε χαμος αλλα δεν εβγαλα ακρη οπότε πήρα refund απο τον κινέζο...
spurakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το εχω παρατηρησει και εγω αυτο το φαινομενο...μια φορα ενας ταχυδρομος ειχε πεταξει το skyrim κατω το κουτι ειχε γινει σκατα και δοξα τον θεο δουλευε το παιχνιδι..μια αλλη φορα ειχα παρει κατι βιβλια απο play.com και τα ειχαν αφησει στην εξωπορτα με τετοιο τροπο που να μην μπορω να την ανοιξω για να βγω!δηλαδη εντελως στοκοι οι ανθρωποι..και βιαζομουν για να παω στο σχολειο κιολας.!
pournaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όχι κάθε άλλο είμαι έτοιμος να κάνω παράπονα και καταγγελία σε Ε.Ε.Τ.Τ. απλά φοβάμαι ότι προφανώς δεν θα του κάνουν τίποτα στην ουσία και μετά αυτός ίσως ξεσπάσει στα μελλοντικά πακέτα μου και τρέχα γύρευε... Αν ειναι ευκολο ρωτα τη γειτονια τι ωρα συνηθως ερχεται (εχουν πανω κατω στανταρ ωρες ανα γειτονια), και βαλε καμερα να γραφει. Οταν τον πετυχεις, τοτε με στοιχεια τρεχτον κι αυτον και ολο το γραφειο τους. Και να τους το τονιζεις συνεχεια οτι υπαρχουν καμερες που γραφουν. Αλλη λυση πιο ακριβη (νομιζω), ειναι να νοικιασεις θυριδα μεσα στα ελτα να τα βαζουν εκει.
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παντως το φαινομενο αυτο συμβαινει και εκτος ελλαδος: http://www.youtube.com/watch?v=PKUDTPbDhnA&feature=player_embedded
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ας γραψω και γω την εμπειρία μου από φετος το καλοκαίρι που αρχισα να παραγγελνω από Αγγλία και ξαναεμπλεξα με ταχυδρομεία: Περιμένω δέμα τον Αυγουστο από μαγαζί που συνεργάζεται με το αμαζον και έχει αργησει 20 μέρες, στελνω ανυποψιαστος μεηλ στο μαγαζι (πιστεύοντας ότι ταχυδρομειο κανει καλα τη δουλεια του αφου παλιοτερα δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα) οπότε μου λένε ότι έχει σταλεί κανονικά και πως αν θελω μπορουν να το ξαναστειλουν (εκανε 30 ευρω παρακαλω) ή να με αποζημιωσουν. Για να μην τους βάζω σε κοπο παω στο ταχυδρομείο και ρωταω αν έχει ερθει καποιο δέμα στο ονομα μου, ο υπάλληλος και καλα παει να ψαξει και μου λεει ότι δεν έχει έρθει τιποτα, οποτε βαζω το καταστημα να στειλει ξανα την παραγγελια. Ως εδω ολα καλα αφού αυτα μπορει να συμβουν στον οποιοδηποτε.. Φτανουμε στο Δεκέμβριο, κανω παραγγελια 130 ευρώ στις 6 Δεμεμβρη την οποια τη στελνουν σε 3 διαφορετικά πακέτα με ημερομηνία παραλαβης 13 κ 14 Δεκεμβρη. Τα 2 ειδοποιητηρια έρχονται στις 13 κ 14 αλλά το 3ο δεν έρχεται ποτε. Στις 18 κανω αλλη μια παραγγελια με πιθανη ημερομηνια παραλαβης στις 23/12 και καπου εδω αρχιζουν τα ωραια! Στις 18 παραλαμβανω τα 2 από τα 3 δεματα και ρωταω αν ηρθε και το 3ο, ο υπάλληλος χωρις να ψαξει μου λεει πως θα μου εστελναν χαρτακι (ειδοποιητήριο). Παει 27/12 και δεν εχει έρθει τιποτα ουτε το 3ο μερος της 1ης παραγγελίας ούτε η επόμενη που έγινε στις 18... Οποτε ξαναπηγαινω στο ταχυδρομείο, ξανα στον ιδιο υπάλληλο ο οποιος μου ξαναλεει με υφακι ότι θα πρεπει να μου ερθει χαρτι... Ψιλοφορτώνω αλλά του λεω με ευγενικο τροπο αν μπορεί να ψαξει, ξεφυσαει και παει στην αποθηκη, 20" μετα γυρναει και μου λεει ότι δεν ήρθε τιποτα Αγγλια.. Μα το περιμενω εδω και 2 βδομαδες, μηπως ειναι καπου αλλου και όχι στα σημερινα; - Αποκλειεται θα είχε έρθει χαρτακι.. Φευγω παλι, αφου προτιμησα να μιλησω με Αμαζον πριν κανω φασαρια.. Γυρναω σπίτι και μου λεει η μανα μου ότι έχει καποιο γνωστο στο ταχυδρομείο οπότε θα παει την επομενη αυτη.. Παει και γυριζει με το 3ο πακετο που περιμενα (σε κακη κατασταση), λεγοντας μου ότι πήγε στις αποθηκες ο διευθυντης και μετα από κανα 10' επεστρεψε με το δεμα...... Την ιδια μέρα πάω σφαιρα στο ταχυδρομειο, παω στον διευθυντη του λέω την ιστορια, του εξηγω ότι περιμενω ενα δεμα ακομα και πως αν δεν ερθει θα κινηθω νομικα κλπ κλπ.. Την επομενη ερχεται και το ειδοποιητηριο για το τελευταιο δεμα που περίμενα ενώ πανω στο πακέτο φαινόταν καθαρα ότι στην ημερομηνια αποστολής το 23 το έκανε 28... Τωρα δεν ξέρω ποιον να κατηγορήσω αυτους στις αποθηκες; τον μαλακα με το χαρτακι στην εξυπηρέτηση ή τον ταχυδρομο; Στην επόμενη παραγγελία παντως που θα αργήσει δε νομίζω να ειμαι και τόσο ψυχραιμος... Ουφ τα ειπα..
xpapias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εμένα με είχαν καλέσει για συνέντευξη για δουλειά στο εξωτερικό, και το γράμμα ήρθε μια εβδομάδα μετά τη συνέντευξη. Ευτυχώς που οι άνθρωποι μου είχαν στείλει την επιστολή και με e-mail. Πήγα στο ταχυδρομείο και τους εξήγησα τι είχε συμβεί. Βέβαια αρχίσαν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι άργησαν τα ταχυδρομεία της άλλης χώρας, ότι μπορεί να μου παίρνει τα γραμματα ο γείτονας, ότι εφαρμόζουν συστήματα ελέγχου ποιότητας με γράμματα που περιέχουν τσιπ και κάτι μπουρδες. Τα ίδια παθαίνω και με τα συστημένα όπου πάντα μου έρχεται 2η ειδοποίηση αλλά ποτέ η πρώτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα