Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω γίνεται, ανοίγεις ταχυδρομική θυρίδα (δεν ξέρω για κόστος ΑΝ έχει) και τα αφήνουν όλα εκεί περά.
Kapetanakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κουτακι εξω απο την πορτα,ονομα και εισαι κομπλε. Εαν εχεις θεμα και εκει ο ταχυδρομος ειναι καμενος.
dimitrioy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 αν ειναι να κατεβαινει απο το μηχανακι σε καθε σπιτι που ειναι να μοιρασει γραμματα.... ειναι πολυ κουραστικο! ανεβα-κατεβα ολη μερα δε παλευεται.... και γω σε μονοκατοικια ειμαι αλλα το γραμματοκιβωτιο το εχω απο την εξω πλευρα στο πεζοδρομιο. ετσι περναει με το μηχανακι, πανω στο πεζοδρομιο, σταματαει και το βαζει στο γραμματοκιβωτιο και ολα μια χαρα. ο απεναντι που δεν εχει γραμματοκιβωτιο, του τα πεταει στην αυλη. τι αλλο επρεπε να κανει δηλαδη? εγω το βρισκω λογικο. ρε παιδια εγω ειμαι ταχυδρομος συμβασιουχος με μηχανακι, ανεβωκατεβαινω πεζοδρομεια,απο το πρωι στις 7.30 μεχρι αργα το μεσημερι, σε πολλα σπιτια δεν υπαρχουν νουμερα, δεν υπαρχουν κουτια, δρομοι απαραδεκτοι,σκυλια να μας κυνηγανε, μηχανακια απαρεδεκτα, οι μονιμοι μας σνομπαρουν και μας αντιμετωπιζουν σαν υποδιεστερους, αν και κανουμε την διπλασια δουλεια απο αυτους,ενω ο μισθος μας ειναι ψ ι χ ο υ λ α! παντρεμενος με δυο μωρα 500 ευρω το μηνα!!!!!! αυτα δεν ακουσα κανενα να τα καυτηριασει! 21 ευρω ημερομισθιο! πως μπορουμε να ζησουμε! ΕΛΕΟΣ! επομενως εφοσον δεν υπαρχει το στοιχειωδες οικονομικο κινιτρο για να δουλεψουμε, νομιζω ειναι ανωφελω να κουβεντιαζουμε για ποιοτητα ταχυδρομικων υπηρεσιων! και αυτα που κανουμε εμεις οι ερμοι οι συμβασιουχοι διανομεις ειναι υπεραρκετα για τα 21 ευρω που περνουμε! και πιστευω οτι οποιος βρισκοταν στην θεση μας θα επραττε τα ιδια, γιατι απεξω κανεις ειναι ευκολο να κανει διατυπωσεις και να εχει απαιτησεις, ενιοτε παραλογες! και εχουμε φτασει σε ενα σημειο να λεμε και ευχαριστω που εχουμε αυτη την δουλεια και αυτες τις αποδοχες! ο κοσμος απαιτει αλλα δεν γνωριζει.....! 1 1
tranquilla Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ (ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΛΠ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΣΥ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΜΑΝΩ ΠΑΛΙ, ΜΙΛΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.
militarist Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ρε παιδια εγω ειμαι ταχυδρομος συμβασιουχος με μηχανακι, ανεβωκατεβαινω πεζοδρομεια, απο το πρωι στις 7.30 μεχρι αργα το μεσημερι, σε πολλα σπιτια δεν υπαρχουν νουμερα, δεν υπαρχουν κουτια, δρομοι απαραδεκτοι,σκυλια να μας κυνηγανε, μηχανακια απαρεδεκτα, οι μονιμοι μας σνομπαρουν και μας αντιμετωπιζουν σαν υποδιεστερους, αν και κανουμε την διπλασια δουλεια απο αυτους,ενω ο μισθος μας ειναι ψ ι χ ο υ λ α! παντρεμενος με δυο μωρα 500 ευρω το μηνα!!!!!! αυτα δεν ακουσα κανενα να τα καυτηριασει! 21 ευρω ημερομισθιο! πως μπορουμε να ζησουμε! ΕΛΕΟΣ! επομενως εφοσον δεν υπαρχει το στοιχειωδες οικονομικο κινιτρο για να δουλεψουμε, νομιζω ειναι ανωφελω να κουβεντιαζουμε για ποιοτητα ταχυδρομικων υπηρεσιων! και αυτα που κανουμε εμεις οι ερμοι οι συμβασιουχοι διανομεις ειναι υπεραρκετα για τα 21 ευρω που περνουμε! και πιστευω οτι οποιος βρισκοταν στην θεση μας θα επραττε τα ιδια, γιατι απεξω κανεις ειναι ευκολο να κανει διατυπωσεις και να εχει απαιτησεις, ενιοτε παραλογες! και εχουμε φτασει σε ενα σημειο να λεμε και ευχαριστω που εχουμε αυτη την δουλεια και αυτες τις αποδοχες! ο κοσμος απαιτει αλλα δεν γνωριζει.....! Δηλαδή οταν εσυ θα πας το αυτοκίνητο σου για λάδια και το παλικαράκι δεν σου κανει δουλειά πες "ε δεν πειράζει , 500 ευρώ πέρνει " Με τέτοια νοοτροπία δημοσίου μην ζητάς εδώ να βρεις το δίκιο σου , Κανένας ,λογικός άνθρωπος τουλάχιστον , δεν θα σου ζητήσει κστι παράλογο παρα μόνο αυτο που πρέπει να κανείς σαν ταχυδρομος ... Να παραδώσεις σωστά τα πακέτα και όχι να τα βρίσκουμε και αν κάπου αλλού κτλ. Δεν λέω ότι πληρώνεστε καλά , αλλά εδώ βλέπεις περιπτώσεις που του παιδιού που του φέρνει τα πακέτα του ο γείτονας 10 σπίτια ποιο κάτω...έτσι δηλαδή περιμένεις κάποιος να σε καταλάβει κιόλας;;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia 1
Porg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 βασικά είναι παλιό αλλά κάνει εντύπωση μόνο 500ε καθαρά;
CROM271 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 500 κανενας συμβασιουχος ισως να παιρνει αν και αυτο παπατζα το κοβω. Οι μονιμοι παιρνουν σιγουρα πολλα παραπανω. Κατα τα αλλα τραγικα τα πραγματα οπως και με τους υπολοιπους ΔΥ. Τα γραφουν ολα στα @@ τους, δεν τους κουναει απο την θεση τους τιποτα και πληρωνονται καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο υπαλληλο. Και οι υπολοιποι μ@λ@κες πλρωνουμε τους κηφηνες. Να βγει ενα κομμα ρε πουστη και να πει θα απολυσω οποιον ΔΥ δεν χρειαζεται, θα εξισωσω τους μισθους τους με την αγορα εργασιας, θα καταργησω την μονιμοτητα και θα παιζουν απολυσεις αν γινονται αναφορες και παραπονα απο πολιτες θα τους ψηφισω και με τα ποδαρια... Κατα τα αλλα οσον αφορα το ερωτημα του φιλου αρχικα (αν και παλιο) δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα. 'Η αναφορα κανει ή τον καταγγειλει ή κανει παραπανα στον προισταμενο κλπ ο μαγκας στα παπαρια του δεν τον ακουμπαει κανενας...
AntiCambeR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δηλαδη ο dimitriou επαιρνε το 2012 500€? Α ρε γαμωτο,παει το δημοσιο,εχει "χαλασει"
militarist Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχαχαχα δεν είχα προσέξει ότι ηταν του 12 Χαχαχαχαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia
macattack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Kαλησπερα σας.ρε παιδια μπορεις κατι ουσιαστικο εαν ο ταχυδρομος στο κεντρο του πειραια περναει μια φορα την εβδομαδα λες και ειναι απομακρυσμενο χωριο.Μετα απο 3 τηλεφωνικες οχλησεις περα απο κοροιδια δεν εισεπραξα κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα