κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παιδες προσφατα αγορασα ενα Η/Υ...!!!Λοιπον εχω κατεβασει διαφορα προγραμματακια για να βλεπω θερμοκρασιες και ολα τα σχετικα..κ καπου ειδα οτι η ταχυτητα της RAM ειναι 667 κ οχι 1333....!!Η μητρικη μου ειναι η MSI H61M-P21(MS-7680).Εχει δυο θεσεις για Ram εγω φοραω μια ram 4αρα...!!Και ηθελα ν μαθω εαν γινεται να τις ρυθμισω να δδουλευουν στν ταχυτητα που πρεπει...!!Και γενικοτερα και για αλλες ρυθμισεις..!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά είσαι. Η μνήμη είναι ddr οπότε εννοέιται 2 χ 667 ΥΓ. Να βάλεις άλλη μια 4αρα τώρα που είναι τζάμπα. Και διπλάσια μνήμη θα έχεις και dual channel.
κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ααααα....Για αυτο λεει 667?????Εντωμεταξυ απο τα Bios ηταν στο Auto και το πηγα 1333 ...Και στα timings ιταν παλι στο αυτο αλλα ειχε κατι επιλογες Link autolink auto αλλα εκει δεν το πειραξα...!!Κατι αλλο που πρεπει να ρυθμισω να δουλευει εκει που πρεπει?? Σε τι θα με οφελησει αυτη ομως?
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά την σύνθεσή σου κοκολίνο είχαμε βάλει 1600άρες. Αρα να πας και εκεί που διάλεξες 1333 να βάλεις 1600. Αν δεν θυμάμαι καλά και πήρες 1333 το αφήνεις ως έχει. Το ΗΤ link να το προσέξεις ΟΤΑΝ κάνεις overclock τώρα δε σε ενδιαφέρει ασε το στο auto.
κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ΕΕε...Ναιι δν παιζω με o/c και τετοιαα..!!1333 πηρα τελικα..διοτι βρηκα διαφορες προσφορες επεξεργαστη i5 κ mobo και με συμφερε καλυτερα..!!Αρα η ταχυτητα ειναι οκ..!!Λεσ να βαλω αλλι μια 4αρα...!!!Θα δω διαφορες???Και αν ναι??Που??Καποια αλλη ρυθμιση δεν χρειαζεται ετσι?
κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ενταξειι.!!!!! Για να μην κανω αλλο topic...Εχω ενα προβλημα με το ποντικι μου....Στ gaming κ γενικοτερα σαν να σταματαει να λειτουργει...κ μετα απο 3-4 δευτερολεπτα επανερχεταιι...Μηπως ξερεται τι γινεταιι???http://mice.productwiki.com/microsoft-intellimouse-optical-1-1/ Αυτο ειναι το ποντικι.!
κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εεεε αρκετααα..!!Αλλα το θεμα ειναι οτι με βολευει μωρεε..!!!
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε το σε ένα αλλο Pc κοκολίνο μια και το είχα και εγώ πριν αιώνες και τα ίδια μου έκανε. Το έθαψα
κοκολινος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το εχω δοκιμασει..!!Τεσπα...Το Logitech το g5...Γνωριζεις τπτ για αυτο???Χρειαζονται διαφορα drives?
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 nop δε το ξέρω το Mouse. Μήπως είναι παλιό μοντέλο; Αν θέλει drivers θα το καταλάβεις. Θα έχει το cdaki του και θα χρειαστεί να το βάλεις Με τα win7 Συνήθως δεν έχεις θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα